S4 Liga

Nama alternatif: S4, C4

Permainan Online S4 Liga-adalah gabungan penembak dan grafik anime cantik. Jadi saya percaya bahawa apabila anda akan mengalami penembak dengan grafik yang luar biasa hebat yang menakjubkan, permainan ini tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh.

Anda akan mempunyai akses kepada semua pelayan di dunia, yang bermakna bahawa anda akan dapat untuk melawan pada budi bicaranya dengan pemain bahagian yang berlainan di dunia.

S4 Liga talian menyediakan peluang untuk mencipta watak anda sendiri yang unik. Dalam permainan kedai, dalam julat, terdapat beratus-ratus perkara yang sejuk dan pakaian, senjata dan aksesori. Anda juga boleh membeli pelbagai variasi gaya rambut dan ekspresi muka untuk memilih antara watak lelaki dan perempuan - mewujudkan watak yang unik adalah sangat mudah. Walaupun ia akan menjadi penembak gaya dewasa mahir atau anime watak comel dalam S4 Liga mungkin.

Sebaik sahaja anda ekipiruesh watak anda, anda boleh mengambil bahagian dalam perlawanan.

Dalam permainan ini anda boleh memilih mod gabungan di mana anda mahu untuk bermain. Di sini kita andaikan mod pendaratan, di mana anda akan perlu menunjukkan kemahiran berjuang dan menembak mereka, tugas utama anda adalah untuk menguasai bola dan kembalikan kepada gol pihak lawan. Atau, sebagai contoh, mod Deathmatch kejam dan menakjubkan, di mana untuk membunuh pemain anda perlu menunjukkan kemahiran strategik dan pertempuran anda.

Mod Chaser untuk suatu tempoh tertentu anda perlu menyembunyikan dan melarikan diri dari pursuers beliau. Saya memberi amaran kepada anda bahawa ia tidak mudah, terutama apabila anda sedang mengikuti pengajian malaikat maut yang sendiri. Tetapi jika anda lebih suka penembak klasik, S4 Liga dalam talian menawarkan anda mod arked, ada anda akan dapat untuk menunjukkan kemahiran mereka dalam perjuangan menentang robot yang memusnahkan segala-galanya dalam laluan mereka. Di sini anda akan perlu pergi pengukuran 3D, dalam perjalanan untuk bertemu ribuan lawan dan memusnahkan mereka. Selain itu, anda akan diperlukan daripada kemahiran refleks yang besar dan idea-idea strategik superfast.

Sertai dalam permainan S4 Liga akan memberikan anda peluang untuk menyelam ke dalam dunia penembak dan anime, ditambah apabila memasuki permainan anda mendapatkan satu set pemula, yang akan mengandungi: Latihan setengah automatik dan pedang plasma, dua kemahiran yang meningkatkan bekalan hidup pada 15 dan kepada 30 unit, dan juga seluar biasa dengan jaket.

S4League telah dicipta oleh gerakan grafik anime - apabila anda akan berjalan, melompat, menembak dan terbang watak anda akan kelihatan hebat! Sama seperti watak-watak dari komik yang popular. Grafik gaya terbaru akan menyediakan anda dengan pergerakan kualiti dan adegan watak yang sempurna, walaupun anda masih rookie, dan ia langkah pertama anda dalam S4 Liga talian.

Salah satu daripada ciri-ciri sejuk ialah S4 Liga bermain di mana-mana komputer dengan video.

Dalam mengejar gelaran pemain terbaik anda perlu berjumpa dengan ribuan pemain profesional dan mewajarkan gelarannya.

Sertai S4 Liga talian, menyertai puak dan menjadi nombor satu antara permainan anime banyak dan penembak!

 

Bermain juga