Suci 2

Nama alternatif: Suci 2

2 Suci - komputer permainan peranan bermain dalam RPG genre fantasi. Pengeluar berasaskan Jerman telah memutuskan untuk meneruskan perlawanan pertama Suci. Dengan inovasi canggih memperkenalkan permainan tidak mempunyai cerita baru, permainan baru. Dan semua dibentangkan pada tahap yang baik. Permainan diterjemahkan Sacred 2: Fallen Angel. Mungkin ini bermakna penduduk Ankara pada menjangkakan seorang wira yang akan menyelamatkan mereka daripada serangan huru-hara.

Itulah permainan Sacred 2 telah di muka anda peminat baru hanya perlu memuat turun permainan Haram 2. Untuk melakukan ini, anda perlu membenarkan program komputer anda untuk memuat turun permainan.

Anda akan mengembara benua yang dipanggil Ankara dalam alam semesta Suci. Pada mulanya sangat permainan Fallen Angel Suci 2 anda memilih kelas yang baginya bersempadan sama ada watak yang dicadangkan kecuali Serafim berbeza dari versi pertama permainan: Serafim, High Elf, Dryad, Temple Guardian, Shadow Pahlawan, penyiasat dan Dragomag. Tetapi lebih dari itu ia adalah sangat penting sebelum anda memilih jalan yang di mana watak pergi: Path of Light atau Kegelapan. Lebih tepat ia adalah perlu untuk memilih dewa: Lumen (Tuhan Cahaya) Forens (Dewi kebijaksanaan dan falsafah), Cybele (Dewi Alam), Testa (Tuhan sains), Kuan (Tuhan Peperangan) dan Kerr (Dewi Evil). Jika anda memilih Serafim, anda hanya akan menjadi laluan yang ada bagi Light - Lumen Forex dan Cybele, dan Penyiasat Pasitan - Kegelapan - Coeur Kuan dan Testa. Oleh itu, apabila memilih jalan kegelapan, anda tidak mempunyai pilihan dalam Lumen dewa, dan jika jalan Light, kemudian Kerala.

Dan kemudian anda boleh mula bermain permainan Haram 2.

Peristiwa-peristiwa dalam permainan mendahului peristiwa bahagian pertama permainan. Kali sini purba apabila peringkat awal kuasa mistik dan apabila peristiwa membawa kepada pembahagian ke dalam baik dan buruk. Dan yang paling teruk boleh membawa kepada huru-hara. Tetapi anda tidak boleh biarkan ini berlaku, atau sebaliknya untuk mempercepatkan proses.

Sudah tentu, permainan kad ini dibahagikan kepada kawasan-kawasan yang berlainan:

• Tilizy;

• Artamark;

• Nor - Plath;

• Pulau Serafim dan panjang naga gua di bawah air;

• Hiss Ta.

Tilizy - rantau bunian. Bahagian yang paling menyakitkan Ankara. Iklim adalah sederhana.

Artamark - orang desa. Terbahagi kepada pemerintah diperintah oleh pelbagai putera. Iklim adalah kering.

Nor - Plat - wilayah Orc. Terbahagi kepada bandar yang berperang. Iklim padang rumput.

Serafim Island dan panjang naga gua dalam air - pemilikan Serafim. Satu negeri dibahagikan besar. Hanya di sini T - Tenaga di bawah kawalan.

Hiss Ta - cicak wilayah, naga pengikut. Kampung dibanjiri dengan air. Dibahagikan ke bandar.

Secara umumnya, tugas utama adalah untuk melaksanakan kerja anda, meningkatkan kemahiran anda, meneroka wilayah dan menentukan nasib keseluruhan Ankara.

Permainan 2 Suci dibentangkan dalam grafik berkualiti tinggi, animasi yang baik. Walaupun beberapa barangan mungkin tidak diperincikan cukup.

Secara umum, masih boleh melihat Sacred 2 video dan screenshot. Dan pergi ke kawasan tersebut untuk bermain Sacred 2 Fallen Angel turun. Dan mendapatkan teruja penginapan yang hebat. Seperti yang dijangka permainan dalam talian, anda boleh menjemput kawan-kawan anda. Anda bermain baik!

 

Bermain juga