Saga

Nama alternatif: Saga

Untuk memulakan bermain dalam talian Legend permainan, anda perlu keperluan sistem berikut:

· Pelayar dengan Bingkai sokongan dan JavaScript;

· Disyorkan pelayar untuk permainan ini adalah Microsoft Internet Explorer 6. 0 atau lebih tinggi. Pelayar Opera tidak digalakkan, kerana ia mungkin tidak betul paparan mana-mana rujukan, berfungsi tidak wajar beberapa hotkeys;

· Skrin Minimum resolusi - 800x600, disyorkan - 1024x768 .

Untuk mula bermain Legend, anda perlu mengisi borang pendaftaran. Sertai Legend mengandungi beberapa item-item:

1. Masukkan nama watak;

2. Cipta kata laluan. Cuba datang dengan kata laluan yang kompleks, supaya tiada siapa kecuali anda tidak dapat meneka ia;

3. Memilih watak bangsa;

4. Pilih jantina watak.

Legend permainan dalam talian dihuni oleh kaum yang berbeza, setiap yang mempunyai kelebihan tersendiri. Dalam Legend talian anda boleh menjadi ahli salah satu daripada kaum yang disediakan

· Orang;

· Elves;

· Orang kerdil;

· Hobbits;

· Orang kerdil.

Orang ramai bangsa yang paling serba boleh. Mereka sama-sama dilupuskan dengan apa-apa jenis aktiviti. Dengan sifat bangsa ini adalah sangat mesra, tetapi tidak pernah kehilangan kewaspadaan. Orang ramai mudah dilatih sebarang kemahiran senjata, tetapi keputusan cemerlang dalam seni mempertahankan diri tidak boleh mencapai. Mereka membuat di gunung atau dataran, sungai berhampiran dan tasik.

Elves bangsa yang sangat cantik - nampaknya mereka sempurna. Mereka bijak, mahir dalam kemahiran ajaib. Dalam senjata, kecuali pedang sihir, dan lebih suka bawang. Elves berpendidikan dan terlatih, mesra.

Gnomes - perlumbaan terbantut. Mereka hidup di kawasan bukit atau di dalam hutan. Gnomes kreatif dan mempunyai peringkat tinggi sihir. Bangsa ini mempunyai kasih sayang yang luar biasa, dari emas dan permata. Mereka sangat baik-hati, tetapi tidak pandai bergaul.

Hobbits dan gnomes kedudukan sebagai kecil, jadi licik dan lincah. Mempunyai rasa berminat bau dan pendengaran. Kasut yang tidak dipakai, merosakkan kaki mereka melindungi bulu kesat. Perlumbaan ini, terutamanya yang terlibat dalam bidang pertanian.

Ia adalah menarik untuk bermain ahli Lagenda bangsa orang kerdil. Orang kerdil juga meningkatkan kecil, gempal dan sangat kuat dan tahan lasak. Habitat utama mereka - gunung dan gua bawah tanah. Aktiviti utama mereka ialah pengekstrakan batu permata dan mineral. Tambahan pula, orang kerdil pakar dalam pembuatan senjata yang berkualiti tinggi.

Legend Apabila pendaftaran dalam talian adalah lengkap, anda boleh memilih kelas watak. Permainan Legend talian menawarkan pemilihan

1. Titan - daya maju;

2. Assassin - ketangkasan dibangunkan;

3. Pahlawan - dibangunkan kekuatan dan ketangkasan;

4. Archmage - intelek dibangunkan;

5. Exorcist - dibangunkan kebijaksanaan

6. Wizard - dibangunkan kecerdasan dan kebijaksanaan.

Legend - permainan dalam talian, yang berlaku di kawasan-kawasan yang didiami oleh makhluk yang dahagakan darah dan sangat menakutkan. Di sini sihir - merupakan sebahagian daripada kehidupan. Anda perlu berjuang dengan banyak raksasa untuk lulus sejumlah besar pencarian menarik, anda akan membina pakatan dan menangkap musuh istana. Main Legend - kemudian membeli banyak kawan-kawan baru yang akan membantu anda sepanjang permainan.

Legend talian - ia beratus-ratus ribu kawasan permainan dan lokasi permainan, di mana anda akan melawat semasa pencarian. Banyak kerja berbahaya, kerana berjuang dengan lawan boleh menyebabkan kecederaan serius. Oleh itu, dalam permainan ini mempunyai banyak cara yang membolehkan anda untuk mengembalikan kesihatan watak anda. Sudah tentu, kesihatan wira pulih sendiri, tetapi ia adalah sangat perlahan. Dan tidak menunggu, anda boleh menggunakan cara yang cepat. Pahlawan dan ahli-ahli sihir, manakala di dalam bilik latihan, boleh menggunakan mata air untuk memulihkan diri. Makanan khas dan minuman yang dijual di kedai-kedai runcit dan kedai minum, pulih kesihatan. Tidak membelanjakan wang, anda boleh mendapat tenaga dari mata air, tempat-tempat suci dan sumber lain.

Main permainan dalam talian Legend adalah sangat menarik. Sertai dalam Legend permainan ini memberikan anda peluang untuk terjun ke dalam dunia yang mempesona sihir. Anda mempunyai masa yang baik dan mengalih perhatian dari kelabu dalam kehidupan harian, meneroka expanses luas permainan ini!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag