Shadowland

Nama alternatif: Shadowland

Shadowland permainan adalah permainan yang berasaskan pelayar dalam talian percuma yang menggabungkan fantasi dan kisah hidup sebenar dan strategi sosial. Pemain Shadowland talian boleh membina sebuah empayar, menjajah dan menakluk wilayah, membina sebuah ladang, penuaian dan melaksanakan tugas.

Permainan Shadow tanah di nline menceritakan kisah kuasa gelap yang mengepung semua manusia . Bagaimana untuk terus hidup dalam puak manusia? Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk kembali kuasa gelap benua yang rosak dan mengembalikan empayar dengan menggunakan tentera anda sekutu dan rakan sekerja. Anda perlu pergi ke era lain dan melihat wira legenda untuk membantu anda dalam penaklukan anda Shadowland Mengenai nline .

Sebelum memainkan Shadowland , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128 MB. Shadowland pendaftaran tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « Daftar »;

2. Beri nama kepada watak anda;

3. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

5. Pilih « Daftar ».

Fantasy Shadowland sepadan dengan sejarah sebenar permainan: permainan tindakan yang ditetapkan dalam dunia pasca-dahsyat dipanggil Benua Tuhan, di mana orang yang berjuang untuk hidup menentang kuasa-kuasa gelap dan tentera-tentera mereka daripada dunia lain. Hiasan ini dalam dunia yang hebat penuh dengan bayang-bayang gelap di mana ahli-ahli sihir jahat dan suci tidak bertentangan antara satu sama lain, menjadi semakin berbahaya.

Anda akan Shadowland memainkan dan masukkan ke dalam Kerajaan Induk, yang menciptakan abad Gate - portal mampu untuk menjalankan perjalanan spatio-temporal pada umur yang berbeza. Anda akan mempunyai peluang untuk memenangi sejarah timur dan barat dalam Shadowland permainan, menerima bantuan wira legenda dan untuk mencari harta karun yang hilang untuk mengembangkan lagi keupayaan tentera anda, empayar, dan melalui pintu belakang abad menyokong rumah.

Heroes Legenda - wira terkenal Raja Leonidas 300 Sparta di Thermopylae, Genghis Khan, Raja Arthur dan personaliti terkenal yang lain.

Setiap perikatan Shadowland permainan mempunyai lambang adat, pegangan kolektif sumber, naik taraf teknologi, pengurusan kakitangan dan juga sistem gaji / upah.

Apabila anda mencapai tahap 10 dalam Shadowland Benua talian Tuhan yang diwahyukan kepadamu, perikatan terbentuk, dan anda mula untuk melibatkan diri dalam penciptaan tentera sendiri dengan kumpulan yang besar yang diketuai oleh anda.

Cari dunia melalui penghijrahan Shadowland dalam talian. Jika anda bergerak dari satu kawasan kecil di kawasan yang besar dalam penaklukan anda, anda akan mendapati diri anda satu ekosistem baru, penuh dengan istana, musuh, pakatan.

Juga Shadowland Online membolehkan anda untuk membuat suku. Dalam pertempuran, mereka menganggap sebagai kemenangan terbesar dalam menghormati kehidupan mereka. Keinginan mereka untuk kuasa dan senjata berat membolehkan mereka untuk menjadi berani dan terburu-buru nafsu dalam permainan pertempuran Shadow tanah di nline . Mereka juga boleh mengintegrasikan sihir gelap dalam amalan, tetapi ia akan melakukan pengendalian, moral dan tanggungjawab.

Permainan Shadow tanah di nline juga menunjukkan tentera upahan. Kehidupan mereka sentiasa berpindah-randah, maka mereka adalah pandangan bebas dan mudah alih.

Berlian dalam permainan Shadowland Online - sumber yang boleh digunakan untuk membuang masa penyejukan untuk membeli arahan tambahan bagi pembinaan, dan juga mendapatkan peralatan yang jarang berlaku melalui ekspedisi. Mereka adalah satu-satunya sumber Hadiah Shadowland Online . Berlian Shadowland permainan berbeza daripada pemberian wang kerana anda hanya mendapatkan berlian, membayar untuk mereka dengan wang sebenar, memenangi pertandingan atau pencarian untuk memenangi kuil di Arena atau menjual barang-barang di lelong.

 

Bermain juga