Kali menyusahkan

Nama alternatif: Gelap Zaman Dunia

Kali bermasalah dalam talian - adalah berbilang talian permainan bermain peranan.

Kali bermasalah Permainan dalam talian tidak memerlukan turun. Anda hanya perlu akses Internet dan keperluan sistem minimum - pelayar Availability.

Bermasalah kali Pendaftaran adalah mudah dan tidak akan membawa anda lama. Untuk mula bermain kali bermasalah anda perlu didaftarkan

1. Anda mesti memasukkan nama dan nama keluarga.

2. Perlu untuk memasuki negara dan bandar anda.

3. Pada ketika ini, anda perlu untuk menentukan jantina anda.

4. Masukkan nombor ICQ anda.

5. Pada ketika ini, anda perlu menentukan beberapa ciri-ciri tentang diri anda.

6. Tulis di mana anda belajar tentang masa-masa bermasalah permainan dalam talian.

Tetapi menyemak kali bermasalah dalam permainan selepas data di atas tidak berakhir di situ. Seterusnya, anda akan memerlukan:

1. Beri kami semasa e-Mail anda.

2. Masukkan tarikh lahir anda.

3. Tulis bandar di mana dia dilahirkan.

4. Datang dengan dua soalan yang akan diberikan kepada anda dalam proses pemulihan kata laluan, juga perlu untuk menentukan jawapan. Cuba datang dengan soalan sukar itu, yang anda boleh dengan mudah ingat mereka, dan lain-lain daripada mereka telah tidak meneka.

5. Pada ketika ini adalah perlu untuk datang dengan nama samaran watak itu.

6. Nyatakan bangsa watak di masa hadapan.

7. Fikirkan kata laluan anda.

Apabila anda memenuhi semua item kali bermasalah pendaftaran dalam talian dan akan mewujudkan watak baru anda, anda boleh terjun ke dunia ajaib permainan ini.

Main permainan dalam talian masa-masa bermasalah boleh anda wakil kaum seperti:

• Orcs;

• Orang;

• Elves.

Orcs - kekok, tetapi sangat kuat, maka mereka tidak termasuk di lengan.

Orang - tidak sangat kuat dan tangkas. Mereka adalah anak-anak nasib baik, nasib baik sentiasa mengiringi mereka, melindungi orang dari pedang musuh dan melakukan pertempuran tukul menyerang sampai mati berbahaya.

Elves - penjaga hutan sihir selama-lamanya muda dan riang. Mereka tidak begitu mudah untuk menangkap. Tarian - gaya perjuangan mereka. Terdapat kes-kes apabila lawan adalah pada nafas terakhir jatuh ke tanah, dan pahlawan elf tanpa kecederaan.

Kali bermasalah permainan dalam talian mempunyai tiga jenis profesion

• Sumber;

• perdagangan;

• menghasilkan.

Pemilikan mana-mana profesion ini akan membantu anda mendapat permainan wang.

Main permainan dalam talian masa-masa bermasalah anda boleh, melaksanakan pelbagai tugas-tugas usaha

• bersama-sama dengan kawan-kawan untuk mengalahkan raksasa menculik gadis;

• lulus mazes, mengumpul pelbagai artifak;

• penyerang menewaskan raksasa lokasi.

Jika anda berjaya melengkapkan usaha ini, pastikan anda mendapat bonus dalam bentuk pengalaman, bermain wang dan sumber-sumber yang akan berguna untuk anda dalam permainan yang berlalu masa depan.

Permainan ini juga termasuk tiga pejuang keadaan skala

• Kesihatan - menunjukkan tahap hidup anda;

• keletihan - mempengaruhi tingkah laku watak dalam pertempuran. Semakin anda letih, kurang anda akan dapat untuk mengelak pukulan dan jatuh kepada musuh;

• manna - skala ini menunjukkan bilangan disediakan untuk anda manna.

Pada zaman bermasalah anda akan bermain dalam dunia di mana setiap watak adalah pemain kehidupan yang baru, mencari matlamat dan cara-cara untuk mencapainya sendiri. Mana-mana cara yang anda pilih, sentiasa ada seseorang yang akan bergerak anda ke arah anda, tetapi pastikan untuk bertemu dengan orang-orang yang akan berada di sana pada ketika yang tepat akan melindungi belakang anda.

Ayuh, menjadi riang gembira! Menjadi pahlawan kebal, tukang yang berbakat atau peniaga bertuah. Pilih komander adil yang akan membawa anda ke dalam peperangan, atau merayau dunia semata-mata. Cuba rompakan di jalan raya, tetapi jangan lupa bahawa pelancong boleh menjadi lebih kuat daripada anda. Menyamakan kedudukan musuh-musuh puak dengan habuk dan membuat mereka meminta belas kasihan. Jangan lupa diplomat hadiah anda, ia amat berguna kepada anda, jadi pakatan lumayan dengan bekas musuh. Juga dengan bermain kali bermasalah Dapatkan kawan-kawan cepat.

Dunia ini merangkumi banyak rahsia, dan mereka semua menunggu anda dalam masa-masa yang luas bermasalah. - Tugas anda adalah untuk memilih jalan anda sendiri dan mengikutinya. Tuah kepada anda!

 

Bermain juga