Runes of Magic

Nama alternatif: Runes of Magic

Mahu fantasi asal? Mahu bermain percuma dan dalam talian? Ingin cip baru untuk pembangunan watak? Kemudian pergi ke "Tanah berputus asa" - berasaskan pelayar berbilang permainan peranan-bermain, yang lebih dikenali sebagai Runes of Magic dalam talian. Di sini anda akan menemui grafik moden 3D, plot yang menarik dengan banyak pencarian dan sudah tentu, pertempuran besar-besaran dalam format pemain vs pemain.

Untuk bermain permainan Runes of Magic Online, anda perlu memuat turun (ofsayta) dan memasang pelanggan permainan (program untuk menjalankan permainan dari komputer anda). Keperluan sistem minimum untuk PC seperti berikut: CPU: AMD 2500 (atau INTEL Pentium 4) 2. 0GHz, 1 Gig RAM, kad video Nvidia GeForce 5700 128MB (atau ATI Radeon 9600 dan yang serupa), 10 gigabait ruang cakera keras percuma. Saya masih perlu memasang atau mengemas kini DirectX 9. 0C. Runes Permainan dalam talian Sihir disokong oleh mana-mana pelayar.

Sekarang membuat akaun anda. Sertai dalam permainan Runes of Magic dilakukan dalam pelayar di laman web rasmi. Klik "Mula memainkan" dan pada akhirnya, pilih "pergi ke halaman pendaftaran." Anda mendapatkan borang, isi dan klik "Daftar Runes of Magic». Dalam bentuk yang anda perlu memasukkan nama pengguna (nama skrin) dan nama forum, alamat peti mel kata laluan semasa. Pada akhir aritmetik mudah untuk mengesahkan dan menerima peraturan permainan. Itu sahaja yang akan memerlukan anda untuk Runes pendaftaran Magic dalam talian.

Kemudian teruskan kepada penciptaan watak. Race dalam satu perlawanan - rakyat jelata. Tetapi terdapat lapan kelas watak-watak: Pahlawan, Pengakap, Penyangak, Mages, Paderi, Knights, Penjaga dan golongan Druid. Well, memilih yang anda mahu untuk bermain permainan ini Runes talian Magic. Warriors - pertempuran tukang mahir setelah menghancurkan serangan kekerasan. Pengakap - pemburu dan pengesan, memanah menguasai dan busaran silang. Penyangak - akrobat dan peminat untuk menyerang kembali, pisau senjata utama mereka dan kelajuan. Magee - bijaksana dan peguam, senjata mereka - mantra sihir, membuang api dan kilat. Imam - pengantara di antara lelaki dan tuhan-tuhan, dan juga mempunyai kuasa ajaib ajaib, boleh memulihkan kesihatan dan kembali ke kehidupan. Knights - kelas yang paling berkuasa, mereka memakai perisai berat dan mudah dikendalikan oleh apa-apa senjata. Penjaga-penjaga - mereka adalah salah satu dengan alam semula jadi, kebal dalam huru-hara dan mempunyai senjata tambahan terhadap musuh, haiwan kesayangan mereka. Druid - bijaksana dan pengamal perubatan, untuk menundukkan musuh dengan mantra mereka. Perkara yang utama ialah anda tahu berguna, iaitu, mencapai tahap 10, anda boleh memilih seorang wira kelas pelengkap, yang berada di sini mempunyai sistem kelas dua. Di samping itu, jika dikehendaki, anda boleh menukar tempat kelas.

Runes permainan Magic dalam talian di mana semua watak-watak mempunyai ciri yang sama - Kekuatan, Ketangkasan, Stamina, Intellect lagi Maha Bijaksana. Senjata yang anda akan dapat bermain Runes of Magic, terdapat pedang satu tangan, pisau, tongkat, kapak satu tangan, membela, pedang dua tangan, tongkat-tongkat, kapak dan tukul, haluan dan busur silang, dan senjata dibuang.

Juga, bermain Runes of Magic, iaitu, untuk bergerak di sekitar peta permainan, anda memerlukan Runes - batu khas yang boleh tertanam dalam objek dan menerima pelbagai kebolehan istimewa.

Permainan ini mempunyai profesion, alat ini digunakan. Sebagai tukang adalah sama pentingnya dengan menjadi pahlawan - satu-satunya cara untuk mendapatkan emas dan mempelbagaikan peluru mereka.

Tetapi, sudah tentu, yang paling penting, apa yang menarik permainan Runes of Magic Online - adalah pertempuran yang luas dan menakjubkan dalam format PVP (pemain lawan pemain). Pelbagai kelas dan senjata, serta kemahiran ketenteraan memberikan watak-watak ini berjuang suasana yang unik pertempuran, yang kami pasti anda tidak akan dirasai sehingga kini.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag