Kenaikan Bandar

Nama alternatif: Kenaikan Bandar

Permainan Rising Bandar - strategi berasaskan pelayar percuma yang direka untuk membina bandar-bandar. Aktiviti simulasi langkah menyediakan pemain peluang untuk meletakkan Rising Bandar dalam talian dan idea mereka sendiri tentang idea-idea peningkatan infrastruktur bandar. Aktiviti dan menyediakan taraf hidup yang agak baik bagi penduduk bandar anda, anda pasti akan memenangi berkenaan dan menjadi pemilik bijak terkenal. Langkah-langkah Maya mula tugas tanpa kempen pilihan raya meletihkan pertama, dia tidak perlu menjadi gementar undi yang mencukupi untuk memberi makan kepada rakyat dan janji-janji tidak bermakna. Tidak, tidak ada tempat untuk kata-kata kosong! Anda mesti membuktikan diri mereka dalam amalan dan memenuhi semua yang menjanjikan ahli politik dalam kehidupan sebenar. Setuju yang tidak hanya perlu berfikir tentang bagaimana anda akan lakukan, bagaimana akan membuat pengiraan seperti cuba untuk memenuhi permintaan orang ramai. Menjaga rakyatnya, anda tidak akan tinggal gila. Strategi bijak dan pandai boleh menjadi sesiapa sahaja hartawan sebenar tanpa mencederakan.

Untuk menunjukkan apa yang anda boleh lakukan, pergi ke laman web permainan, di mana menunggu Rising Bandar pendaftaran. Main Rising Bandar dari mana-mana komputer yang memenuhi parameter seperti

  • OS Windows
  • Pemproses 800 MHz Intel Pentium III
  • Sesuai dengan DirectX 9. 0 audio dan video kad
  • RAM minimum 1 Gb
  • 2 GB ruang cakera keras bebas
  • Kelajuan tinggi sambungan internet

Sertai dalam permainan Rising Bandar lulus di bawah kawalan anda wilayah, selepas memasuki nama pengguna, kata laluan, e -mel, tarikh kelahiran dan bersetuju dengan kaedah-kaedah projek. Selain itu, terdapat adalah dicadangkan langganan berita yang menarik untuk mengikuti pelbagai maklumat terkini.

Mula kecil dan percaya bahawa dari masa ke masa, boleh berbangga dengan pencapaian mereka. Mula akan lebih berjaya jika Rising Bandar bermain bermula dengan kit permulaan, yang dijual dalam menu utama "Dewan Bandaraya." Perlu diingat bahawa harga yang berpatutan, jadi tidak menafikan diri anda. Jangan takut kesukaran oleh Iblis. Anda pasti menghadapi bukan sahaja dengan pembinaan sebuah kompleks perumahan, tetapi akan membina semua kemudahan yang diperlukan untuk tujuan pengeluaran, kemudahan hiburan dan jenis bangunan yang lain. Berterusan untuk membangunkan infrastruktur untuk sebuah bandar kecil bertukar menjadi sebuah metropolis yang besar! Semakin tinggi tahap pembangunan, lebih banyak anda akan mempunyai penduduk. Dan bilangan orang yang mengisi tabung melalui cukai dan lain-lain sumbangan faktor bergantung kepada kemakmuran anda. Hubungan ini adalah logik dan berfaedah bagi kedua-dua belah pihak. Lebih kaya daripada diri anda, lebih banyak prospek dan peluang untuk melaksanakan tugas-tugas pengurus kualitatif mereka.

Belajar bagaimana untuk melabur wang. Dalam sektor perindustrian patut dimasukkan ke dalam operasi kilang papan, ladang, kilang bata, kedai roti, kilang bir. Kompleks tenaga dan pengangkutan sistem juga memerlukan pelaburan. Memberi kesan positif kepada hubungan perdagangan kewangan negeri dengan berbaring berhampiran bandar-bandar. Bekerjasama dengan langkah-langkah lain untuk pinjaman ekonomi, iaitu penjualan barang-barang mereka dan pemerolehan perkara-perkara yang perlu ditawarkan jiran.

Permainan Play Rising Bandar mustahil tanpa sumber. Sebagai contoh, rakyat perlu makanan seperti kentang, tomato, bijirin. Jubin diperlukan untuk pembinaan, bumbung kayu, papan, jubin, bata. Menjaga stok sumber-sumber yang rancangan anda boleh direalisasikan tanpa masalah!

Berhubung dengan kemunculan bandar, ia bernilai mencatatkan bahawa dari masa ke masa ia berubah dengan ketara. Lagipun, jika mulanya hanya pembinaan mudah, dengan masa anda boleh meneruskan untuk pembinaan bangunan-bangunan mewah. Dengan cara itu, semua ini perlu mula mendapat stroylitsenziyu, dan kemudian ke tempat kerja.

Rising Bandar dalam talian membolehkan anda untuk melakukan pelbagai aktiviti. Bagi tujuan ini perlu menjadi kawasan depan, yang, seperti semua yang lain, memerlukan berada dalam keadaan baik. Pada acara itu, anda boleh mendapatkan ganjaran yang baik, dan ia, duanya adalah terpakai gembira.

Menangani hobi menarik sekarang. Menimba pengalaman untuk menjadi seorang pengurus yang bijak dan hanya suatu kumpulan yang besar. Anda nasib dan mood yang baik!

 

Bermain juga