Shogun: Perang Jumlah

Nama alternatif: Shogun: Perang Jumlah

Shogun: Perang Jumlah - berasaskan turn-permainan komputer, dengan strategi global. Ia adalah ini permainan keluaran pertama, yang dimulakan untuk pembangunan popular permainan video siri Perang Jumlah. Syarikat telah membangunkan dan mengeluarkan satu syarikat permainan yang telah dilaburkan dalam permainan dan semua kuasa-kuasa jiwa daripada yang dikehendaki pengiktirafan beliau. Permainan Shogun: Perang Jumlah memenuhi jangkaan mereka, kerana pada masa ini ia mempunyai banyak pengguna dan peminat. Anda boleh menjadi salah seorang daripada mereka, dan anda tidak akan menyesal.

Dengan membaca ulasan ini dan melihat permainan Shogun: video Perang Jumlah dan diperiksa screenshot, anda boleh melawat laman web ini dan bermain Shogun: Perang Jumlah dimuat turun. Di sini anda akan datang untuk membantu program yang ada pada komputer anda.

Permainan Shogun : Jumlah Perang bermain ia bermakna pertempuran taktikal anda dalam masa nyata. dan ketika anda menjalankan salah satu puak-puak terhebat feudal Jepun. Acara permainan terungkap Sengoku Jidai-yang jatuh pada awal 1530. Matlamat utama anda dalam permainan - mengawal puak semasa melakukan operasi pertempuran untuk mencapai gelaran Shogun.

Setiap puak menduduki sebahagian besar wilayah Negeri Jepun, yang pada masa itu di bawah ancaman pemisahan dan Ostrava bersebelahan.

Permainan ini mempunyai pilihan anda daripada tujuh puak-puak: Shimazu, Mori, Oda, Imagawa, Takeda, Hojo, Uesugi.

Juga dalam permainan Shogun : Jumlah Perang dibentangkan watak itu dapat menjalankan operasi rahsia pada peta strategik. Mereka dipanggil ejen, mereka adalah:

  • Utusan;
  • Uzumaki;
  • Ninja;
  • Geisha;
  • Imam - Katolik.

Utusan - tanpa rintangan boleh bergerak melalui wilayah musuh. Bertanggungjawab hubungan diplomatik antara puak-puak. Lemah sebelum Ninjas dan geisha.

Uzumaki - adalah seorang perisik. Mudah bergerak musuh dan pergerakan laporan kawasan tentera dan semua kemalangan. Lemah sebelum Ninjas dan geisha. Boleh dilaksanakan.

Ninja - jenis ini pembunuh. Tujuannya adalah terutamanya barisan yang lebih tinggi. Terdedah kepada Ninjas dan geisha lain. Boleh dilaksanakan jika dalam kawasan musuh. Jika kerja tidak secara automatik mati.

Geisha - satu pembunuh profesional. Menggabungkan kebolehan dan Uzumaki Ninja. Walaupun tidak usaha, ia masih tidak dapat dilihat, dan tidak mati. Lemah sebelum ninja dan geisha. Tetapi dalam kes nindzyay mempunyai peluang untuk terus hidup, dan bukan dari pukulan of a Geisha.

Imam - Katolik - mengurangkan kesetiaan wilayah wilayah musuh. Walaupun meningkatkannya di wilayahnya. Boleh terjejas ninja atau geisha.

Dengan bantuan wira ini boleh mencapai matlamat anda dengan lebih cepat.

Permainan Total War Shogun dibentangkan dalam grafik kualiti yang baik, tidak mungkin dengan kualiti yang terbaik terperinci. Muzik, yang tidak kurang penting untuk permainan, juga mempunyai bentuk yang baik.

Anda boleh memuat turun Perang Jumlah Shogun dan tidak membuang masa dan membawa tentera untuk memulakan pertempuran untuk mengiktiraf puak anda. Dan jangan lupa untuk berunding dengan permainan Shogun: kawan Perang Jumlah.

Nasib baik gameplay!

 

Bermain juga