Sniper: Ghost Warrior

Nama alternatif: Sniper: Ghost Warrior

Permainan Sniper: Ghost Warrior - satu pemaju permainan komputer dari Warsaw City Interactive, yang mereka dikeluarkan pada cahaya awal musim panas 2010 Syarikat Poland dibuat penembak tentera daripada orang yang 1. Di sini anda akan melihat kesan-kesan khas yang indah, dan kesan kehadiran mereka di skrin monitor. Dan ini mungkin disebabkan oleh hakikat bahawa pemaju telah mengambil permainan mereka kepada enjin cukup bijak Chrome Enjin 4.

Watak anda - elit tentera AS bersenjata, sniper, super-pro, yang melemparkannya ke dalam garis musuh, tetapi di beberapa negara jauh. Kuasa di negara ini dirampas oleh tentera. Orang biasa terhadap junta yang memerintah bersenjata, dan mereka harus membantu sniper kami. Dan saya mesti mengatakan bahawa bagi apa-apa pemaju tugas dalam Sniper: Ghost Warrior pc set permainan yang baik. Ia berfikiran baik mengawal watak utama, dan permainan ini tindakan ketenteraan adalah amat penting. Lagipun, apa sahaja misi anda tidak melaksanakan, selagi lawan telah dikeluarkan secara rahsia, dengan jarak yang paling. Nah, itu adalah diam-diam. Tetapi selalu lulus semua tugas-tugas dalam "stealth", lulus semua musuh tanpa disedari gagal. Kadang-kadang, watak anda hanya akan kekurangan-pintaskan untuk memulakan perjuangan. Anda perlu berkongsi dengan polis rusuhan memusnahkan musuh dalam bangunan yang berbeza dan struktur. Selain itu, pemaju bekerja misi yang sangat sejuk, yang tidak perlu untuk memusnahkan musuh, tetapi beberapa pihak lawan sekaligus. Guys dari City Interactive lakukan segala-galanya untuk memudahkan prosedur pelaksanaan misi tersebut, menandakan cara tertentu matlamat yang mesti dimusnahkan di tempat pertama, dan yang selepas. Dan ia tidak perlu bahawa matlamat utama adalah berdekatan dengan penyerang. Jadi, jika anda membuat keputusan untuk Sniper: Ghost Warrior memuat turun dan memasang pada PC anda, memastikan bahawa misi tersebut akan menjadi penting untuk "mengeluarkan" yang pejuang yang tempat di pendekatan yang jauh, tetapi pada masa yang sama berdiri di sebelah dengan "butang panik." Misi yang berbeza (enam belas mereka dalam permainan) anda akan membangunkan taktik untuk keadaan tertentu. Satu taktik yang akan menjadi, jika perlu, untuk memusnahkan pemimpin musuh, jika perlu, satu lagi taktik untuk melemahkan kemudahan tentera atau bangunan, dan sepenuhnya berbeza perlu bertindak jika anda akan menjadi sebahagian daripada mendarat parti, menyerang di belakang dalam kem musuh musuh.

Untuk Sniper: Ghost Warrior bermain dan melaksanakan semua tugas-tugas terdapat empat jenis senjata sniper. Menembak senapang ini akan dapat. Kerana untuk memukul sasaran perlu mengambil kira trajektori peluru dengan membuat pembetulan untuk kelajuan dan arah angin, baik dan pada komponen graviti.

Senjata utama peminat permainan video pelbagai jenis senapang sniper, senjata huru-hara, bahan letupan, dan lain-lain § Dalam permainan terdapat 4 jenis senapang sniper. Menurut pemaju, trajektori peluru dikira selepas dilaraskan untuk angin dan graviti. Sesuatu yang menarik: sebaik sahaja anda mencapai matlamat anda - kamera segera mula mengejar peluru terbang jauh! Masih ada watak utama dalam bahan letupan senjata dan senjata untuk pertempuran jarak dekat.

Jika anda masih tidak boleh membuat keputusan sama ada anda perlu Sniper Ghost Warrior muat turun, kemudian taip dalam bar carian pelayar anda untuk melihat Sniper: Ghost Warrior video. Di Internet terdapat banyak treler dan ulasan permainan ini. Selepas menonton video ini, anda memastikan bahawa permainan Sniper Ghost Warrior adalah berbaloi untuk mencuba di dalam tangan mereka.

Nasib baik! Pergi untuk itu!

 

Bermain juga