Shot Talian

Nama alternatif: Shot Talian

Permainan Shot Online - adalah golf dalam talian secara besar-besaran berbilang permainan video di mana watak-watak juga disediakan, dan diberi peluang untuk membangunkan mereka. Permainan ini direka bentuk dalam gaya MMORPG.

Shot dalam talian membolehkan anda untuk mengambil bahagian sehingga empat pemain. Selain itu, pemain anda diberi peluang untuk berdagang dengan pemain lain.

Pendaftaran Shot talian dibentangkan di laman web khas, di mana terdapat semua maklumat mengenai permainan ini. Untuk mendaftar di laman web ini anda perlu:

1. Carian melalui Shot pelayar Online.

2. Klik pada « Pengguna baru? Percuma menyanyi sehingga ».

3. Masukkan nama anda, yang mesti 5-20 aksara abjad Latin.

4. Cipta dan menulis nama samaran anda di forum ini. Ini adalah nama yang unik di mana anda berkomunikasi di forum dengan pemain lain dalam permainan.

5. Datang dan masukkan kata laluan yang panjang 6-20 aksara. Kata laluan boleh dipercayai, adalah wajar untuk menggunakan bukan sahaja surat tetapi juga nombor-nombor.

6. Tulis kata laluan anda sekali lagi, yang ditunjukkan sebelum ini.

7. Tulis alamat e-mel anda.

8. Pengesahan Alamat E yang anda masukkan sebelum.

9. Tekan « Hantar » .

Permainan Shot membolehkan pemain untuk berpindah ke tahap seterusnya dengan bantuan mata yang dikumpul.

Main Shot Online anda akan menggunakan mata wang khas NG.

NG boleh digunakan untuk membeli barang-barang , seperti kelab kad , bola, pakaian, berkumpul di [_77_ ] dan caj bagi pembaikan kelab.

Shot talian bermain anda akan berada dalam ketara terma yang sama seperti permainan yang lain dalam gaya yang MMORPG, dalam erti kata yang dia menggunakan campuran pengalaman pemain dan objek untuk meningkatkan pemain kemahiran . Semua watak permainan dibuat dalam genre anime.

Klasifikasi Shot pemain Permainan dalam talian berdasarkan tahap pemain dan pada pencapaian di kawasan-kawasan khas. Apabila anda mencapai kemajuan, anda akan mempunyai lebih banyak peluang untuk mendapatkan peluang untuk mencipta kesatuan, atau menggunakan peralatan yang terbaik.

Dalam Shot Online anda telah peluang untuk memainkan watak-watak berikut:

1. Albus - 65 tahun - dalam mudanya beliau pemain golf yang paling besar.

2. Belzibyu - 19 tahun - ia adalah orang yang agak sejuk dengan alam semula jadi.

3. Erda - 17 tahun - telah menunjukkan harapan besar dalam dunia gadis golf.

4. Shaoring - 15 tahun - walaupun pada hakikatnya ia adalah kecil, ia mempunyai potensi yang besar dalam permainan golf. Ia pasti menjadi juara.

5. Wotan - 19 tahun - ia hanya menutup matanya dan tenggelam dalam dunia golf.

6. Sigmund - 18 tahun - dia adalah pemain bebas dalam golf dan sentiasa bermain dengan tangan kirinya.

7. Camilla - 26 tahun - oleh kewarganegaraan dia Afrika-Amerika. Beliau ialah seorang wanita yang kuat dan seksi. Nama samaran - harimau Hitam.

Shot Permainan Online boleh dan bukan yang pertama di dunia permainan komputer golf pro, tetapi permainan ini agak ketagihan.

Anda akan berkenalan dengan permainan golf yang lebih baik, belajar semua ciri-ciri dan mencapai tahap dengan watak-watak mereka.

Kami ingin anda nasib dalam permainan ini, walaupun anda akan menakluk dunia besar golf!

 

Bermain juga