Konflik. The Art of War

Nama alternatif: solders Inc.

Konflik Permainan Art of War - perjuangan untuk kuasa.

Konflik AVP - strategiya Art of War, bagi para pengguna yang ingin membuat tentera moden yang kuat mereka sendiri dan mendapatkan status seorang pemimpin tentera dan mudrogo pravitelya sukar ditandingi. Satu ciri yang tersendiri ini pelayar tertentu berbilang permainan dalam talian adalah bahawa orang-orang di sini berjuang di kalangan mereka, tiada Orc dan bunian mempunyai pengkalan tentera, infantri, kereta perisai berat, kapal terbang dan tidak ada watak-watak dongeng.

Tindakan

Vse berlaku dalam negara fiksyen Afrika. Terdapat mineral dan sumber-sumber yang jarang berlaku, dan pemain yang boleh mengawal lombong dan kuasa, akan dapat benar-benar memerintah dunia. Walau bagaimanapun, tidak semua begitu mudah di dunia ini adalah satu pertandingan yang besar, syarikat dan negara, tidak termasuk kumpulan tempatan dan kumpulan-kumpulan, mahu untuk mendapatkan apa yang mereka mahu. Oleh itu, hanya satu strategi yang direka dengan teliti untuk kemenangan, hanya dibina taktik peperangan dan peruntukan bijak sumber dalam pangkalan tentera akan membolehkan pemain untuk mengambil kedudukan, yang disegani semua yang lain.

Permainan pendaftaran konflik AVP dikehendaki untuk lulus ia mungkin hanya setengah minit, ia adalah perlu untuk datang dengan nama dalam bidang yang sama alamat e-mel dan kata permainan, dalam permainan ini tidak ada prosedur mengesahkan alamat surat-menyurat, selepas sahaja langkah-langkah mudah, anda boleh meneruskan ke peringkat pembelajaran.

 

 

Ciri-ciri konflik AVP.

Dari pandangan pertama, pengguna akan dapat melihat kualiti yang sangat baik permainan. Ia dapat dilihat dengan jelas semua butiran dan landskap, walaupun permukaan licin terik matahari hangus bumi. Susunan muzik latar belakang direkodkan, memberikan mood dan kesan bunyi melengkapkan realisme apa yang berlaku pada skrin komputer.

Tindakan dalam Seni permainan Perang Konflik bermula dengan arahan yang agak terperinci. Permainan ini mempunyai beberapa sumber yang diperlukan untuk pembangunan:

    Fuel
  • ;
  • Boepripasy;
  • Prodovolstvie;
  • Almazy;

Vse jenis-jenis sumber yang diperlukan untuk pasukan pembinaan, ketenteraan, keselamatan dan sumber bangunan awal, yang mana pada masa akan datang adalah untuk membina dan mengukuhkan tentera bersedia untuk menghadapi lawan.

Pada peringkat awal, pemaju tidak ganti permainan mata wang yang paling berharga - berlian, supaya melupuskan mereka sangat berhati-hati, kerana pada tahap yang lebih tinggi mereka akan mendapat tidak begitu mudah, dan mereka mungkin perlu untuk banyak.

Matlamat permainan ini untuk mewujudkan tentera yang cekap dan berkuasa untuk merampas kawalan ke atas semua wilayah baru yang kaya dengan sumber-sumber yang berharga, tetapi pemain boleh memilih cara-cara lain untuk membangunkan bahagian-bahagian kecil mereka. Tanpa Perang Askar Inc. tidak berbuat demikian, jika pengguna tidak akan menyerang dirinya, ia akan perlu untuk membina pertahanan yang kuat, atau melalui saluran diplomatik dengan menandatangani kontrak bagi pertahanan atau tidak agresif.

Dalam permainan ini, sebagai tambahan kepada pesaing sebenar berada di hadapan komputer, dan ada lawan maya. Bot adalah kumpulan-kumpulan tempatan, mereka tidak teragak-agak untuk menyerang, walaupun tentera mereka dan tidak begitu kuat, boleh membawa masalah.

Art of War bercanggah dengan pembahagian kuasa - serangan dan pertahanan. Apa tentera untuk mengukuhkan strategi yang bergantung kepada pilihan pemain, tetapi dalam kekurangan berterusan sumber boleh diisi semula dalam serangan ke atas pangkalan lain, membuat permainan lebih agresif dan menarik, kerana hanya ada satu tidak akan menyentuh. Satu lagi hadiah yang indah dari pemaju kubu, ia adalah mungkin untuk menyembunyikan tentera dan sumber, dan selepas pengumpulan kuasa-kuasa tiba-tiba untuk berucap di lawan.

 

Bermain juga