Jiwa Bangsa Terbaik

Nama alternatif: SUN

Jiwa dari yang Terbaik Negara - berbilang hebat permainan peranan-bermain dengan dinamik jalan cerita. Korea Selatan pemaju projek hiburan maya Webzen. Ciri-ciri yang telah ditawan berjuta-juta pengguna. Sistem permainan yang unik, grafik yang menakjubkan, pertempuran hebat berhak anugerah, peluang untuk memperbaiki perkara-perkara, muzik yang indah Howard Shore - tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh. Tindakan memukau, mana peristiwa yang berlaku pada Zaman Pertengahan, akan membolehkan anda untuk menggunakan kebolehan yang terbaik untuk menjalankan taktik yang dirancang untuk memenangi pemain lain dan memusnahkan raksasa yang jahat, meneroka dan menguasai bidang baru. Jangan berhenti separuh jalan, semua masalah boleh selesai, perkara utama - untuk percaya nasib saya!

Untuk memasang pelanggan dan mula bermain permainan S un Online anda akan memerlukan sebuah komputer dengan parameter berikut:

- OS Windows 2000, XP , VISTA ,

- CPU Pentium 4 1. 8 GHz atau lebih tinggi

- Grafik GeForce TI atau 4200 Radeon 9200,

- Pemandu DirectX 9. 0C;

- Ruang Percuma pada cakera keras 3Gb;

- RAM 512 MB .

Dengan memuat turun anda boleh meninggal dunia selepas akan diluluskan S un Pendaftaran dalam talian. Sejurus selepas anda memberitahu alamat e-mel, anda akan dihantar e-mel untuk mengaktifkan akaun anda. Sertai dalam permainan S un Live - proses yang cepat dan mudah yang membolehkan menjadi seorang pemastautin yang sah di dunia di mana kemarahan menarik kejadian.

Untuk memulakan S un bermain dalam talian perlu mencipta watak anda sendiri. Untuk melakukan ini, anda mesti menentukan keanggotaan bangsa, menyatakan nama yang dikehendaki, dan pilih rupa, iaitu rambut, ciri-ciri muka, pertumbuhan. Kelas yang sedia ditawarkan oleh S un Online, ciri-ciri ciri-ciri dan kebolehan yang sama. Terdapat lima kelas itu:

1. Barseki (seperti umpan dan siap semua kuasa yang besar untuk membelanjakan wang ke atas pengeluaran, sukar, keras, biasa dengan melihat hanya pada Masa Depan)

2. Valkyrie (baik seperti dalam pergaduhan jauh dan dekat, cepat, berwawasan, mempunyai kemahiran pertempuran yang baik, dan juga boleh, jika perlu, memanggil pembantu ajaib)

3. Knights Dragons (terima kasih kepada kuasa yang besar tiba-tiba boleh memusnahkan kumpulan seluruh musuh-musuh, undang-undang yang sukar dan setia ditubuhkan pangkat) sebahagian daripada

4. Tukang sihir (Magic Lab graduan dengan pengetahuan mendalam mantra yang boleh digunakan untuk kebaikan dan juga dalam bahaya. Sebagai contoh, keupayaan untuk menyembuhkan rakan-rakan dan menyebabkan kerosakan yang ketara kepada musuh)

5. Shadows (dianggap pembunuh paling dahsyat, expertly diuruskan dengan menggunakan senjata dan cemeti, sangat bangga dan kejam tahu kutukan dan jampi ).

Pilih kelas kegemaran anda yang anda perlu menguasai dalam S un Live dan memahami elemen-elemen asas permainan. Mari kita mereka teratur.

Teleport - bergerak dari satu lokasi ke lokasi yang lain dengan menggunakan teleportation tenang. Oleh itu, anda boleh menerokai tanah-tanah baru, tetapi ia boleh didapati hanya dengan pencapaian tahap tertentu. Juga perlu menghabiskan sedikit. Bagi setiap pergerakan anda perlu membayar sejumlah eymov. Bagi pembangunan ruang, setiap kad mempunyai peratusan penggunaan dana. Meningkatkan peratusan ini boleh menjadi cara yang berbeza. Sebagai contoh, mengumpul barang-barang khas, mencari dada berharga, membunuh raksasa dan ketua-ketua.

Keuntungan mata pelajaran peringkat - meningkatkan parameter asas seperti kekuatan, pertahanan, dan lain-lain § Anda mempunyai peluang untuk meningkatkan senjata dan perisai mereka, dan ini akan meningkatkan peluang kemenangan dalam peperangan. Untuk menyimpan semua perkara yang betul, anda boleh mendapatkan bantuan daripada tuan, yang mampu mewujudkan apa yang kamu minta. S un Permainan dalam talian menyediakan bagi penggunaan pelbagai barangan. Ini sayap dan ramuan, dan permata, dan khas dan mewah item. Ia adalah bernilai menyebut bahawa beberapa subjek meminjamkan diri kepada penghabluran. Merujuk kepada khas NPC, Anda boleh mendapatkan kristal garnet perlindungan Kristal atau Crystal kemusnahan.

Cube - adalah sesuatu yang istimewa di kalangan lain-lain. Cuba untuk mendapatkan dengan melakukan pencarian perlu. Dengan ini, ia boleh menghurai dan membuat pelbagai perkara yang berguna.

Penyitaan wilayah - Pertempuran di Kaabah darah, yang diadakan pada hari Ahad. Di saluran pertama setiap pelayan adalah Gate kuil. Untuk menyertai anda mesti berada dalam satu kesatuan masa itu digunakan.

Keperluan sistem - lima elemen yang membentuk eter, yang merupakan sumber tenaga Brokilona. Main S un Online telah diberikan hakikat bahawa neraka, Air, Angin, Bumi dan Kegelapan dikaitkan antara cara yang tidak difahami.

Combat Zone - medan perang bahawa pemain boleh membuat mereka sendiri. Dalam bidang ini, anda akan menjalankan misi dan meningkatkan watak. Ia baik bahawa apabila mewujudkan zon untuk PvP atau PvE pertempuran anda secara peribadi meminta tetapan dan pilihan. Memilih dan memilih sama ada anda mengatur memburu raksasa dan mendapatkan wang, sama ada berjuang dengan pemain lain, atau cuba menjalankan tugas latihan.

Thrillseekers Dear, S un Permainan dalam talian menjamin anda meningkatkan adrenalin anda! Anda tidak akan kecewa, tergesa-gesa untuk melihat ini pengalaman mereka sendiri! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag