Spec Ops: The Line

Nama alternatif: Spec Ops: The Line

Permainan Spec Ops: The Line - adalah permainan multi-platform dalam genre tindakan ketenteraan dari pemaju Yager Pembangunan, diterbitkan 26 Jun 2012. Localizer di wilayah Persekutuan Rusia adalah 1C-SoftKlab, yang mengeluarkan permainan dalam Rusia pada masa yang sama dengan perdana dunia. Lelaki dari Yager dicipta agak permainan yang baik. Jika anda mula bermain Spec Ops: The Line, maka pasti berapa ramai akan bersetuju bahawa cerita dalam permainan ini benar-benar menonjol!

Jadi, dalam permainan Spec Ops: Kisah Line mengenai kejadian-kejadian sebagai watak utama, yang di sini adalah Kapten M. Walker. Dia sebagai komander kumpulan pejuang buang dalam Dubail itu kerana ribut pasir kerap sangat kuat dan lama ditutup dengan pasir supaya hidup dalam ia menjadi tidak tertanggung. Kebanyakan penduduk tempatan berjaya mengambil luar bandar. Sekarang Duban belakang sesetengah orang dan band Rompakan. Sekali di bahagian tengah Dubail berasaskan ibu pejabat batalion ketiga tiga puluh tentera shtatovskie di bawah pimpinan Kolonel Conrad. Selepas enam bulan senyap tiba-tiba datang dari mesej Kolonel misi pemindahan lalai. Untuk menjelaskan keadaan, dan operasi mencari di bandar, menghantar sekumpulan khas "Delta" di bawah perintah Walker. Sebagai sudah Duban, rusuhan menyedari bahawa mereka mendapat ke dalam keadaan huru-hara pertempuran sebenar.

Permainan Spec Ops: Pemaju pc Talian jadi mengandung bahawa ia mempunyai pengakhiran berbeza. 4 pilihan yang ada kepada pemain melengkapkan permainan. Titik laluan pengakhiran varian terletak dalam bab yang terakhir, dan tiada ia tidak menjejaskan peminat permainan video tindakan semasa permainan. Itulah yang permainan yang ditawarkan pengakhiran

1. Kapten M. Walker membolehkan Kolonel Conrad membunuh dirinya sendiri, atau dia membunuh diri, bercakap dengan Kolonel

2. Kapten M. Walker memutuskan untuk membunuh kolonel, dan kemudian menyewakannya, yang membawa pulang ke rumah.

3. Kapten M. Kolonel Walker memutuskan untuk membunuh dan terbunuh dalam penentuan dengan skuad menyelamatkan.

4. Kapten M. Walker memutuskan untuk membunuh kolonel, dan kemudian membuang semua pejuang pasukan penyelamat, dan dia memutuskan untuk tinggal di Duba.

Jika anda belum membuat keputusan sama ada untuk Spec Ops: The Line turun, maka kami mencadangkan anda mencari di internet tentang Ops Spec: Kajian Talian. Selepas membaca banyak pendapat pengkritik atau pemain yang berpengalaman dan juga melihat video gambaran keseluruhan dan treler permainan, akan lebih mudah untuk membuat keputusan jika anda perlu memuat turun dan memasang pada PC anda.

Memasang permainan dan mula bermain, anda akan berkenalan dengan watak-watak berikut:

1. Pemisahan daripada "Delta" - Kapten Martin Walker, 1 Lt Adams - Seni berat. Sarjan Lugo - sniper.

2. Terkutuk (Batalion 33th) - Kolonel John Conrad, DJ - wartawan perang, mob bos, Pertama Leftenan McPherson, Staf Sarjan John Forbes.

3. CIA - Ejen Kastavian, Daniels, Gould, Riggs.

Dalam Spec Ops: Misi Line. Pemaju mereka dimasukkan ke dalam permainan agak banyak. Ia bermula dengan prolog, maka 15 bab dan epilog, supaya sesiapa sahaja, walaupun pemain pickiest akan di mana untuk menjadikan.

Jika anda berminat dengan cerita kita tentang permainan, kemudian pergi ke laman web rasmi http://www. specopstheline. com / index. html dan memuat turun permainan. Pasti gembira untuk berbelanja lebih daripada satu jam untuk laluan permainan ini menarik dan sangat solidly dibuat dalam gaya tentera.

 

Bermain juga