Shards Impian

Nama alternatif: Shards Impian

Shards Impian talian - adalah permainan peranan-bermain berasaskan pelayar percuma, dibuat dengan menggunakan flash. Permainan ini tidak memerlukan pelanggan muat turun, tetapi untuk memperkasa dan meningkatkan permainan berwarna-warni, telah membangunkan satu program pelanggan, yang, jika dikehendaki, boleh dimuat turun.

Dalam shards Impian permainan dalam talian anda menyelam ke dalam dunia maya yang gelap dan menakutkan, terbentuk selepas bencana sejagat yang dahsyat, di mana konfrontasi antara kedua-dua pihak, yang dirujuk sebagai Empayar dan Heath, antara yang kebencian yang kekal dan permusuhan.

Dalam usaha untuk memasuki ke dalam dunia ini, anda perlu didaftarkan pada mulanya di Serpihan permainan mimpi. Anda akan perlu memasukkan e-mel dan kata laluan anda untuk menerima syarat-syarat pendaftaran.

Selepas shards Pendaftaran Impian, anda masuk ke dalam permainan di mana anda digalakkan untuk lulus kerja memandu pertama yang akan memperkenalkan anda kepada asas-asas permainan dan antara muka. Kerja ini bukan sahaja memberi kemahiran praktikal, tetapi juga jumlah yang mencukupi pengalaman.

Shards Impian permainan dalam talian menawarkan anda untuk memilih watak kelas untuk svogo. Mereka dalam permainan ini, hanya empat bagi setiap pihak yang berperang (4 kelas bagi kerajaan dan bagi gred 4 gurun A): Pahlawan, Thief, Imam, dan Mage.

Main Permainan shards Dreams dalam talian, anda boleh membebaskan sehingga sepuluh peringkat untuk menukar kelas anda di Akademi (Kampung Kabus). Selepas peringkat kesepuluh, untuk perubahan kelas, anda perlu membayar jumlah yang tertentu.

Jadi, selepas anda sudah biasa dalam shards Impian talian dan mencapai tahap kedua, anda akan mendapat ke kampung Kabus, di mana ia telah disediakan untuk anda banyak pekerjaan. Di sini anda boleh menawarkan pengembara anda perkhidmatan Hunter, Kedai Senjata, watak-watak rendang, nelayan, Tuan Rumah Inapan, dan menteri Dorion. Selain itu, anda akan bertemu dengan Sage ukoma, pelombong lama dan Caspar lama, yang tinggal di pinggir bandar. Kejayaan pelaksanaan tugas-tugas mereka akan memberikan anda peluang untuk mendapatkan dekat dengan peralihan ke tahap yang seterusnya!

Di peringkat kelima, anda akan mendapat mata pertama mereka yang boleh diagihkan di antara parameter. Dengan menukar tetapan ini, anda memberi kesan kepada watak ciri-ciri berikut:

Kuasa - ini huru-hara kuasa memukul dan jumlah kapasiti watak;

Ketangkasan - peluang dan peluang mengelak lulus mogok pemain kritikal;

Membina - kesan ke atas kesihatan keseluruhan dan stamina;

Hit - peluang untuk dipukul dengan huru-hara (untuk semua pemain) dan antara (untuk haluan dan beberapa mantra)

Nasib baik - ia peluang mogok kritikal dan meningkatkan peluang untuk mendapatkan pengeluaran raksasa / dada;

Perisikan - adalah jumlah watak Mana.

Semua yang dicadangkan dalam shards Impian pencarian permainan dalam talian akan memberikan anda bukan sahaja jumlah yang kukuh pengalaman dan wang, tetapi juga pelbagai perkara yang memudahkan playthrough selanjutnya.

Shards Dreams dalam permainan akan menjadi sangat menarik, kerana, pada masa yang diberikan empat puluh peringkat watak.

Main shards talian permainan Impian, anda akan perlu pergi ke penjara - ini adalah lokasi di mana terdapat raksasa yang sangat serius, mengalahkan yang anda terima pampasan dalam bentuk perlombongan yang kaya dan anugerah untuk kerja.

Dalam shards Impian bermain ditawarkan dalam beberapa versi Dungeons

Dungeons untuk pas tunggal - bertujuan untuk pemain tunggal, tetapi ia harus diperhatikan bahawa terdapat sedang berjuang pertempuran keras di permukaan. Di sini Monsters lebih kuat, mereka sering mempunyai kebolehan yang unik dan serangan dalam kumpulan.

Kurungan bawah tanah Kumpulan (tidak direka untuk laluan sahaja) - anda perlu memasang sekumpulan pemain tahap yang dikehendaki, untuk menyimpan pada pelbagai ramuan dan makanan, dan kemudian anda boleh pergi pada pengembaraan.

Main shards Impian, watak yang mempunyai sejumlah delima, boleh mewujudkan puak, tetapi ia mungkin satu-satunya yang tergolong dalam salah satu pihak (atau Empayar gurun A). Perlu diingat bahawa puak untuk mengambil pemain di sisi lain ia adalah mustahil, dan juga mengubah arah, manakala di puak. Ini boleh dilakukan hanya selepas pengumuman puak.

Pada akhir kajian semula, saya akan mengatakan ini: permainan ini adalah layak perhatian dan shards pendaftaran Impian yang akan membolehkan anda untuk terjun ke dalam dunia fantasi ini!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag