Rulimony

Nama alternatif: Rulimony

Online permainan Rulimony - permainan pelayar percuma dicipta untuk pembangunan kemahiran dan kecenderungan kanak-kanak. Permainan yang unik akan membantu menjadikan proses pembelajaran menyeronokkan membosankan dan menyakitkan dan menyeronokkan. Lebih daripada 40 permainan mini yang berbeza bukan sahaja menerangi lapang anak-anak anda, tetapi juga membawa faedah yang ketara.

Permainan dalam talian yang direka Rulimony untuk kanak-kanak prasekolah dan umur sekolah awal. Walau bagaimanapun, walaupun ibu bapa akan merasa seronok dan dapat memainkan Rulimony bersama-sama dengan anak mereka. Penduduk yang luar biasa menjadi dunia dongeng ini agak mudah.

Rulimony Pendaftaran dalam talian menyediakan peluang itu. Anda dikehendaki untuk mengisi bidang-bidang berikut:

 • Nama Bayi
 • Kata Laluan
 • Email
 • Umur
 • Seks
 • Negara

Sertai dalam permainan juga menawarkan watak pilihan permainan Rulimony. Kemudian anda meletakkan tanda bahawa anda bersetuju dengan peraturan permainan, membenarkan anak anda untuk bermain dan Rulimony bukan menentang mendapat berita yang berguna. Daftar Rulimony siap selepas anda menerima e-mel dengan arahan mengenai cara untuk mengaktifkan akaun anda dan ikut langkah-langkah.

Perlu diingat bahawa dalam satu akaun, anda boleh membuat hanya satu aksara. Tetapi jika anak anda mahu mencuba untuk bermain dengan orang lain, tiada siapa yang melarang untuk membuat akaun baru dengan pilihan yang berbeza wira. Dalam kes ini akan ada zverushki lucu secara bebas.

Apa yang mereka Rulimondii penduduk? Apakah kesan ke atas permainan yang anda telah memilih kucing, atau, sebagai contoh, musang?

Permainan ini mempunyai enam jenis aksara. Setiap daripada mereka mempunyai ciri-ciri tersendiri.

Anjing tidak akan mengecewakan anda jika anda mahu persahabatan yang kuat yang benar. Dengan penerbangannya keyakinan mewah dan resah tidak bosan.

Hearted beruang akan menunjukkan keluasan jiwanya. Bantuan manis ini merealisasikan impian dihargai: untuk melihat seluruh dunia.

Fox bersinar dengan kebijaksanaan dan kepakaran. Ini orang suka bergaul memahami semua orang, dan pastikan anda menjaga.

Bull boleh menjadi jiwa mana-mana syarikat. Suka keluarga dan rumah keselesaan beliau. Dalam permainan, bertujuan untuk menjadi yang pertama, seperti yang berkaitan dengan mereka dengan serius.

Cat - adalah penjelmaan yang paling sopan dan bijak pandai. Tidak akan bercakap menentang seseorang, dan bakat mereka untuk bersinar. Dan walaupun hubungan tetikus komputer mesra dia kadang-kadang memainkan sendiri.

Artful Bunny pernah teragak-agak dan mengejutkan celik beliau. Lewat tidak di peraturannya, jadi ia sentiasa di suatu tempat di tergesa-gesa.

Di sini anda juga berkenalan dengan penduduk indah Rulimondii. Pilih yang anda suka dan mula bermain permainan dalam talian Rulimony.

Wira kami adalah mudah untuk bergerak di seluruh dunia maya dan boleh mengambil bahagian dalam mana-mana permainan. Permainan Rulimony talian disediakan untuk tujuan mod mesra alam pengangkutan. Setiap pemain baru mendapat papan selaju peribadi. Tetapi ia adalah mungkin untuk menukar lebih kenderaan masa. Lagipun, permainan ini adalah berkembang secara berterusan armada. Secara kebetulan, bukan sahaja mengangkut tetapi juga barang-barang berharga yang lain boleh dibeli menggunakan mata wang permainan Auro. Pada awal permainan, anda mempunyai beberapa caj, tetapi lebih banyak wang akan menerima usaha.

Talian Rulimony merupakan sebuah bandar yang besar dengan pelbagai lokasi. Mereka dipisahkan selama awam, komersial dan swasta. Antara banyak bangunan dan pelbagai cubbies anda akan menemui:

 • Beach
 • Cafe
 • Sekolah
 • Kelab
 • Park
 • Kedai

Ibu bapa yang dihormati, selepas anak anda dijangka untuk bermain permainan dalam talian Rulimony, kejayaannya tidak akan pergi tanpa disedari oleh anda. Lama kelamaan anda akan sedar bahawa kanak-kanak anda adalah membaca yang lebih baik, menulis, membezakan warna, mengembangkan perbendaharaan kata anda, menjaga alam sekitar, belajar untuk menguruskan kewangan peribadi, mampu membuat keputusan dengan mudah mencari bahasa yang sama dengan rakan-rakan mereka. Permainan ini direka bentuk untuk kesedaran diri kedua-dua kanak-kanak perempuan kanak-kanak lelaki. Dalam proses permainan dalam talian anak anda boleh membangunkan ingatan, logik, pemerhatian, pemikiran spatial, kemahiran motor halus, telinga untuk muzik. Di samping itu, jika anda menjadi Rulimony bermain bersama-sama dengan kanak-kanak, ia akan menyumbang kepada pemahaman dan perpaduan anda.

Permainan boleh didapati dan percuma kepada semua, tetapi beberapa jenis mini-permainan memerlukan untuk penemuan mereka kunci emas. Percaya bahawa salah satu jumlah yang agak kecil yang dibelanjakan untuk pembelian mereka akan diberi pampasan. Kunci emas akan membuka lebih banyak peluang dan akan menjadi kejutan yang baik untuk anak anda. Cepat sila anak-anak mereka, kerana mereka patut menerimanya!

Buat ajaran dibawa keseronokan dan bangga dengan pencapaiannya krovinushku! Siapa yang tidak suka anda tahu berapa banyak ia adalah menyenangkan untuk melihat kejayaan pembangunan anak mereka. Permainan Rulimony sedang menunggu untuk anda dan bersedia untuk menjadi pembantu yang amat nyata anda!

 

Bermain juga