Runescape 3

Nama alternatif: Runescape 3

Dari saat pertama permainan Runescape 3 memukau anda dengan grafik. Sesungguhnya, semua disediakan di sini adalah hanya menakjubkan: jelas, terang dan asal. Jadi pemain-aesthetes pasti akan gembira. Ia adalah mustahil untuk tidak ambil perhatian ciri-ciri teknikal yang sangat baik projek: kawalan mudah dan berpatutan, permainan yang besar, kerja yang menarik dan sentiasa dikemaskini dan pencarian. Hari ini sudah berjalan sekurang-kurangnya 180 pencarian panjang dan menarik, dan, nampaknya, yang dibuat oleh pemaju tidak akan berhenti. Anda hanya hilang kawalan masa, terpesona oleh permainan. Anda sudah menunggu lanun, Vampire dan raksasa legenda. Nah, berjaya menarik minat anda? Kami memberi jaminan anda bosan dengan permainan ini anda tidak perlu betul-betul!

Runescape 3 Talian - adalah permainan pelayar, tetapi anda perlu untuk pra-pelanggan muat turun permainan, dan jika anda mahu untuk memasang permainan dalam panel penyemak imbas. Sejurus selepas pendaftaran anda akan dapat kembali ke dunia misteri fantasi Gilinor mana hari ini sudah berdaftar ramai pemain dari seluruh dunia. Setiap peserta dalam projek ini untuk meneroka tanah yang luas yang terdapat di dunia ini, semua orang boleh mendapatkan lebih banyak dan lebih banyak kemahiran baru. Bersedia untuk perjalanan yang panjang, belajar, jampi-jampi sihir dan mesyuarat dengan makhluk yang paling luar biasa. Salah satu daripada perbezaan utama projek ini - kemungkinan permainan tanpa kelas. Iaitu, anda boleh membuat watak anda wakil salah satu daripada pengedaran yang dicadangkan, memberi ia pengetahuan dan kemahiran yang tertentu. Atau anda boleh memilih watak tanpa kelas yang boleh menjadi wira yang unik, yang merangkumi semua sifat-sifat watak kegemaran anda.

Seperti yang disebutkan di atas, dalam projek-projek pelayar Runescape 3 pendaftaran perlukan untuk terganggu bermula permainan. Dan juga bahawa pada masa ini disesuaikan untuk berbahasa Inggeris pengguna untuk mengawal permainan tidak disediakan, tidak mengelirukan anda. Seluruh permainan dibingkaikan begitu pandai bahawa anda boleh berurusan dengan segala-galanya tanpa bantuan kamus.

1. Untuk memulakan permainan untuk anda, klik pada pautan di « Main Percuma kini », yang mustahil untuk terlepas di halaman permainan.

2. Di sini anda akan melihat borang pendaftaran dengan mengisi anda boleh bermula di Runescape 3 bermain. Untuk pengendalian yang betul permainan ini, anda perlu versi terkini dipasang Jawa .

Dengan mendaftar, anda boleh terus pergi dalam perjalanan. Anda akan melihat banyak bandar-bandar baru berbeza, untuk melihat ke dalam bilik bawah tanah jahat dan mendapatkan sejumlah besar kemahiran. Bercakap kemahiran, projek kini jumlahnya 26. Sebagai contoh, anda boleh menjadi

1. Peladang.

2. Kedai Senjata.

3. Hunter.

Dengan penemuan tahap baru menjadi kemahiran baru yang ada.

Untuk untuk bermain permainan ini Runescape 3 tidak membosankan, pentadbiran menawarkan membuat haiwan comel

1. Dragon.

2. Kid menaja.

3. Golden chinchonpasa.

Jangan jatuh cinta dengan kanak-kanak ini comel mustahil!

Tambahan pula, menyenangkan, dan hakikat bahawa bermain Runescape 3 percuma semua orang boleh!

 

Bermain juga