Roger & Out

Nama alternatif: Roger & Out

Permainan Roger & Daripada adalah sains fiksyen antara permainan pelayar, ia membolehkan pemain berkembang tentera upahan dan menjadikan mereka superhero melaksanakan pencarian duel dengan pemain lain mengumpul dan pengekstrakan pengalaman menunjukkan bahawa membenarkan wira anda membeli atau meningkatkan sifat-sifat.
Main permainan Roger & Out akan menjadi sangat menarik, kerana pemain memenuhi wira biasa dan akan memerangi mereka di dalam galaksi diisi raksasa. Apabila anda Roger & Daripada main, anda membuka kemungkinan membuka beberapa kawasan mewujudkan atau memulakan kesatuan untuk memenangi lebih banyak pergaduhan. Sebagai kombinasi strategi dan RPG permainan, Roger & [ _1_] Daripada talian mempunyai kawalan intuitif menakjubkan dan animasi ditetapkan komik [_1_ ] gaya grafik. Semasa pemain perisikan boleh juga menikmati keseronokan plot dan banyak yang tidak dijangka mesyuarat.
Sebelum memainkan Roger & Daripada , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: kekerapan CPU - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Daftar Roger & Daripada tidak akan membawa anda banyak masa dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « Main kini untuk percuma [_2_ ] ',

2. Pilih jantina watak, bangsa, rupa, kemudian klik « menyelamatkan »;

3. Beri nama kepada watak anda;

3. Masukkan kata laluan yang selamat, mengulanginya;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. Pilih « Daftar ».

Roger & Daripada talian - pengembaraan upahan muda yang melawan kuasa-kuasa kegelapan dalam galaksi jauh, atau dengan kuasa-kuasa cahaya, bersendirian atau dengan tentera upahan lain - di dalam kapal kesatuan mereka sendiri!
Rintangan adalah sia-sia, kerana permainan ini bebas Roger & Daripada alat ganti tidak ada! Malah, setiap MMORPG dan watak-watak dengan telinga hijau, kulit biru, topi keledar hitam - ia adalah satu klise dalam genre fiksyen sains. Dalam Roger & Daripada bermain - mengambil bahagian dalam kisah yang menarik, di mana terdapat ramai biasa, seperti emas atau droid genius Marsh.
Borang Lucu dan sering menyindir permainan Roger & Daripada talian menyembunyikan konsep yang kompleks. Pemain mencipta dan membangun superhero di dunia galaksi. Pemain Roger & Daripada talian menerima pelbagai pencarian, duel dengan pemain lain, mengumpul harta rampasan dan mata pengalaman berharga yang membolehkan wira mereka tahap sehingga dan meningkatkan prestasi, seperti logik, misalnya.
Roger & Out permainan menjemput pemain untuk menemui kesatuan dan meneroka dalam galaksi. Pengguna boleh membuat anak-anak kapal kapalnya kesatuan - lebih tinggi tahap kesatuan, ruang yang lebih tersedia untuk anak-anak kapal di atas kapal tersebut Roger & Daripada talian . Silap mata tersebut yang anda perlu melengkapkan setiap posisi dengan watak yang sempurna. Sebagai contoh, ketua jurutera mesti mempunyai logik yang tinggi. Tiap-tiap satu tahap kesatuan bertambah, kapal itu boleh dilanjutkan, yang juga membuka misi tambahan yang boleh melaksanakan bersama-sama dengan anak-anak kapal beliau - dengan lebih bonus untuk semua ahli-ahli persatuan.

Sekeping Berkuasa peralatan di Roger & Daripada talian terdiri daripada beberapa komponen yang memberi kesan kepada ciri-ciri peralatan. Nama-nama item menunjukkan jenis peralatan pemain - dari "terletak hak anarkis lusuh" dan "kekurangan tenaga" kepada berkuasa "UberGun". Kawalan intuitif dan grafik gaya komik berwarna-warni memberikan permainan mudah Roger & Daripada . Gaya grafik Elegant Roger & Daripada talian sempurna menangkap suasana setiap kawasan, dalam kombinasi dengan muzik moden dan animasi.
Main Roger & Out dalam talian dan mengesan peralatan untuk meningkatkan ciri-ciri watak, menonton taktik musuh atau bos untuk menang!

 

Bermain juga