Sphere

Nama alternatif: Sfera talian

Permainan Online Sphere - permainan ketagihan yang dicipta pemaju domestik. Ia boleh membuat persaingan yang munasabah ini permainan MMORPG jenis.

Semua orang tahu bahawa beberapa permainan domestik bermegah kualiti yang baik, tetapi kita boleh mengatakan bahawa Sphere permainan dalam talian adalah pengecualian kepada peraturan. Perlawanan pertama kembali pada tahun 2003, tetapi walaupun usianya, permainan terus berkembang dan menarik lebih ramai pemain baru. Pada mulanya bermain permainan dalam talian Sfera hanya boleh bertanggungjawab. Harga untuk penggunaan permainan adalah 5 y. adalah bulan. Tetapi cukup banyak masa dalam talian Sfera adalah percuma sama sekali, yang terus tertarik kepada lebih pengguna beliau.

Sertai dalam permainan Sfera akan melalui biasa untuk jenis ini permainan, skim. Perkara pertama yang perlu dilakukan - adalah untuk membuat profil di laman web permainan. Anda perlu memasukkan nama pengguna, kata laluan dan alamat e-mel. Skop Pendaftaran juga memerlukan pemasangan pelanggan permainan, yang boleh dimuat turun terus dari laman web. Seperti yang anda lihat, Skop pendaftaran dalam talian meliputi semua masa yang sedikit, meninggalkannya untuk permainan.

Setelah lulus proses pendaftaran, anda boleh terus ke permainan. Menurut sejarah, dunia telah diwujudkan pada permainan selepas jatuh bangun lama dialami oleh manuskrip purba India dengan mantera untuk mewujudkan pelbagai alam semesta ilusi, yang merupakan Skop. Pada mulanya, dia telah dibuang dari kertas kulit di India pada 1203, dan kemudian menghabiskan banyak masa di perpustakaan Byzantine, yang jatuh ke tangan saudaranya Batiz. Dalam 1348, Eropah mengalami musibah dahsyat - wabak wabak berkaitan dgn penyakit taun. Sebagai tempat perlindungan daripada penyakit yang amat berat, saudara Batis memutuskan untuk mewujudkan satu dunia selari kebahagiaan. Tetapi untuk mewujudkan ia adalah perlu bahawa mantera pembaca adalah di ketenangan yang lengkap, yang tidak bekerja, kerana sami-sami dicipta untuk membakar bidaah Batiz. Justeru kerana ini, bukan Dunia Kebahagiaan yang dirancang, telah tersilap mencipta dunia kesengsaraan, di mana nombor terhingga raksasa yang berbeza, masa berlalu lebih cepat 12 kali, dan setiap 666 tahun terdapat sehancur-hancurnya. Oleh kerana itu, dalam dunia luar mula menjadi terlalu pelbagai malapetaka dan bencana. Kemudian di atas itu telah hilang di antara dunia luar dan Sphere.

Terperangkap dalam persekitaran yang sama sekali berbeza, orang beransur-ansur mula menarik dunia, mula mencipta bandar dan negeri. Ia akan kelihatan seolah-olah segala-galanya berjalan dengan baik, tetapi kemudian sebagai masa berlalu, dan jam kemusnahan dunia, dan saya terpaksa melakukan sesuatu. Sememangnya cuba untuk menyelamatkan dunia ini boleh menjadi kepada setiap pemain.

Dalam ruang boleh bermain di enam benua. Hyperion - adalah pulau terbesar, Helios - pulau yang lebih kecil, dipisahkan dari dia kemudian benua lain, yang dipanggil Rhodes. Leon - benua yang paling muda yang semua kemudian berpecah dari badan utama dan, sebenarnya, sebuah pulau. Baki dua benua - ia Phoebus dan Charon, yang masing-masing yang terang dan gelap. Charon juga berfungsi sebagai penjara untuk pesalah. Seluruh benua pelbagai kunci, yang dalam kebanyakan kes kepunyaan suku yang berlainan. Main permainan dalam talian adalah lebih mudah dalam beberapa bahagian dalam puak. Satu di dunia ini tidak mudah! Permainan dalam talian secara amnya Sphere, yang adalah berasaskan perjuangan antara puak, bukan dalam peperangan dengan raksasa yang menakutkan.

Tidak seperti kebanyakan permainan, pilihan watak kelas dilakukan secara berperingkat dalam permainan yang berlalu. Pekerjaan utama permainan ini adalah pertempuran, jadi ia tidak mungkin permainan akan lebih kepada pemain yang cintakan keamanan. Skop perlu bermain di salah satu daripada 14 kepakaran yang berbeza. Watak itu hanya mempunyai dua parameter - tajuk dan kuasa sihir. Pengalaman Caj adalah hanya untuk kemenangan ke atas musuh-musuh dalam peperangan.

Agak baik dalam permainan grafik, terutamanya suka untuk menunjukkan adalah terperinci daripada watak-watak. Kualiti tekstur meninggalkan banyak yang diinginkan, tetapi saiz jadi kecil pelanggan permainan, ia agak boleh diterima. Pencarian dalam permainan, hampir semua hampir sama dan membosankan, ia adalah jelas bahawa pemaju tidak jelas taruhan mereka.
Oleh itu, kami mempunyai permainan yang cukup menarik terutama bagi pertempuran puak dan pertempuran.

 

Bermain juga