Shank 2

Nama alternatif: Shank 2

Sistem keperluan:

Processor: Intel Pentium 4 @ 2. 4 GHz / AMD Athlon XP 2600 +

RAM: 1. 5 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 1. 5 GB

Shank 2 - permainan arked, dibuat dalam gaya animasi, pengembaraan berterusan bekas pembunuh, yang berdiri di atas jalan untuk pembaharuan dan membalas dendam untuk kematian yang dicintainya. Walaupun dalam Shank 2 protagonis dan diperbetulkan, tetapi tabiat untuk menggunakan cara yang ganas untuk menyelesaikan masalah. Untuk melakukan ini, ia menggunakan pelbagai saiz pisau, parang dan pelbagai pilihan senjata api. Shank 2 permainan adalah sangat dinamik dan memerlukan kemahiran yang agak besar dan tindak balas. Semua tindakan keganasan disediakan karikatur, seperti dalam bahagian sebelum ini, semua dilakukan dengan sengaja sukar dan berdarah. Jalan cerita adalah pemikiran yang mendalam yang berbeza dan idea umum adalah bahawa Shank, bosan aniaya sekitar dan jenayah diselesaikan membenci unsur-unsur jenayah menunjukkan bahawa masanya telah tiba untuk hidup bersama-sama, tetapi cara yang beliau memilih untuk ini sangat radikal.

Gameplay

Shank 2, yang menyeronokkan untuk bermain dan bersungguh-sungguh, kerana plot berkisar watak utama. Dia berputar dan berputar seperti atas seorang, bergegas untuk tahap dua dimensi, gulung, melompat dan melambai pisau, meletup dan memusnahkan gerombolan musuh-musuh. Telah menarik mata air darah dan aliran seperti air, di mana-mana ada letupan dan tembakan, menjulang-julang api, dan semua perkara yang berlaku di sepanjang permainan, dari yang pertama ke tahap yang terakhir. Protagonis Shank 2 ringkas dan dengan ketenangan jentolak menyapu melalui peringkat animasi, menghancurkan segala-galanya dalam laluannya. Untuk memusnahkan musuh boleh datang dalam berguna yang boleh didapati dari musuh atau sedikit menyerupai senjata. Parang, gergaji, kelawar besbol, pisau, pistol, senapang patah, flamethrowers dan juga kuali - semua mula bermain dalam Shank 2. Semua ini boleh dinikmati berdiri, duduk, atau melompat. Shank permainan 2 membolehkan anda untuk menggunakan secara aktif dan alam sekitar, melegakan musuh dalam lubang yang besar dan abysses, menembak jatuh beban digantung bergantung di atas kepala kemalangan biasa.

Misi

Shank 2, mana anda boleh bermain selama-lamanya, malangnya, adalah terhad kepada hanya lapan misi. Walau bagaimanapun, mereka boleh mengambil jam, dan untuk semua orang di sana adalah mod koperasi, di mana syarikat itu akan menjadi pemain kedua untuk mengambil bahagian dalam mempertahankan hidup mereka sendiri dan beberapa dada menolak kuasa-kuasa musuh yang akan mendaki pada anda tanpa henti ke atas semua pihak. Di samping itu, akan beransur-ansur dibuka untuk mencapai dan pakaian baru untuk watak utama, seperti kemunculan spesis pelik kehilangan tempat tinggal atau lain-lain.

Darah dan tindakan

Permainan Shank 2 tidak boleh dianggap sebagai permainan tindakan sepenuhnya dalam erti kata moden genre permainan komputer. Permainan ini telah disediakan sangat berwarna-warni dan visual menarik. Dalam permainan tindakan itu tidak menafikan yang dinamik dan kelajuan, dan juga gulung lebih kekejaman sebagai watak utama, merengus dan marah dan semua yang berlaku pada skrin semasa semua misi. Jalan cerita dipam, tetapi ia adalah untuk permainan genre ini dan tidak diperlukan, kerana perkara yang paling penting di dalamnya adalah memandu, pergerakan yang berterusan dan banyak darah. Peluang dalam permainan hanya dihadkan oleh imaginasi pemain, tempoh misi dan tindak balas anda.

 

Bermain juga