SpaceInvasion

Nama alternatif: SpaceInvasion

Berkenalan dengan SpaceInvasion permainan dalam talian. Gloss semesta baru dan kemusnahan dunia yang berjuta-juta tahun, anda boleh menikmati skala permainan ini dengan sepenuhnya. Permainan dalam talian SpaceInvasion bermula dalam pelayar. Tetapi sebelum anda menyelam di kepala pertempuran cemerlang, lihat apa keperluan sistem adalah untuk kita permainan. SpaceInvasion permainan dalam talian berjalan dalam pelayar. Untuk berfungsi dengan betul, anda perlu memasang Adobe Flash Player. Saat ini disokong hampir semua pelayar popular. Bagi perkakasan - tahap yang cukup dan komputer Pentium 3 dengan 16 MB RAM, perkara utama yang mempunyai akses kepada Internet.

Sertai dalam SpaceInvasion permainan tidak menyebabkan masalah walaupun sedikit. Untuk mula bermain anda perlu menyatakan nama samaran yang anda pilih - nama samaran, kata laluan, alamat e-mel, tarikh lahir, negara tempat tinggal dan menunjukkan penerimaan anda terhadap terma-terma perjanjian ini. Daftar SpaceInvasion memberi anda keupayaan untuk menerima kemas kini berita permainan, serta acara-acara permainan yang ketara ke peti mel anda, jika anda ingin anda boleh pengedaran affiliate.

SpaceInvasion pendaftaran dalam talian membolehkan anda berada dalam salah satu galaksi di dunia. Anda boleh membuat sistem bintang anda sendiri, atau masukkan ke dalam salah satu yang telah sedia ada.

Pusat galaksi bintang anda - planet yang boleh mempunyai banyak kelebihan, tetapi ada boleh menjadi kelemahan. Salah satu parameter kualiti utama di bumi ini - ketersediaan sumber untuk pembangunan (Kryptonite, bijih, logam, rempah), sifat atmosfera juga boleh merumitkan kehidupan dan tenaga anda boleh menghasilkan salah satu daripada tiga cara. Juga, setiap planet mempunyai suhu ambien sendiri, dimensi fizikal dan Koordinat dalam galaksi. SpaceInvasion permainan dalam talian supaya anda cepat boleh meningkatkan planet anda, pembangunan ekonomi dan ketenteraan dunia, anda boleh menonton dalam "kajian semula planet ini." Juga, anda perlu untuk menonton bangunan, menjalankan peningkatan sains dan membina dan melatih armada.

Main permainan SpaceInvasion dalam talian, sentiasa menarik, ia membantu untuk berehat, tetapi ia akan kekal di mana anda perlu menggunakan sebuku anda kerana tanpa persediaan yang cekap, taktikal dan ekonomi armada anda dan lawan planet anda akan dimusnahkan.

Jika anda membuat keputusan untuk melabur sumber-sumber dalam bidang sains - ini adalah satu langkah yang sangat baik, kerana invistitsii dalam bidang sains membawa peningkatan dalam pengekstrakan sumber atau kuasa dari armada. Antara bangunan yang bernilai menyebut saya yang terlibat dalam pengeluaran logam, kryptonite - dua bangunan utama yang memberi tenaga dan sumber untuk membina. Kekayaan yang terhasil perlu disimpan di dalam gudang. Bermain permainan dalam talian SpaceInvasion anda selalu, dan anda boleh mengikuti kehidupan planet anda, tetapi jangan lupa tentang armada perang dan mana-mana pemain sendiri menghormati harus mempunyai armada sendiri. Di kedai anda mempunyai peluang untuk membeli kerja khas yang akan bekerja semasa anda bermain SpaceInvasion. Dengan SpaceInvasion anda boleh bermain di mana sahaja dengan akses internet - sama ada ia merupakan telefon mudah alih, tablet atau komputer lama. Pertempuran Cemerlang yang akan pecah di planet-planet anda akan memberikan anda peluang untuk bertemu orang baru dan berseronok.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag