Kebangkitan Bangsa

Nama alternatif: Kebangkitan Bangsa

Itulah Kebangkitan permainan Negara-Negara, tahu mana-mana peminat permainan video sendiri menghormati. Ini adalah klasik sebenar genre. Permainan ini menggabungkan semua permainan berkualiti terbaik dibuat dalam genre strategi sejarah. Setiap kekasih penaklukan besar dan pembangunan strategi maya kompleks dan pelan boleh didapati dalam permainan itu sendiri. Anda mengharapkan wakil lapan belas negara yang berbeza. Setiap negara mempunyai bonus sendiri yang boleh didapati kepada pemain berjaya menyiapkan tugasan atau usaha. Anda hanya perlu berurusan dengan enam ribu tahun, di mana terdapat semua peristiwa-peristiwa utama permainan. Selain anda harus membersihkan menguasai kemahiran peperangan, pengintipan belajar dan belajar untuk menyelesaikan masalah melalui dunia atau perang saudara.

Untuk memulakan permainan, anda perlu memuat turun Rise of Nations. Jika anda mahu, anda boleh memuat turun dan memasang semua penambahan perlu dan kemas kini, sementara menemui peta baru, unit luar biasa dan asal, pelbagai kempen permainan dan penambahan lain yang berguna.

Main Rise of Nations merayu kepada semua pemain yang gila tentang permainan yang dimiliki oleh genre strategi komputer atas alasan sejarah. Jadi, jika anda fikir anda mempunyai kehadiran kecenderungan kepimpinan tentera, anda perlu pasti cuba tangan mereka dalam projek ini. Dalam permainan ini anda menjangkakan sejumlah besar alat untuk membangunkan negara mereka sendiri dalam arah yang berbeza.

Pemaju menggambarkannya sebagai gabungan genre RTS. Sebagai pemaju, dengan cara itu, menjadikan syarikat terkenal Big Permainan besar. Satu projek dianggap sebagai tahun kelahiran tahun 2003 ini. Permainan ini adalah sangat menggabungkan elemen-elemen terbaik daripada strategi global. Perlu diingat bahawa pada masa akan datang, pencipta projek itu, yang diuruskan sekurang-kurangnya menggunakan idea-idea asas dilaksanakan dalam Kebangkitan Bangsa, memohon sebagai asas lain permainan hari ini tidak kurang popular Kebangkitan di Legends.

Kebangkitan Bangsa di negara ini dilindungi daripada satu sama lain dengan sempadan negara yang merupakan kawan yang berada di sekeliling bandar-bandar dan kubu. Menurut lagenda permainan pemain milik sempadan negara, dan atas wilayah mereka mudah didirikan pelbagai bangunan dan bangunan. Perlu mengambil kira titik bahawa anda tidak boleh membina sebuah bangunan di wilayah neutral dan anda tidak tergolong. Semasa permainan anda akan dapat untuk memperluaskan sempadan negara, meneroka wilayah baru dan membina keajaiban baru dunia.

Teruskan kajian kami Rise of Nations ingin keajaiban dunia yang mewakili bangunan dunia sebenar dan monumen yang dipindahkan ke dalam realiti maya. Selepas peserta pembinaan mereka menerima bonus dan promosi tertentu, kerana mereka mempunyai ciri-ciri tertentu.

Untuk melihat sendiri kebenaran semua di atas, anda boleh secara peribadi menimbang semula Kebangkitan Bangsa video treler.

 

Bermain juga