Romadoria

Nama alternatif: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria talian

Ramadoria talian - adalah permainan pelayar dalam talian percuma, yang dibangunkan oleh syarikat Jerman Looki . Syarikat ini mempunyai pengalaman yang luas dalam mewujudkan strategi yang telah berkali-kali dibuktikan oleh projek-projek sebelum kerana permainan dalam talian Ramadoria adalah kegemaran yang jelas untuk gelaran terbaik strategi pelayar percuma!

O permainan nlayn Romadoriya akan bertukar kembali jam dan memberi peluang untuk menikmati masa-masa yang megah empayar purba, membenarkan diri anda "dan kepada" membina empayar peribadi, setimpal dengan legenda Rom dan berasa dalam peranan maharaja.

Keperluan sistem untuk permainan tidak begitu tinggi, jadi untuk bermain permainan dalam talian Ramadoria boleh tanpa kesukaran. Oleh itu, keperluan sistem minimum adalah seperti berikut:

· Windows 98 / XP / IU / Vista x32/Seven

· Processor : Intel Pentium III 800 MHz

· 256MB RAM [ _13_]

· 64 MB kad video

Juga perlu mempunyai akses internet dan pelayar

Sertai dalam permainan Ramadoria adalah sangat mudah dan mudah difahami. Oleh kerana Ramadoria permainan dalam talian pelayar tidak ada keperluan untuk memuat turun dan memasang permainan pada komputer anda. Untuk memulakan permainan, anda perlu pergi ke laman web rasmi permainan dan memilih Daftar Ramadoria mengisi borang kecil, di mana anda mesti nyatakan:

· Login - nama yang akan diberikan kepada pengguna dalam permainan

· E-mail [_13_ ]

· Kata Laluan

Juga perlu membaca dan bersetuju dengan terma-terma penggunaan permainan. Pada ini Ramadoria berdaftar hujung, maka secara automatik memulakan permainan.

Pada mulanya, semua tindakan yang perlu disiapkan diketengahkan dengan anak panah hijau dan disertakan dengan pelbagai tips. Setiap pemain diberi sebidang tanah di mana anda ingin memulakan untuk mewujudkan sebuah empayar dengan bantuan pembantu Guy beliau. Tugas yang mudah menerangkan prinsip asas permainan, dan pemain sudah mula membangunkan struktur bandar.

Dijalankan pada tahap yang tinggi dalam hubungan pasaran permainan. Semua dalam permainan ini mempunyai sumber-sumber berikut:

· Denard - adalah syiling perak yang berkhidmat untuk banyak transaksi kewangan yang berbeza

· Sumber - adalah syiling emas digunakan untuk mengupah perisik

· Peruntukan - diperlukan untuk menyediakan tentera [ _2_]

· Peluru - digunakan untuk melengkapkan tentera [ _2_]

· Wine - insentif yang membuat kerja Main lebih cepat

DAN gras Ramadoria talian bermula dengan misi di mana anda mahu membina Roman Forum - bangunan utama dalam permainan. Selepas itu terdapat peluang untuk membina kedai minuman pasaran, rumah, pangkalan tentera. Yang penting, semua bangunan kecuali forum boleh dibina sekali. Melalui ini memainkan Ramadoria menjadi lebih menarik, kerana anda boleh membina bandar-bandar besar dan mendapat angkatan tentera yang besar.

Pergi ke pembinaan, pembangunan dan perlindungan bandar mengambil banyak masa dan sumber. Oleh itu grata dalam permainan dalam talian Ramadoria boleh menggunakan dua strategi asas.

Dalam kes pertama dalam proses pembinaan adalah perlu untuk menggunakan wain untuk menyesuaikan pekerja dan mengurangkan masa pembinaan bangunan-bangunan. Atau anda boleh menghabiskan lebih banyak masa dan menjadi biasa dengan prinsip-prinsip dan kaedah-kaedah pasaran dan pemahaman yang lebih mendalam tentang kemungkinan bangunan bandar. Pada awal permainan kedua-dua cara boleh diterima, sejak pendatang baru mempunyai imuniti yang melindungi pemain baru daripada menyerang pemain yang telah mencapai tahap pembangunan yang tinggi.

Dalam permainan terdapat banyak jenis tentera (kira-kira 30). Tetapi tidak semua daripada mereka akan segera sedia kepada pemain, untuk memulakan pengguna bawahan hanya akan askar. Tetapi pencapaian tahap yang tertentu dalam perkembangan, dengan pengumpulan sumber dan selepas pembinaan kemudahan ketenteraan yang diperlukan akan dapat menggunakan tentera yang tinggal.

Pada Ramadoria bermain mungkin, menggunakan tiga taktik utama:

· Pertahanan bandar raya

· Pengepungan

· Battle Field

Sememangnya bagi setiap taktik adalah perlu untuk menggunakan pelbagai jenis askar, yang paling sesuai untuk mereka. Oleh itu, mewujudkan tentera perlu berfikir tentang apa jenis pertempuran akan berlaku dan jangan lupa tentang pembelaan, sebaliknya sungguhpun tentera yang paling elit dan berkuasa bertujuan untuk serangan hanya akan dibubarkan dalam pertahanan.

Adakah juga diperhatikan tahap yang tinggi grafik dalam permainan, yang jelas salah satu permainan berasaskan pelayar yang terbaik.

 

Bermain juga