Skyrama

Nama alternatif: Skayrama

Skyrama Permainan Online - simulator lapangan terbang percuma, di mana anda menjadi pengarah lapangan terbang anda sendiri.

Untuk bermain Skyrama, anda mesti mempunyai keperluan sistem:

Minimum:

• Sistem Operasi Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista;

• CPU Pentium © III, 1,6 GHz atau (Mac OSX) komputer yang serasi;

• Kad Video 16 MB, 32 MB atau lebih; ​​

• Memori 265 MB RAM, 512 MB RAM disyorkan;

• Flash Player Adobe / Macromedia Flash Player versi 9. 115. 0;

• Internet Explorer daripada versi 6 dan Firefox dengan versi kedua.

Lawatan:

• Sistem Operasi Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista;

• Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 3GHz;

• Memori 2 GB atau lebih; ​​

• Kad grafik NVIDIA GeForce 8800 siri atau ATI Radeon 4800 siri, 512 MB.

Skyrama permainan dalam talian tidak memerlukan memuat turun dan memasang, anda hanya perlu lulus pendaftaran Skyrama. Sertai dalam permainan Skyrama adalah seperti berikut:

1. Masukkan nama panggilan - nama yang di mana anda bermain.

2. Masukkan kata laluan dan mengulanginya.

3. Nyatakan e-mel.

4. Dan menerima syarat-syarat perjanjian pengguna dan menjadi pemain yang berdaftar.

Setelah pendaftaran selesai Skyrama, menjadi perkara yang bertanggungjawab untuk melakukan - untuk membina lapangan terbang sendiri!

Main permainan dalam talian Skyrama bukan sahaja menarik, tetapi juga berguna, kerana di sini zadeystvuete semua kemahiran organisasinya. Tiada sekatan dan had untuk pembangunan lapangan terbang - percuma di fantasi mereka.

Anda perlu membina sebuah kotak perkhidmatan untuk kapal terbang dan terminal untuk penumpang. Dalam talian Skyrama semua berdasarkan prinsip kerjasama antara pemain-pemain - akan dapat mengadakan penerbangan antara satu sama lain dan bertukar-tukar barang. Lapangan Terbang melawat rakan-rakan dan menjemput mereka untuk melawat anda sendiri boleh bertukar lapangan terbang anda di hab pengangkutan terbesar!

Permainan ini mempunyai pelbagai jenis pesawat dan landskap. Untuk rasa dan hiasan anda melengkapkan membangunkan reka bentuk yang akan memberikan keperibadian maksimum lapangan terbang sendiri. Menghias pelbagai bangunan lapangan terbang dan objek berwarna-warni akan menarik perhatian penumpang baru.

Dalam Skyrama pasti seronok untuk bermain. Pada mulanya, lapangan terbang anda adalah amat kecil dan agak maju - ia tidak mempunyai bangunan, tiada infrastruktur dan hanya satu landasan. Semasa permainan, objektif utama adalah untuk mengubahnya menjadi sebuah lapangan terbang antarabangsa yang besar dengan melakukan pelbagai tugas.

Dengan hanya satu landasan, perlu memastikan bahawa ia sentiasa menjadi percuma. Sahaja mendarat hendaklah segera melepaskan jalur untuk mendarat lain yang menunggu. Selepas mendarat kapal terbang yang lain, mendapatkan bayaran yang kecil, yang kemudiannya boleh melabur dalam pembiayaan pesawat lebih moden. Sebaik sahaja mendapat wang yang cukup, melihat di kedai, di mana terdapat banyak pesawat baru.

Juga, kecuali untuk kegunaan dalam permainan yang diperolehi wang, telah peluang untuk menggunakan wang mereka sendiri. Untuk melakukan ini, anda hanya perlu untuk menterjemahkan mereka ke dalam permainan. Oleh itu, anda akan mempunyai wang bukan sahaja untuk pembinaan bangunan-bangunan mewah yang baru, tetapi juga untuk pembinaan tempat letak kereta dan perhentian bas.

Apabila anda telah selesai pembinaan semua bangunan yang perlu dan landasan zaasfaltiruete, perlu mencari jalan untuk menarik penumpang. Satu kaedah itu adalah pembinaan bangunan-bangunan yang menakjubkan cerah. Dalam mencapai kejayaan penumpang memainkan peranan penting, jadi setiap cara yang mungkin untuk membawa mereka ke lapangan terbang anda.

Main permainan dalam talian Skyrama tidak pernah bosan - selalu ada banyak kaitan: anda perlu memenuhi semua pesawat untuk menjalankan pemeriksaan mereka, kawalan muatan dan bagasi muatan turun, menyediakan pesawat untuk penerbangan yang seterusnya ...

Sangat menarik untuk melihat wira kehidupan peribadi - akan dapat mengetahui yang memulakan pengawal novel seterusnya dan mengapa juruterbang telah bertengkar dengan atendan penerbangan kanan.

Permainan dalam talian Skayrama membenarkan menyeronokkan dan untuk menghabiskan masa lapang mereka. Memulakan pada sudut-sudut yang paling jauh sedikit di bumi ini - pergi ke langit dan menakluk ketinggian baru!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag