Silkroad Online

Nama alternatif: Jalan Sutera Dalam Talian

Mewakili anda berbilang talian permainan peranan-bermain yang akan membawa anda kembali pada zaman China purba, Timur Tengah dan Eropah. Ini adalah Silkroad Permainan dalam talian di mana Jalan Sutera Besar adalah web yang menghubungkan antara dunia di Asia dan Eropah. Anda mempunyai peluang untuk membuat pengembaraan anda menyumbang kepada curlicue Jalan Sutera.

Permainan dalam talian Silkroad memerlukan memuat turun dan memasang permainan pada komputer anda. Untuk melakukan ini, ikuti langkah berikut:

1. Di tapak permainan utama, muat turun Downloader permainan (3. 2 megabait)

2. Kemudian menjalankan fail yang dimuat turun dan membuka pusat permainan anda.

3. Di sana, pilih "Permainan saya" di mana anda boleh mula memuat turun Silkroad permainan.

4. Selepas ini, jalankan download fail menghabiskan memasang permainan. Ketika melancarkan permainan, anda akan disambungkan secara automatik ke pelayan permainan.

Untuk terjun ke dalam dunia permainan Silkroad pengembaraan di dalamnya, komputer anda mesti memenuhi keperluan yang berikut:

Processor: Pentium 3 800 MHz atau lebih tinggi

Memori: 256 MB

Tahap Video: GeForce2 atau ATI 9000

Bunyi: DirectX 9 serasi. 0C peta

Cakera Keras: 4GB atau lebih

Sistem operasi: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista.

Seterusnya, anda mesti diluluskan Silkroad pendaftaran mudah

1. Dalam "pendaftaran" di laman permainan utama yang anda nyatakan jenis watak anda (saudagar, pemburu atau pencuri)

2. Masukkan nama pengguna baru anda (nama yang anda akan belajar di pelayan permainan)

3. Pengesahan kata laluan baru. Dirikan juga soalan rahsia (nama ibu anda, dan lain-lain ) Dan jawapannya, sekiranya anda terlupa kata laluan anda.

4. E-mel

Seterusnya, anda perlu mengesahkan penerimaan anda terhadap peraturan permainan. Semua data ini akan dihantar sebagai satu permintaan untuk pendaftaran. Selepas beberapa lama pada e-mel pengesahan anda datang dengan pautan ke profil anda dalam permainan, maka kita boleh mengandaikan bahawa pendaftaran dalam permainan Silkroad selesai.

Pada masa ini Silkroad permainan dalam talian termasuk 2 kaum: Eropah dan Cina.

Bangsa Eropah. Main Silkroad permainan dalam talian untuk perlumbaan Eropah boleh menggunakan enam kelas watak: pahlawan, ahli sihir, ahli sihir, penyair, seorang imam dan seorang perompak. Setiap kelas adalah unik dan mempunyai ciri-ciri khas dalam permainan. Bangsa Eropah memberi tumpuan sepenuhnya pada kumpulan permainan yang mengkompensasi pemain individu kelemahan. Setiap kelas dalam kumpulan yang mempunyai tugas-tugas mereka sendiri yang sesuai dengan kebolehannya.

Bangsa Cina.

Bangsa Cina tidak menghalang laluan individu dan bersenjata dengan pelbagai senjata: pedang, panah, lembing. Pembangunan penguasaan senjata tertentu membolehkan pemain untuk menggabungkan ia dengan spesies lain dan untuk mengikuti perkembangan sesuatu cawangan yang unik. Bermain sebagai watak bangsa Cina, anda boleh membangunkan watak anda sahaja, tanpa bantuan kumpulan.

Jalan Sutera Permainan dalam talian dikemas kini secara tetap, dan Silkroad Dunia dalam talian berubah. Jadi mungkin kemunculan perlumbaan baru, watak-watak dan kelas.

Seperti yang disebutkan di atas, semasa pendaftaran, anda akan memilih profesion

Bagi yang anda dijemput untuk bermain dalam penyediaan tahap Silkroad 20. Tiga daripada mereka: Saudagar, Hunter, Rogue.

Saudagar. Untuk bermain permainan Silkroad dalam talian untuk peniaga setelah mendapat tahap 20 kepala kepada Guild Pedagang. Menyertai kesatuan yang anda buat alias dan pakaian baru saudagar. Selepas pinjaman ini isu-isu organisasi: membeli trak, membuat kumpulan dengan peniaga-peniaga lain dan pemburu untuk melindungi kafilah, barang-barang pembelian dan memandu ia ke bandar-bandar lain untuk tawar-menawar-memburu.

Hunter. Tugas Hunter adalah untuk melindungi karavan daripada menyerang penyamun dan raksasa. Untuk ini, dia mendapat peratusan daripada peniaga jualan. Anda boleh menjadi seorang pemburu setelah mendapat tahap 20, menyertai Guild Hunter dan kumpulan yang dianjurkan (kafilah) dengan peniaga-peniaga dan pemburu lain.

Rogue. Selepas menyertai tahap kesatuan 20 Outlaw anda bangun ke jalan pengembaraan, di mana untuk hidup yang perlu anda lakukan merampas karavan lulus mewujudkan satu kumpulan dengan pencuri lain. Perlu berhati-hati pemburu yang menerima ganjaran untuk kepala anda.

Silkroad permainan dalam talian (Jalan Sutera) - penciptaan syarikat Korea Joymax, yang terima kasih kepada kecantikan luaran dan interaktif di dunia akan mengelap hidung banyak permainan dalam talian anda dalam genre yang sama. Anda boleh mencipta watak adalah secara individu dan bebas dari permainan. Apa yang penting ialah persekitaran permainan dan penyelesaian anda. Daftar Silkroad membenamkan anda dalam dunia pelancongan di megacities dunia purba (Baghdad, Constantinople, Damsyik), serta lain-lain bandar ajaib pernah berlaku sebelum ini. Ia adalah satu dunia pengembaraan untuk pemain yang perjalanan dari seluruh Asia, Amerika dan Eropah. Sertai mereka!

Adventures di Jalan Sutera Dunia talian menanti anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag