Generasi Sonic Nostalgia Edition

Nama alternatif: Generasi Sonic Nostalgia Edition

Processor: Core 2 Duo GHz 2 / Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Kad Video: 512 MB memori

Disk Space: 11 GB

Generasi Permainan Sonic telah dibangunkan oleh pereka dan pengaturcara daripada Sega untuk ulang tahun ke-20 salah satu watak yang paling popular di dunia komputer - landak bernama Sonic. Generasi Sonic dikeluarkan hampir semua platform permainan yang sedia ada, dan plot ini adalah untuk membawa peminat kelajuan landak berani ke seluruh bahagian siri permainan, menarik balik setiap pengembaraan beliau. Permainan mengarahkan protagonis dalam masa untuk semua bahagian-bahagian sebelumnya permainan, bermula dengan yang pertama, dalam beberapa ia boleh bergerak untuk memenuhi sendiri.

Perjalanan Komputer

Perlu diperhatikan bahawa pembangunan permainan untuk platform yang berbeza mempunyai beberapa perbezaan di antara versi konsol, dan yang telah dikeluarkan untuk PC. Jadi, Sonic Generasi PC mempunyai beberapa perbezaan yang ketara. Yang pertama adalah navigasi mudah melalui tahap permainan, dunia, setiap yang boleh diakses dari lokasi khas peringkat pemilihan Dunia, kuat mengingatkan pada peringkat awal bahagian pertama daripada permainan Sonic. Navigasi peringkat pertama Sonic Generasi benar-benar interaktif, ia boleh melakukan segala-galanya yang sama seperti dalam semua lain - jangka, melompat, berinteraksi dengan objek di sekeliling kita, satu-satunya perkara yang bukan di peringkat permulaan, supaya musuh-musuh dan anda boleh bergerak tanpa selamat untuk tersandung apabila mutan lain atau turun di pancang. Pada mulanya permainan Sonic Generasi memberikan kita hampir tidak berwarna pemilihan peringkat dunia, tetapi seperti yang anda kemajuan melalui cat ia akan menjadi lebih terang dan akan membuka tahap baru, membawa wira dalam dunia klasik Sonic, moden, dan kemudian membuka ketiga dunia - Dreamcast era.

Alam Sonic

Ketiga-tiga permainan di dunia berbeza antara satu sama lain, tetapi mengekalkan suasana keseluruhan. Setiap satu daripada peringkat mana-mana dunia akan terdiri daripada empat episod saling, dan setiap peringkat akan dibuka selepas berlalunya yang sebelumnya, dan ia tidak kira yang dunia akan merawat tahap ini, permainan ini mempunyai perintah yang ketat. Selepas laluan di dunia moden, apabila Sonic boleh menang bos utama dunia moden Sonic terbuka dan bonus dunia keempat, yang merupakan mekanisme cacat di mana protagonis mesti mengumpul tujuh Chaos Zamrud. Setelah semua batu-batu akan dikumpul, dan mekanisme yang tetap, anda boleh mengakses pertempuran dengan penjahat dari semua dunia permainan.

Bonus

Dalam setiap tindakan mana-mana tahap permainan akan bonus tersembunyi Red Star Ring, yang akan memberi peluang untuk membuka baru, kemahiran yang belum diterokai sebelum ini, meningkatkan kelajuan anda berjalan atau melompat ketinggian wira atau menambah jenis baru serangan, yang tidak hanya untuk bekerja untuk anda dalam perjalanan yang . Anda perlu berhati-hati, kerana lokasi daripada lima cincin dihargai anda akan menemui salah satu daripada banyak rakan-rakan Sonic, dialog kecil sebelum setiap episod. Selepas melalui semua tahap, permainan ini tidak akan berakhir dan sebelum pemain akan membuka misi tambahan di mana beliau bukan sahaja boleh bermain Sonic, tetapi juga watak-watak lain, melaksanakan tugas-tugas khas dan mendapatkan ganjaran tambahan.

 

Bermain juga