Savage 2

Nama alternatif: Savage 2

Savage 2 permainan - penembak talian dalam fiksyen genre strategik. Moyang kepada isu pertama Savage. Pengilang telah membuat penambahbaikan, tetapi tidak seperti yang pelik kerana peminat berharap.

Dalam Savage 2 bermain semua juga perlu raksasa.

Sebelum anda bermain permainan Savage 2, anda perlu memeriksa keperluan sistem anda. Permainan ini tidak memerlukan mesin dengan parameter menimbun, anda hanya perlu untuk bertindak balas terhadap keperluan mereka bermakna:

• pemproses dengan frekuensi 1,3-2,2 GHz;

• 512 MB RAM - 1 GB

• 128 MB kad video;

• 2 GB ruang cakera keras;

• akses kepada Internet.

Permainan Savage 2 secara rasmi percuma, tetapi yang akan meningkatkan kemungkinan aksara, anda boleh membeli akaun premium.

Apabila diuji, anda kini boleh meneruskan untuk mereka bentuk permainan. Savage 2 pendaftaran membayangkan satu proses yang agak mudah:

1. layari laman web rasmi permainan Savage 2;

2. semak kotak "bermain secara percuma";

3. pergi ke atas lembaran rekod, menekan baris "halaman pendaftaran";

4. masukkan nama panggilan (nama) watak, yang mengandungi 1-16 digit atau huruf;

5. memasukkan alamat e-mel semasa anda, pastikan sebenarnya, kerana ia akan datang di sini dan mengemas kini maklumat yang diperlukan;

6. datang dan masukkan kata laluan anda, jangan gunakan kata laluan dengan sumber-sumber lain dalam talian;

7. Ulangi ini untuk mencipta kata laluan;

8. pilih pengaktifan (percuma atau tidak)

9. pastikan untuk memilih salah satu daripada pilihan, di mana kamu belajar mengenai permainan Savage 2;

10. klik pada "membuat akaun baru".

Anda dalam permainan. Di sini anda memenuhi pasukan dalam amaun 5-32 pemain. Mempunyai peluang untuk menjadi ketua kumpulan ini dan membawa mereka ke atas permainan. Sama ada salah seorang askar bawahan. Tugas utama permainan Savage 2 - untuk memusnahkan lawan pusat arahan dan menghancurkan mereka semua. Anda boleh memilih sesiapa sahaja yang bangun aksara yang dicadangkan itu, dan mereka tidak cukup. Mereka semua mempunyai ciri-ciri individu. Walau bagaimanapun, dalam kes ini, mereka semua mempunyai sifat-sifat sama. Memperkenalkan mereka kepada anda:

• Kesihatan;

• Mana;

• ketahanan;

• perisai;

• madu agaric.

Kesihatan - adalah jumlah kerugian diserap diterima sebelum kematian.

Mana - seperti sihir diperlukan untuk melaksanakan ciri-ciri tertentu dan jampi sihir.

Stamina - diperlukan untuk melompat, perlumbaan dan terbang. Kita tidak boleh membenarkan stamina kepada sifar - Pemain tidak bertindak.

Armor (faktor perlindungan) - Mengurangkan kerosakan yang diterima dalam pertempuran. Pada setiap pemain perlu mempunyai perisai yang boleh dibeli pada awal permainan. Mereka memainkan peranan penting dalam huru-hara.

Madu cendawan - untuk setiap peringkat pengalaman, pemain mendapat mata. Pengalaman yang terhasil membantu dalam peningkatan pemain dalam arah tertentu.

Savage 2 Online memerlukan permainan strategik. Ia bukan sahaja. Kami jelas perlu mengambil kira setiap langkah walaupun selepas komander memberi arahan.

Mungkin permainan Savage 2 tidak banyak anda menghargai perubahan, berbanding dengan bahagian yang pertama, tetapi masih di sini bertambah baik grafik dan animasi.

Pilihan Seterusnya adalah milik anda. Tuah kepada anda!

 

Bermain juga