Sky Knights

Nama alternatif: Sky Knights

Permainan Sky Knights - berbilang permainan arked, yang merupakan simulasi penerbangan. Terima kasih kepada projek ini, anda boleh duduk menerajui model mana-mana pesawat abad XX ini, naik ke langit dan mula pertempuran udara panas. Anda akan pada kepulauan tropika yang besar dan set tugas utama sebelum anda akan mendapat penguasaan dalam wilayah yang luas. Setiap peperangan membawa gelas baru dan reputasi yang membolehkan untuk belajar kemahiran baru dan penyelidikan teknologi. Berusaha untuk memperbaiki pesawat mereka sendiri menggunakan modul jujur ​​yang diperolehi, dan anda pasti akan dapat mencapai semua matlamat anda! Teknologi baru - adalah alat utama untuk meningkatkan keberkesanan pertempuran. Jadi, jika anda tidak menjadi malas untuk melakukan segala yang mungkin untuk mendapatkan reputasi, kemungkinan anda akan meningkat secara berkadar dengan peningkatan itu. Ayuh! Kejayaan adalah di tangan anda!

Sky Knights semak - adalah langkah pertama ke arah pengembaraan yang menarik. Ingat untuk mengisi bidang beberapa seperti nama bentuk yang sesuai dalam perintis, alamat e-mel dan kata laluan, kemudian semak pengesahan penerimaan perjanjian pengguna dan boleh bergerak ke langkah kedua. Selepas pendaftaran akan memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Apabila memasang pelanggan tidak akan mempunyai masalah jika PC anda memenuhi parameter berikut: OS Windows XP/Vista/7/MacOS; pemproses Pentium IV 1,8 GHz (atau yang setaraf daripada AMD); kad video dengan 128 MB, DirectX 9 peranti. 0C; kad bunyi serasi dengan DirectX; ruang cakera keras 550 MB dan 512 MB RAM. Untuk mengelakkan brek semasa bahawa Sky Knights akan bermain, anda akan memerlukan satu sambungan Internet 128 Kbps atau lebih tinggi. Setelah menjalankan pelanggan dan mendapati diri anda dalam dunia permainan yang menakjubkan, membuat pilihan antara negara-negara yang sedia ada dan akan dapat pergi dalam perjuangan pertamanya.

Sistem pertempuran adalah dengan jenis pertempuran: Latihan perjuangan (peluang untuk belajar untuk melawan, untuk mencuba kekuatan mereka sendiri), berjuang dengan pemain lain (pertempuran antara pasukan pemain, yang akhirnya menang satu daripada mereka), pertempuran dengan bots (dan pelbagai yang menarik misi yang dilakukan semasa permainan). Permainan Ritsari langit dinamik, penuh peristiwa, penuh dengan kebimbangan kekal. Jadi apa yang kira-kira santai daripada soalan itu! Walau bagaimanapun, anda tidak mula panik, memikirkan bahawa antara pertempuran dan semangat akan diterjemahkan sekali, adalah untuk mengatakan bahawa semua tidak begitu sukar kerana ia mungkin kelihatan pada pandangan pertama. Setiap pemain dalam Knights Sky akan mempunyai hangar peribadi. Ia adalah di hangar anda berehat antara penerbangan melemahkan. Di sini anda boleh menikmati satu perkara yang menyenangkan sebagai pengubahsuaian pesawat. Melangkah ke dalam menu penalaan, anda mendapat semua kemungkinan untuk penyelenggaraan kapal terbang. Oleh itu, ia keluar dari hangar dalam perjuangan seterusnya diperbaharui, lebih kuat, dan dengan itu dengan peluang yang tinggi untuk menang.

Juga bermain Sky Knights Anda akan mendapat gelaran itu. Gred yang diberikan adalah untuk fakta bahawa anda adalah pemain sebenar datang pesawat benar. Yang lebih banyak gol melanda, semakin tinggi pangkat anda. Jadi daerah utara akhirnya menjadi Flieger, maka Gauit-dera, sarjan-utama, dan sebagainya sehingga Field Marshal. Northwind dengan lilitan biasa dan biasa menjadi Lance, kemudian kepada Sarjan, Sarjan, Leytinanta dan tumbuh dan berkembang, pangkat sehingga menjadi marshal udara. A Sinpang bergerak ke atas tangga kerjaya, bermula dengan tajuk Itte tidak lama lagi hikehey meningkat kepada Haich Kenaikan dan berjalan Nita Hayes, yang pernah sampai puncak kemasyhuran dan menjadi Taisho. Sistem seperti ini membuat Sky Knights Online lebih menarik. Selepas semua, jadi anda boleh memenuhi cita-cita, untuk menunjukkan orang lain apa yang boleh mencapai dan berbangga dengan hasil pekerjaan mereka!

Di antara pesawat yang ada bertemu pejuang siri pertama daerah utara (JI UHU), pesawat pengeluaran pertama dengan ditarik balik Empayar gear pendaratan ("Nyamuk"), pesawat Borean anak sulung I-5, salah satu biplanes paling progresif Empayar (I-5F) dan yang pertama pesawat Sinpanga (Ta-Ri). Pengalaman tangan pertama apa yang ia adalah seperti untuk menguruskan unit!

Terdapat satu lagi detik yang bagus. Dalam penyesuaian permainan ini aksara. Hanya seperti pemain lain akan mempunyai akses kepada almari pakaian terkemuka yang membolehkan anda untuk menukar rupa wira cara yang anda mahu. Pendek kata, permainan akan memberi anda banyak detik-detik yang menyenangkan, walaupun, lebih banyak dia boleh menumpukan masa, lebih besar akan diperketatkan! Mari memenuhi semua jangkaan anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag