Askar Front 2

Nama alternatif: Askar Front 2

Front Soldier Permainan 2 adalah talian penembak gaya permainan komputer percuma. Permainan ini - kesinambungan daripada bahagian pertama satu permainan yang paling popular di dunia.

Bahasa Inggeris dijalankan dalam permainan Soldier Front 2 pendaftaran. Untuk mendaftar di Soldier Front 2 Anda mesti melaksanakan cadangan-cadangan berikut:

1) Login ke permainan Soldier Front 2, menggunakan yang mencari mana-mana enjin carian.

2) Berikutan ini, anda perlu klik pada butang « Sing sehingga ». Selepas itu anda perlu hadir di hadapan borang pendaftaran daripada Askar permainan Front 2. Dalam borang ini, anda juga boleh memberi keutamaan pendaftaran melalui Facebook (rangkaian sosial di Internet). Berikut adalah penerangan pendaftaran standard dalam permainan.

3) Kemudian baris pertama anda perlu memasukkan E-mel anda (alamat e-mel anda).

3) Kemudian masukkan tarikh lahir anda.

4) Kemudian tulis kod yang dibentangkan di baris berikutnya.

5) Dan akhirnya klik butang kotak semak « Sing sehingga dan memainkan ! . " Mengklik ini anda bersetuju dengan semua peraturan permainan Soldier Front 2.

Main permainan dalam talian Barisan Askar 2 dewasa boleh orang-orang yang telah mendaftar di laman permainan. Anda juga perlu memberi perhatian kepada keperluan sistem untuk permainan:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 - OS ( beroperasi Sistem ).

Intel Pentium 4 Mac. 0Ghz - CPU ( pemproses ).

2 GB - RAM ( RAM ).

NVDIA GeForce 6600 - GPU ( video ).

Terus X 9. 0 - Bunyi (bunyi).

Front Soldier Permainan 2 Anda boleh bermain kelas yang berikut:

1) Delta Force telah ditubuhkan selepas banyak insiden pengganas pada tahun 1970 dalam Amerika Syarikat. Kumpulan ini telah ditubuhkan atas dasar SAS .

2) Angkatan Khas - dia dibentuk pada tahun 1949. Kumpulan ini adalah Rusia. Beliau telah dicipta di bawah pimpinan Angkatan Tentera USSR semasa Dunia Kedua perang.

3) SAS - telah ditubuhkan pada Julai 1941 oleh David Stirling di UK. Pada mulanya kumpulan telah diwujudkan untuk menyusup masuk ke dalam tentera Jerman dari Afrika Utara dan serangan dari belakang semasa Perang Dunia Kedua.

4) GIGN - Kumpulan ini telah diwujudkan pada Perancis kumpulan kerja khas 1973 [_8_ ].

5) GAFE - pada asalnya dicipta pada tahun 1986 untuk memastikan keselamatan Piala Dunia di Mexico. Sekarang merupakan sebahagian daripada Tentera Mexico.

6) UDT - Korea Selatan U perintah telah dicipta [_85_ ] pada tahun 1955 . Mereka menyokong hubungan kukuh dengan Tentera Laut Amerika Syarikat meterai .

Permainan 2 Online Askar Barisan adalah permainan dalam talian didambakan bagi mereka yang ingin merasai pertempuran tentera. Anda akan berasa diri anda sebagai seorang askar di salah satu kumpulan yang paling terkenal di dunia.

SF 2 permainan - ia adalah satu permainan komputer untuk sebenar, pemain berani yang nestrashno menghadapi pelbagai kesukaran.

Daftar dalam permainan komputer Soldier Front 2 Live dan menikmati pencapaian dan kemajuan dalam permainan mereka. Tenggelamkan diri anda dalam dunia yang luar biasa Soldier Front 2 Online menjadi tanpa kalah askar ini!

 

Bermain juga