Spartan Wars

Nama alternatif: Spartan Wars

Spartan Wars permainan adalah permainan yang akan membawa anda pada perjalanan di bawah bimbingan tuhan-tuhan.

Spartan Wars talian - ini adalah permainan tentang pertempuran Spartan mana pertempuran akan direndam dengan darah.

Dalam Spartan Wars pendaftaran adalah mudah dan terutamanya banyak masa yang anda ada, sudah tentu, tidak akan mengambil.

Untuk mendaftar dalam permainan, anda akan memerlukan:

1. Sambungan Internet dan pelayar.

2. Lihat dalam permainan enjin carian Spartan Wars Empire Of Honor.

3. Pergi ke laman utama klik laman web pada pautan yang mengatakan "Daftar".

4. Anda akan menyaksikan satu borang untuk mengisi.

5. Masukkan sel pertama nama pengguna anda. Ini boleh menjadi satu nama sebenar dan palsu.

6. Seterusnya, tulis nama anda atau datang dengan login dan memasukinya.

7. Masukkan alamat peti mel anda.

8. Datang dengan kata laluan khas untuk permainan dan tuliskannya di dalam sel yang sesuai.

9. Kemudian memasukkan kata laluan sekali lagi untuk mengesahkan.

Penting! Item-item yang ditanda dengan asterisk diperlukan.

10. Klik pada "Daftar".

Permainan Sparta Warriors menyediakan anda pilih tiga tuhan. Anda akan diberi peluang untuk melaksanakan tiga langkah dengan tuhan-tuhan

- Ibadat (ibadah) - Anda memilih tuhan, yang akan menyembah penduduk yang tinggal di bandar anda. Wira anda hanya boleh menyembah satu Tuhan dipilih, dan masing-masing tuhan memberikan bandar bonus asalnya. Tuhan sahaja yang boleh meningkatkan potensi pengeluaran pokok itu, dan sesuatu yang lain lagi, dan sebagainya

- Level Up (memperbaiki) - apabila tahap dewa anda kali bilangan bonus yang tuhan ini boleh membawa ke bandar anda. Untuk melakukan ini, anda akan memerlukan kacamata Iman. Biasanya mereka peroleh dalam pertempuran dan menggunakan mangsa. Iman adalah penting untuk mendapatkan mata secepat mungkin.

- Pengorbanan (pengorbanan) - dalam kes ini anda menderma kad tuhan untuk mendapatkan mata kerana agama beliau. Biasanya hanya menderma kad tuhan-tuhan yang pemain mempunyai dua, dan oleh itu adalah lebih baik yang anda tidak lakukan.

Main Spartan Wars Anda akan menjadi antara tentera dicadangkan

1. Pengakap (Pengakap). Ini askar yang cepat, tetapi sangat lemah. Mereka adalah pengakap. Mereka boleh digunakan untuk penerokaan di bandar-bandar lain. Pengakap membawa anda maklumat mengenai sumber dan kuasa-kuasa pihak lawan anda.

2. Pemain Lawan (pemain Lawan). Mereka dianggap tulang belakang kepada mana-mana tentera. Senjata mereka - pedang. Mereka mempunyai bonus terhadap pahlawan-pahlawan yang diserang dengan kapak dan pasukan berkuda, tetapi tentera ini mudah dibunuh dengan anak panah. Kelebihan utama pemain pedang, mereka yang murah dan boleh banyak untuk membeli.

3. Askar Lembing (Spear). Ini adalah pahlawan-pahlawan yang paling penting yang kuat yang pergi dengan berjalan kaki. Senjata mereka - lembing. Mereka mempunyai bonus terhadap pemain pedang dan tentera berkuda, Mereka juga mudah untuk membunuh dengan anak panah.

4. Kapak (axemen). Ia pahlawan agak kuat. Senjata mereka - Kapak a. Mereka mempunyai bonus terhadap spearman dan tentera berkuda. Ini tentera mudah dibunuh dengan anak panah.

5. Archer (Archer). Ini askar mempunyai kuasa terhadap tentera berjalan kaki, tetapi mereka agak lemah dalam mempertahankan

6. Berkuda (Berkuda). Ini memaksa Askar Pedang yang sama, hanya dengan menunggang kuda. Senjata mereka adalah pedang. Mereka mempunyai bonus terhadap pahlawan-pahlawan yang diserang dengan kapak dan terhadap pemanah. Mereka yang paling cepat boleh membunuh gerombolan infantri.

7. Lancer (Knight). Ini adalah Spear sama, hanya dengan menunggang kuda. Mereka menyerang dengan lembing. Mereka mempunyai kelebihan terhadap pemain pedang dan pemanah.

8. Axerider (Kapak di atas kuda). Ia pahlawan-pahlawan yang mempunyai kapak dan pergi menunggang. Mereka mempunyai bonus terhadap spearman dan pemanah.

Spartan Wars anda akan bermain dalam denyutan jantungnya. Spartan Wars Online - ini adalah permainan untuk anda!

 

Bermain juga