Sphere 2: Arena

Nama alternatif: Sfera: 2 Arena

Sphere 2: Arena talian - percuma pelbagai-permainan fantasi dalam talian yang akan membenamkan anda ke dalam dunia Sphere.

Keperluan sistem minimum untuk permainan ini adalah seperti berikut:
- Sistem operasi Windows XP/Vista/7
- Sambungan Internet
- Processor: PIV-1500
- Memori 1024 Mb RAM,
- Video: Tahap GeForce3 dan ke atas dengan 64 MB VRAM
- Minimum 700 MB ruang cakera keras percuma.

Untuk dapat bermain permainan dalam talian Sphere 2: Arena anda perlu memasang versi terbaru DirectX.

Sertai dalam permainan Sfera 2: Arena mungkin tidak diperlukan jika anda pengguna berdaftar dalam projek itu Nikita. Talian, permainan dalam talian Sphere 2: Arena disambungkan kepada pendaftaran GameXR pasport tunggal. Jika anda sudah mendaftar akaun lagi, Sfera 2: pendaftaran Arena Online adalah mungkin dalam dua cara:
- mudah - anda masukkan nama yang diingini watak, kata laluan dan e-mel;
- penuh. Di sini anda akan diperlukan, di samping data standard, pengenalan nama pertama dan terakhir, dan juga jawapan kepada dua soalan rahsia. Semua ini akan digunakan sekiranya berlaku kehilangan data untuk mendapatkan kebenaran.

Hanya untuk bermain anda perlu muat turun dan pasang perisian pelanggan PC anda dari laman web rasmi permainan yang akan membawa anda tidak lebih daripada 10 minit.

Sphere 2 Arena permainan dalam talian adalah sangat berbeza daripada permainan lain genre ini. Permainan ini bertujuan semata-mata untuk mengekalkan pergaduhan antara pemain sebenar. Pertempuran dengan kecerdasan buatan, apabila anda bermain permainan Sfera 2: Arena talian, tidak sepatutnya dilakukan. Hanya tidak menyediakan perjalanan dunia, menjalankan tugas dengan teka-teki dan bangunan penyelidikan, gua dan sebagainya.

Apabila anda bermain Sphere 2: Arena, maka pilihan yang ada di hadapan kamu, yang mana kedua-dua kaum untuk melakukannya.
Rakyat. Penduduk ini awal Bidang dunia, orang tidak mempunyai rupa yang biasa. Mereka mungkin mempunyai warna yang berbeza untuk kulit, mata, rambut, tatu boleh menjadi berganda. Gaya pakaian juga berbeza-beza dan bergantung kepada rasa pemilik. Lelaki biasanya lebih besar daripada wanita, tetapi tidak kuat untuk kuasa. Lawan mereka menyeru manusia fremderami. Orang yang sangat kreatif, boleh memiliki sihir, tetapi ia adalah sangat baik di bentuk mekanisme pertempuran kompleks. Vampire darah kesan penyembuhan kepada manusia, memberikan mereka kekuatan dan daya tahan.
Vril. Orang memanggil mereka Vampire. Mereka datang dari dunia yang hilang kini Abrak. Vril mempunyai kulit yang adil, telinga sedikit menegaskan, mata, refluent merah. Vril tidak takut bawang putih atau cahaya matahari. Mereka tidak memakan darah, walaupun ia berfungsi sebagai satu cara untuk menyokong, tanpa yang vril melemahkan. Perak tidak membunuh mereka, walaupun racun yang lemah. Vril menyelesaikan ladang-ladang. Sangat berbakat dalam sihir, yang dibuat daripada kayu, logam, batu, kraf mahir. Mereka adalah sangat cepat, tangkas dan gigih, walaupun rendah kepada manusia yang berkuasa.

Permainan Sphere 2: Arena Online menawarkan pemain pembangunan watak dalam beberapa kelas:
- Pahlawan
- Mag
- pengakap
- imam.

Setiap kelas pula mempunyai beberapa pengkhususan yang perlu anda pilih, anda akan memilih dengan keinginan anda semasa permainan.

Di Kawasan 2: Arena anda boleh memainkan, berjuang dalam peperangan untuk kedua-dua bidang: lembah sungai dan jurang Gram-gon. Setiap bidang mempunyai khusus sendiri pertempuran. River Valley di arena untuk menangkap Gram Timolanta kristal jahat dan lima mezbah. Dalam Ravin-Gon Ayzenshloss perlu menangkap istana.

Semasa permainan, anda akan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam jenis pergaduhan:
- percuma (dan Vril orang dalam pasukan yang sama),
- kaum (orang terhadap Vril)
- antara puak (puak-puak berjuang di kalangan mereka pengaruh).

Daftar Sphere 2: Arena akan terbuka sebelum anda pulau itu, hilang antara gelombang Chaos. Di pulau ini tidak dapat melepaskan diri, jadi penduduk hanya boleh membawa pertempuran tidak henti-henti tidak berkesudahan dengan satu sama lain.

 

Bermain juga