SOUL

Nama alternatif: SOUL

Jika anda seorang peminat 3 D , kemudian SOUL permainan pasti anda akan gembira. Dalam permainan ini kepada rangkaian, anda boleh bermain dengan pelbagai pengguna yang telah berdaftar. Selain itu, tidak lama dahulu sistem pentadbiran itu dikemukakan satu ciri baru di mana semua peserta boleh berkomunikasi antara satu sama lain menggunakan mikrofon yang akan memudahkan proses permainan dan membuat ia lebih menarik. Bersedia untuk apa yang menanti sejumlah besar pertempuran dan peperangan. Anda akan melawat gua dan kerajaannya pelik. Grafik permainan dikagumi. Intipati utama SOUL talian - namun untuk memenangi pertempuran. Perlu diingatkan bahawa proses pertempuran dilaksanakan dalam permainan dengan baik, semua pertempuran adalah cepat dan benar. Satu yang paling menyeronokkan ialah pembangunan watak berlaku atypically - adalah satu proses yang menarik dan menyentuh.

Anda perlu tarik ke atas kemahiran tempur taktikal anda. Sekarang pemain akan dapat menggabungkan beberapa teknik yang berbeza pada masa yang sama - ini sebelum ini tidak berada di mana-mana permainan dalam talian. Plot permainan adalah berkait rapat dengan proses permainan. Sabar-sabar untuk banyak tugas yang berbeza dan pencarian, seperti yang anda melengkapkan anda akan dapat untuk memilih sejarah pembangunan watak anda. Ia adalah sejenis Kemuncak permainan, yang menarik dan membuat dengan kukuh "ketagih" pada permainan ini!

Untuk memulakan permainan dalam pendaftaran SOUL adalah penting. Terima kasih disesuaikan untuk Rusia antara muka pengguna Permainan untuk memahami perihal tersirat pengisian borang akan mudah. Kerana ia adalah salah satu daripada dua perlawanan GameXP , anda tidak boleh mendaftar untuk yang baru, jika anda pernah terpaksa berhadapan dengan reka bentuk permainan ini.

1. Jadi pendaftaran yang bermula, klik pada "Daftar" butang eponim terletak di sebelah kiri atas.

2. Di sini anda akan melihat borang pendaftaran, yang akan perlu untuk melengkapkan mengikut sistem menggesa. Oleh itu, dalam kotak pertama anda perlu memberikan alamat e-mel anda di mana anda dan akan bermain sebagai SOUL login.

3. Seterusnya, anda perlu menulis kata laluan anda dan jika anda mahu untuk mengisi medan borang tambahan.

4. Jika anda ingin menerima mesej daripada semak sistem melanggan.

5. Klik "Daftar" dan selepas anda mengaktifkan akaun anda pada link, yang datang dalam mel dan memuat turun pelanggan permainan anda boleh mula bermain SOUL permainan.

Untuk memuat turun permainan, anda boleh klik pada butang dengan nama yang sama. Kaedah pemasangan pelanggan akan diterangkan secara terperinci di skrin yang terbuka sebelum anda.

Jumlah dalam peperangan, setiap pemain boleh menggunakan jenis-jenis tindakan:

1. Melompat.

2. Jerks.

3. Pergerakan.

4. Penerbangan.

5. Tarikan.

Sesiapa sahaja akan dapat bermain SOUL percuma. Tergesa-gesa dan anda cuba tangan anda di permainan ini. Melawan raksasa, yang buatan perisikan membolehkan anda untuk menyerang atypically, setiap kali baru yang angkatan pemain untuk sentiasa berwaspada. Keseronokan permainan sebenar telah riveted perhatian ramai pemain, dan anda berada dalam tergesa-gesa untuk menyertai mereka!

 

Bermain juga