Saints Row 2

Nama alternatif: Saints Row 2

Permainan Saints Row 2 sebelum penyampaian tersebut telah dilihat sebagai sesuatu skandal melampaui luar biasa. Bagaimana klip provokatif telah dibentangkan kepada orang ramai, yang ditunjukkan agresif Gerry Buse - manusia raksasa atau bintang industri pornografi Cik Tera Patrick. Rupa-rupanya, pemaju projek itu semua kuasa-kuasa dibuang untuk mencipta sesuatu yang luar biasa. Dan sehingga ke hari ini ia tidak masuk akal untuk berhujah, pencipta Saints Row 2 mencapai matlamat mereka - projek ini membawa GTA tidak kurang tercinta pemerintah, di sini kekejaman kurang, acara provokatif dan kausa tindakan. Satu grafik yang baik dan permainan sejuk baik melengkapkan gambaran keseluruhan.

Saints Row 2 pc menerangkan peristiwa yang berlaku lima tahun selepas bahagian pertama. Semuanya bermula dengan hakikat bahawa protagonis keluar dari koma (cukup didera, tetapi seperti tali leher yang menarik, bukan? ) Dan jelas memahami sendiri apa untuk menghabiskan hidup saya dalam penjara dia tidak akan suka. Oleh kerana dia tidak mempunyai pengampunan, dan prospek caj rayuan tidak adalah yang paling optimistik, output tetap salah - pelan dengan teliti dan membuat melarikan diri realiti. Perlu diingat bahawa dalam lima tahun kemahiran wira koma hilang - untuk membunuh semua saksi dan kemahuan untuk mendapatkannya menguruskan dalam dua akaun.

Seperti yang anda mungkin terfikir, dan permainan yang telah bermula, anda perlu memuat turun Saints Row 2. Internet berkelajuan tinggi moden dan pautan yang sama untuk pengesan torrent membenarkan untuk mengurangkan pengagihan proses muat turun kepada minimum - selama 10-15 minit dan anda mampu untuk menguji permainan itu sendiri. Menyusup permainan ini, anda akan mengetahui bahawa hidup semasa koma protagonis banyak berubah. Kereta dan rumah-rumah mula kelihatan lebih kaya, tetapi tidak memberi kesan ini yang paling. Yang paling menakjubkan - disayangi dan dihormati geng watak hampir runtuh. Sudah tentu, keadaan ini tidak memenuhi wira kami, dan dia diterima, dengan cara semua, meningkatkan kredibiliti "Saints."

Dalam Saints Row 2 perlu bermain untuk memulakan dengan memilih penampilan watak. Ia adalah mustahil untuk tidak memberi tumpuan kepada yang editor watak dalam projek ini berbeza dengan ketara dari rakan-rakan dalam permainan lain. Anda boleh menyesuaikan "di bawah sendiri" hampir semua butiran rupa. Selain itu, anda juga mungkin boleh memilih gaya berjalan yang tertentu dan gerak isyarat untuk mewujudkan watak mereka sendiri - dalam perkataan, anda boleh melakukan semua permainan yang selesa dan menyenangkan. Satu fakta menarik ialah bahawa jika anda mahu, walaupun di tengah-tengah misi, wira anda akan dapat secara dramatik menukar rupa dan juga lantai. Percayalah, untuk melaksanakan dalam Saints Row 2 misi cantik berambut perang - ia sesuatu yang tidak bersetuju dengan undang-undang logik. Nuansa sedemikian akan boleh meredakan keadaan.

Bersedia untuk apa yang menanti sejumlah besar pertemuan berbahaya, anda boleh tyunningovat kereta anda, meningkatkan kemahiran dan meningkatkan kereta. Semua ini dan banyak digambarkan secara terperinci dalam dipindahkan ke Saints Row 2 video treler.

 

Bermain juga