Sparta Perang of Empires

Nama alternatif: Sparta: Pilihan of-Empiress

Sparta: Perang of Empires - strategi ketenteraan dan ekonomi dalam masa nyata.

Zdes anda mengharapkan pertempuran epik, feats legenda, dan sudah tentu pengembaraan yang menarik. Matlamat utama anda dalam permainan ini akan masuk ke dalam pertempuran dengan pemain lain, serta raja yang paling kejam Xerxes. Siapakah yang akan menang, itu dan dapat menguasai dunia kuno.

Dlya untuk memenangi perlu cuba agak untuk mewujudkan tentera anda sendiri, membina dan menguatkan dinding dasar beliau. Tetapi itu bukan semua kerana salah satu komponen penting adalah sumber:

 • Derevo
 • Zerno
 • Bronza

Razobratsya sekeliling dan mula di Sparta: Perang of Empires untuk bermain anda untuk datang untuk membantu dia Leonid, raja Sparta!

Odnim cara yang mungkin untuk mencapai kejayaan adalah penaklukan dasar jiran. Untuk permainan ini Sparta: Perang of Empires termasuk lebih tiga puluh unit yang berbeza, termasuk:

 • stremitelnye horsemen
 • Macedonia
 • stoykie hoplite Greek,
 • legendarnye Spartan voiny
 • otvazhnye mirmidontsy

Vse mereka akan berada dalam satu sistem tunggal dan akan berjuang ke sisi pahit menyebelah. Oracle akan memberitahu anda di mana anda boleh mencari gol yang berpatutan. Untuk ganjarannya penaklukan kerana dalam bentuk pengalaman, tentera dan, sudah tentu, sumber.

 • Takzhe terdapat satu lagi cara untuk menjadi kaya, dia sedang membina Togosa, dan kemudian penaklukan jajahan. Yang mengandungi banyak sumber yang berbeza, supaya tanah jajahan lagi berada di bawah pengaruh anda, lebih banyak sumber yang anda boleh mendapatkan. kebenaran tidak harus lupa para pemimpin mulia yang juga mahu bersaing untuk tidbits. Oleh itu, tepat pada masanya perjanjian tanda mengenai bantuan bersama dengan dasar-dasar lain, ia akan membuat anda lebih kuat!
 • Krome permainan ini Sparta: Perang of Empires memberikan anda peluang untuk mewujudkan persekutuan atau menyertai satu yang sedia ada. Untuk melakukan ini, pergi ke kedutaan terdekat dan membuat pilihan anda. Ia perlu menawan sebanyak mungkin Pantheon dan membangunkan mereka. Kemudian tidak lama lagi anda akan menjadi Raja baru Sparta! Walau bagaimanapun, anda perlu berhati-hati, kerana berdekatan, iaitu gaya bebas timur Greece menjadi kejam musuh raja Parsi Xerxes dan tenteranya. Mereka akan sentiasa menyerang Pantheon. Tetapi tidak berputus asa, kerana untuk kemenangan ke atas Parsi dalam pemberian tuhan-tuhan anda Orichalcum, ia akan menyediakan tentera raja dan memberi mereka kekuatan dan tenaga dua kali. Selepas itu, tiada siapa yang boleh menahan tentera anda.

  Prezhde anda memulakan proses permainan, anda perlu pergi ke laman web rasmi projek dan lulus proses pendaftaran yang mudah dan cepat, yang akan menjadi berikut: anda mesti nyatakan nama permainan anda; alamat emel; Masukkan kata laluan; membiasakan diri dengan perjanjian pengguna; tekan Sparta utama: Perang of Empires pendaftaran. Sekarang semua tindakan hanya bergantung kepada anda, cepat mengumpul pahlawan yang gagah perkasa itu, mengukuhkan dasar dan mula mendaki baru!

   

  Bermain juga