Salem

Nama alternatif: Salem, Salem

Salem dalam talian - free permainan pelanggan berbilang dengan unsur-unsur strategi yang dibangunkan oleh jenis kotak pasir. Projek studio swedish dicipta Seatribe dan penerbit Paradox Interactive itu. Dalam dunia permainan dengan jelas merasakan penekanan kepada sejarah. Tindakan terjadi di abad ke-17. Semak ia adalah New England penjajah dari England. Pengguna perlu bertindak sebagai salah mereka. Setiap peneroka mempunyai untuk membeli rumah, untuk membina wilayah mereka sendiri, untuk menjaga pengekstrakan sumber, untuk mewujudkan hubungan dengan orang lain pemain belajar untuk memusnahkan makhluk yang berbeza yang mendapat mengganggu, dan cuba untuk menyakiti anda, dan memastikan bahawa pemakanan dan selebihnya adalah tepat pada masanya . Tanpa keperluan khas tidak menyerang jiran-jiran mereka, kerana mereka boleh menjadi lebih kuat daripada kamu, dan memberi kamu hidup dua kali tidak ada akan. Apabila anda ia mati, maka ini adalah akhir. Jika anda kemudian mahu terus memainkan Salem, akan perlu bermula dari awal dengan seorang hero baru. Jadi sederhana sederhana, sederhana mencabar, sederhana bercita-cita tinggi - dan yang akan mencipta masa depan yang lebih baik!

Untuk kembali ke dunia fantasi, anda perlu memuat turun dan memasang permainan pelanggan Salem pada PC. Tetapi sebelum kita mengambil ini, anda perlu membuat akaun. Salem mendaftar - ia mengisi borang khas dengan bidang seperti: nama pengguna dan kata laluan (di baris berikutnya sekali lagi), alamat e-mel. Kesimpulannya, semak daripada dan mengesahkan penerimaan Perjanjian Pengguna dan keinginan untuk mendapatkan berita yang berguna. Bagi keperluan sistem, mereka agak munasabah dan tidak akan penghalang. Hampir semua orang boleh menikmati permainan, dengan menggunakan komputer sekurang-kurangnya satu konfigurasi purata.

Di mana untuk memulakan bermain di Salem? Pertama sekali anda perlu di rumah anda sendiri. Untuk mempunyai rumah anda, anda perlu untuk melaksanakan kontrak itu di atas tanah. Selepas itu, anda perlu memikirkan sumber-sumber, dan di samping itu memperoleh alat. Yang terakhir ini boleh sama ada dibeli atau direka. Sudah tentu, semua ini mengambil masa, jadi tidak fikir yang akan menjadi hak semua. Untuk melakukan ini, bekerja keras untuk beberapa hari. Tetapi ia adalah baik untuk menikmati hasil kerja anda! Home - tempat di mana anda boleh berehat dan berehat selepas perjalanan yang panjang di lokasi permainan besar. Dengan cara itu, semua yang di luar harta benda atau harta anda yang pengguna lain atau bandar neutral daripada Boston, atau hanya tanah terbiar di mana penuh dengan pelbagai haiwan liar. Anda perlu sentiasa berjaga-jaga, jika kehidupan yang anda benar-benar mahal.

Kawasan selamat yang disebutkan di atas dipanggil Boston anda mempunyai keupayaan untuk berkomunikasi dan perdagangan dengan pemain lain. Pada dasarnya, ia merupakan platform yang dicipta untuk hubungan sosial. Tetapi apabila kita membuat keputusan untuk bersiar-siar melalui tempat yang lain, boleh mengharapkan apa-apa - dari serangan binatang-binatang yang agresif untuk menyerang pemain. Bagi pertempuran antara pemain, di sini adalah beberapa peraturan. Oleh itu, seorang pemain yang sentiasa membuat telatah itu lambat laun akan dihukum. Dalam kes ini, ia meletakkan tanda hitam, dan kemudian sekali keadaan akan datang apabila masyarakat akan bertemu dan membalas dendam penjahatnya. Terdapat satu lagi titik yang anda perlu tahu - penggunaan sihir. Magic - satu perkara yang baik, tetapi hanya dalam sebab. Jika terlalu terbawa-bawa, yang boleh shlopotat tanda sangat hitam dan menjadi subjek memburu peminat marah keadilan.

Secara amnya, pada asasnya satu Salem permainan - satu pembangunan yang berterusan. Pada asasnya apa yang berlaku agak sebenar dan semula jadi. Anda membina, dihasilkan untuk bahan ini, dan kemudian cuba untuk memperbaiki dan mengembangkan habitat mengumpul sumber-sumber yang berguna memasuki hubungan-hubungan perdagangan dengan tujuan untuk membuat kesimpulan tawaran lumayan dan rasa pada akhirnya, kami menetap di sini dengan selesa dan selamat. Oleh itu, pergilah kepada matlamat anda walaupun langkah-langkah kecil manakala sangat melindungi harta benda mereka sekiranya perlu. Semua yang kamu akan terlibat, menarik dan menyeronokkan, jadi permainan ini adalah cara yang baik untuk melepaskan diri. Cubalah - tidak mahu terkeluar!

 

Bermain juga