Space Rangers Revolusi

Nama alternatif: Space Rangers Revolusi

Walaupun permainan Ruang Rangers 2: Revolusi - bukan projek penuh dan bebas, ia boleh betul dianggap seperti itu. Tambahan ini adalah benar-benar dianggap sebagai salah satu yang paling berjaya. Dengan berjuta-juta kemunculannya permainan kegemaran menerima nafas baru dan menjadi lebih kuat menarik bukan sahaja berpengalaman, tetapi juga pemain muda. Permainan Space Rangers Revolusi Tradisi terbaik genre. Projek ini secara tradisinya telah mendapat sangat selesa pada semua elemen-elemen terbaik genre kegemaran anda. Dalam permainan ini, semua orang mendapati diri mereka: dan kekasih arked dan strategi, dan pengembaraan teks dan RPG, serta lain-lain lagi. Serba boleh yang merupakan kemuncak utama projek itu, yang melebihi, dengan cara itu, sehingga ke hari ini, tiada siapa yang boleh.

Permainan Space Rangers 2: Revolusi bermain anda perlu menjalani tahun yang jauh 3300. Dalam tempoh ini, perang besar manusia terhadap kuasa-kuasa asing telah selesai, tetapi tidak ada masa untuk berehat negara. Kini lebih manusia menjulang ancaman baru - Dominators. Ini makhluk yang luar biasa - bentuk asal hidup, perbezaan utama adalah bahawa kecerdasan mereka yang unik. Permainan Space Rangers Revolusi akan hadir anda dengan satu jenama baru musuh yang akan ditetapkan agak agresif. Namun, kecuali anda tidak dapat menampung dengan watak-watak seperti itu?

Sebelum anda memulakan permainan, anda akan perlu untuk memuat turun Space Rangers 2. Keseluruhan proses dari kuasa membawa anda kira-kira 20 minit untuk mencari dan boot fail tanpa masalah boleh berada di mana-tracker torrent. Anda akan bertemu dengan beberapa kaum, termasuk:

1. Maloqs.

2. Orang.

3. Gaalians.

4. Galas.

5. Faeyans.

Dalam-Game Space Rangers 2: wira Revolusi (semua di atas) untuk keselamatan negara masing-masing sendiri membuat keputusan untuk mendapatkan bantuan daripada bijak dan berani renjer ruang.

Bersedia untuk menjadi bahawa tambahan ini anda mendapat kemahiran dengan senjata baru. Semua tindakan akan dibangunkan dalam peta yang diperluaskan, yang anda perlu untuk meneroka di dalam dan keluar!

Watak anda - Ranger, tiada apa yang luar biasa! Tergesa-gesa sehingga turun Space Rangers Revolusi mengamalkan untuk memeriksa semua kemas kini dan penambahbaikan. Anda perlu memilih bangsa dan kapal angkasa anda sendiri. Semuanya telah siap - anda kini boleh masuk dan pergi! Lebih awal daripada sejumlah besar misi dan tugas. Sebelum anda membuka galaksi baru. Watak anda akan dapat melibatkan diri dalam perdagangan. Dan, sudah tentu, anda dan wira anda akan dapat melatih kemahiran berfikir lagi logik dalam pencarian teks.

Permainan Space Rangers 2: Revolusi akan senang dengan kamu dan tidak dapat diduga anda sendiri. Ia tidak mempunyai apa-apa senario tertentu, semuanya akan bergantung sepenuhnya kepada tindakan anda. Ini memberikan projek rempah a.

Untuk melihat sendiri kebenaran semua di atas, anda mungkin mahu menimbang semula untuk Space Rangers 2: Revolusi treler video, yang menerangkan secara terperinci semua merit utama projek.

 

Bermain juga