RomeWar

Nama alternatif: Rom Perang

RomeWar talian - berbilang talian peranan-permainan bermain, mencipta dalam gaya pembentukan Empayar Rom, dengan persekitaran dan adat sesuai. Permainan ini mengandungi kedua-dua pertempuran yang pelbagai dan elemen-elemen strategi, permainan sebagai talian romewar pelbagai jenis pilihan dalam pilihan taktik dan strategi.

Dalam romewar boleh bermain secara percuma permainan romewar talian memerlukan akses internet hanya boleh didapati dan dipasang pada pelayar komputer anda (Internet Explorer (versi 6 atau 7) atau Mozilla Firefox atau Opera).

Untuk memulakan permainan memerlukan pendaftaran dalam romewar permainan.

Pendaftaran Romewar adalah seperti berikut: pada halaman utama permainan ini, anda perlu nyatakan nama (di bawahnya anda akan tahu pemain lain dalam permainan), kata laluan anda, E-mel, juga menentukan jantina, bangsa, pilih (atau Rom Gaul ) memasukkan aksara kawalan dan klik "Daftar". Semua, pendaftaran romewar selesai, anda boleh memulakan permainan.

Seperti yang telah disebutkan, untuk bermain permainan dalam talian romewar anda akan di sebelah Rom dan Gaul. Orang-orang Rom adalah teknologi yang lebih maju, mereka dapat mengembangkan pelbagai produk pertanian, untuk mendapatkan logam berharga. Gaul ialah cenderung untuk keajaiban alam semula jadi, mereka dapat menjinakkan haiwan liar, mereka adalah pemburu yang sangat baik dan penyembuh.

Untuk bermain permainan dalam talian romewar sini terdapat 23 lokasi: kota Empayar Rom, bandar Gaul, dan tanah neutral lain. Mula bermain romewar, anda mendapati diri anda dalam sebuah bandar atau bandar Lemonum Tarentum, bergantung kepada pilihan kaum. Adalah wajar untuk segera mendapati diri anda seorang mentor bilangan pemain, yang membantu anda untuk mendapatkan dalam permainan.

Pembelian barangan perlu (senjata dan perisai) di pasaran, anda akan pergi ke berek untuk mendapatkan pengalaman awal dalam pertempuran dan berkembang dalam peringkat. Di peringkat rendah, anda secara beransur-ansur boleh meningkatkan bilangan pence dalam dompet dengan memancing, atau bekerja sebagai tentera bayaran yang.

Secara berasingan, ia harus berkata tentang seni peperangan. Bergerak di sini ganti. Sebelum anda menyerang, anda perlu bergerak kuasa yang ada untuk menggerakkan sel ke arah musuh, jika anda berada jauh dari musuh, anda secara automatik akan terkena di belakang. Apabila musuh akan berada dalam jarak yang menarik, anda perlu meletakkan imej pada tick (di mana anda ingin mencapai). Jika anda mahu meletakkan blok, nyatakan dalam imej wataknya. Boleh memukul atau meletakkan blok dengan dua tangan.

Satu lagi ciri permainan: dalam pertempuran, anda boleh mengeluarkan apa-apa perkara dan memakai. Apabila anda menembak, kursus ini tidak hilang, dan jika pakaian, ini yang diambil kira sebagai kemajuan.

Bagi setiap kaum terdapat empat pilihan untuk pelupusan watak yang menentukan jalan pembangunannya. Bagi orang-orang Rom itu - gastat prinsip, Triarius dan Saleh, bagi Gaul - Arverne, Helvetia, Belgo dan Druid. Setiap daripada mereka mempunyai kelebihan (huru-hara atau serangan antara, strategi bertahan atau sihir), memberi kesan kepada keberkesanan pertempuran watak itu dan membentuk keperibadiannya. Juga, setiap satu daripada laluan pembangunan, akan memberikan anda peluang untuk meneroka profesion yang berbeza: Syarikat pembinaan kapal, tukang besi, pelombong, pembalak, winemaker, atendan, imam atau petani.

Matlamat utama permainan ini - ia adalah satu perkembangan ekonomi dan ketenteraan sebagai watak anda, dan empayar secara keseluruhan. Pembangunan dicapai dengan cara yang berbeza: dari pembinaan dan penambahbaikan kepada penjarahan dan serangan ke atas negara-negara jiran. Permainan ini direka supaya anda boleh untuk mendapatkan wang untuk pembangunan (contohnya, untuk mendapatkan sumber-sumber di lombong), dan boleh disewa dengan bayaran pekerja untuk melakukan kerja-kerja tertentu. Anda boleh menyertai Legion, di bawah pimpinan seorang pemain yang lebih berpengalaman, atau mencipta, pengalaman anda sendiri pra-pendapatan, reputasi, dan sudah tentu wang, kerana anda perlu membayar sesuatu yang senantiasa mengambil.

Jadi, permainan romewar dalam talian di mana anda boleh

- Heroes melawan komputer atau pemain lain;

- Meningkatkan ekonomi secara aman, sumber perlombongan, membina bangunan;

- Buat tentera anda, serangan, rampasan dan hamba menangkap, atau untuk mengatur kumpulan pelindung yang melindungi orang awam.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag