Space Rangers 2

Nama alternatif: Space Rangers 2

Permainan Space Rangers 2 adalah ketara kerana ia telah dibangunkan di Persekutuan Rusia. Sebagai pencipta projek itu merupakan syarikat yang terkenal Elemental Permainan. Permainan ini telah diterbitkan dalam tahun 2004-an dan selepas persembahan itu telah dibeli oleh berjuta-juta pengguna di seluruh dunia. Walaupun umur dihormati (mengikut piawaian permainan), dan projek itu setakat ini dengan mudah menarik pemain dari seluruh dunia. Di negara-negara Barat, ia dikenali sebagai Ruang permainan Rangers 2.

Satu lagi perbezaan daripada permainan komputer yang paling adalah gabungan pelbagai genre dalam satu projek. Oleh itu, dalam renjer ruang dengan mudah melihat nota RPG dan pengembaraan teks, elemen-elemen terbaik strategi seterusnya berasaskan dan tepat masa yang berlalu, dan sesuatu daripada projek itu dan mengambil tindakan permainan dan arked. Hanya untuk memastikan, setakat bunyi dan permainan ketagihan adalah, anda boleh memuat Space Rangers 2. Anda mengharapkan pengembaraan angkasa yang serius, yang, seperti yang menunjukkan amalan, adalah yang paling menarik untuk pemain rata-rata.

Space Rangers 2: Dominators akan membawa anda dalam tempoh 250 tahun selepas perang kejam berakhir dengan tamadun klisanov. Lebih tepat, kamu akan mengikutinya di dalam 3300god. Dalam arena empat tamadun manusia yang asas-negara yang telah memutuskan untuk bekerjasama. Antaranya:

1. Maloqs.

2. Galas.

3. Feyany.

4. Gaalians.

Semua tentera akhirnya akan perlu datang bersama-sama dalam gabungan, kerana musuh-musuh muncul di kaki langit - Dominators - kibermonstry, yang mempunyai kecerdasan mereka sendiri yang unik. Seperti yang anda lihat, dalam Space Rangers 2 bermain anda akan menyeronokkan dan menarik, mengembangkan semua jenis strategi yang boleh membawa kepada kemenangan negara sendiri. Dalam permainan, anda akan menguruskan watak anda sendiri - Ruang Renjer. Ia boleh menerima pelbagai kemahiran, tetapi untuk melakukan semua ini ia akan semata-mata - untuk menyimpan galaksi.

Dalam Space Rangers 2 wira sedikit dinaik taraf berbanding ansuran sebelumnya. Kini boleh didapati dalam dua kelas baru bermula - Corsairs dan tentera upahan. Setiap satu daripada ahli-ahli kelas mempunyai kebolehan istimewa yang boleh membantu besar dalam konfrontasi dengan Dominators.

Boleh memilih wira anda akan terdapat di Space Rangers 2 kapal starships. Ini adalah cara penting bagi pengangkutan, tanpa yang berjaya gagal. Anda akan dapat untuk memperbaiki kapal dan menyesuaikannya dengan keperluan anda.

Sebelum anda memulakan permainan, anda akan perlu untuk memuat turun Space Rangers 2. Ini boleh dilakukan dengan mudah dan cepat dengan torrent. Persediaan Projek mengambil masa kurang daripada 20 minit, dan dengan serta-merta selepas itu anda akan dapat untuk melibatkan diri mereka di dunia yang luar biasa ruang.

Untuk melihat dengan mata saya sendiri dan bayangkan apa yang permainan ini, kami mencadangkan anda untuk menimbang semula Space Rangers 2 video treler. Ini akan membantu untuk membuat kesan yang paling betul.

 

Bermain juga