Sniper: Ghost Warrior 2

Nama alternatif: Sniper: Ghost Warrior 2

Permainan Sniper: Ghost Warrior 2 - a Sniper sekuel permainan video: Ghost Warrior, yang dicipta oleh syarikat yang sama di Warsaw Bandar Interaktif dalam penembak genre tentera daripada orang yang 1. Kiri Sniper permainan: Ghost Warrior 2 pc tiga tahun selepas pendahulu pada awal 2013. Lokalisasi di wilayah Persekutuan Rusia mengambil syarikat "New Cakera".

Pemaju Poland telah menemui niche sedikit diduduki oleh permainan. Pemain yang benar-benar berminat dengan api penembak curi, ingat kekuatan dua atau tiga perlawanan, yang menyediakan balistik sebenar. Bahawa seseorang itu seperti, boleh turun Sniper: Ghost Warrior 2 dan menjadi penembak curi daripada skuad elit dicipta untuk operasi khas untuk memusnahkan bapa saudara tidak baik tidak kira di mana di dunia mereka mahu menjalankan urusan perniagaan mereka tidak baik.

Tidak seperti sebelumnya, permainan semasa Sniper Ghost Warrior 2 menyediakan untuk misi tidak dicipta beberapa negara tropika, tetapi agak tertentu dalam Sarajevo, di Filipina dan Tibet. Menurut tindakan lokasi geografi akan berlaku bukan sahaja di kawasan pergunungan atau di kawasan bandar, tetapi juga di dalam hutan.

Semua lokasi ini adalah rupa yang menakjubkan pada kemuncak graf. Ini adalah kebetulan. Selepas bahagian pertama tembakan penembak curi Poland telah menjual 3. 000. 000 salinan, mampu membeli untuk Sniper: Ghost Warrior 2 adalah enjin CryEngine lebih maju 3. Dan fakta ini secara automatik bertambah baik AI, mampu mengira dengan tingkah laku musuh formula ketara rumit.

Jika anda mula dalam Sniper: Ghost Warrior 2 bermain, anda boleh berkenalan dengan watak-watak berikut:

• K. "Sandman" Anderson - protagonis, mempunyai berpangkat kapten, khusus sniper pengakap, adalah skuad elit marin "Pasukan Recon". Cela memiliki memburu dan menembak kemahiran, diajar ini dari usia muda.

• K. Meddkos - penembak di Sarajevo, pengkhianat. Meninggal dunia pada akhir permainan.

• Diaz - CIA. Gunner.

• Gomez dan Wheeler - watak-watak pelan kedua.

Untuk memutuskan sama ada untuk bermain dalam ini simulator menembak penembak curi, anda boleh mencari di internet tentang permainan Sniper: Ghost Warrior 2 video. Selepas menonton banyak video dengan ulasan dan permainan treler, anda boleh melihat sendiri bahawa bahagian kedua tembakan penembak curi Poland bekerja jauh lebih baik daripada yang pertama. Di samping itu, kecuali di sini telah dilaksanakan balistik sepenuhnya realistik menembak dalam Sniper: Ghost Warrior 2 boleh digunakan 6 senapang sniper, peranti penglihatan malam, senjata huru-hara, pelbagai bahan letupan, cermin mata dan sebagainya imagers terma dan lain-lain Banyak pemain yang peminat simulator sniper akan merayu kepada apa-apa pendekatan yang serius untuk menembak, apabila anda perlu mengambil kira bukan sahaja graviti, tetapi juga kelajuan dan arah angin, lokasi, pemain kadar pernafasan, jarak ke sasaran. Ini dan lain-lain butir-butir permainan boleh didapati, jika anda pergi pada permainan laman web rasmi http://www. ag. ru/games/sniper-ghost-warrior-2, melawat mana-mana peminat permainan video yang melambungkan semua keraguan dan memutuskan Sniper Ghost Warrior 2 memuat turun dan memasang permainan pada PC anda untuk menghabiskan berjam-jam laluan misi pemaju dicadangkan.

Berhati-hati, berhati-hati, tepat dalam pelaksanaan tugas-tugas, dapat dilihat dengan musuh dan ditentukan pada masa yang sama.

Nasib baik!

 

Bermain juga