Spiral Knights

Nama alternatif: Spiral Knights

Spiral Knights - berbilang talian permainan bermain peranan. Menggabungkan pelbagai genre. Dicipta untuk pencinta perjalanan mencabar melalui dunia yg belum pager. Anda akan belajar Clockworks planet dan melawan penduduknya. Spiral Knights permainan mungkin kelihatan agak mudah, tetapi masih pada masa akan datang, anda akan berasa semua daya tarikan itu.

Apa perlu bergerak pantas untuk permainan yang bernilai untuk mula mencipta akaun anda dalam permainan. Spiral Knights Siapakah yang anda berkongsi kali kedua. Hanya dengan betul menentukan data yang diperlukan:

  • Masukkan alamat e-mel anda;
  • Cipta dan menulis kata laluan anda, yang terdiri daripada tidak kurang daripada enam aksara.

Dan segera boleh mula bermain permainan Spiral Knights. Di peringkat awal anda datang dengan nama untuk watak anda, atau anda boleh menggunakan pilihan rawak nama program Internet. Dan kemudian buat watak - samaran beliau, sudah empat pilihan yang dicadangkan. Anda memilih peralatan yang awal, dan dengan cara itu, apabila watak anda sendiri sudah pun mempunyai pedang, perisai dan senapang. Masih perlu membuat keputusan mengenai warna, yang pada masa akan datang tidak boleh lagi berubah. Pada peringkat ini anda telah diberikan kepada watak anda.

Sekarang bermula. Planet yg belum pager - Clockworks, anda akan mendapat kemalangan yang tidak dijangka kapal anda. Dan kamu dengan tiga sahabat, seperti anda membuat keputusan izvedyvat wilayah. Anda mendapati diri anda di bandar Haven. Di sini ada yang luar biasa. Dunia ini begitu hebat bahawa perubahan sentiasa dibekalkan.

Spiral Knights bermain dengan sewajarnya yang anda boleh bersama-sama dalam persatuan, yang terdiri daripada empat orang, dan berjuang semata-mata.

Semua peralatan anda dan barang-barang yang diperlukan sepanjang permainan, anda mempunyai peluang untuk menjual semula di lelongan, atau hanya membeli. Tetapi ada pilihan yang ideal untuk mendapatkan

  • Lelong dan
  • Token;
  • Kraft;
  • Resipi
  • Jual Semula.

Lelong dan sumber - keupayaan untuk menjual sumber yang sedia ada anda di lelong, sementara kerja mencari sumber yang paling berjalan dan mahal.

Token - sebagai pendapatan tambahan. Pada setiap peringkat akan tercicir di dalam dada.

Kraft - menjual barang untuk menggemukkan harga.

Resipi - penjualan sebelum ini dibeli di resipi murah.

Jualan Semula - apabila tamat lelongan - untuk tawaran pada produk anda dan menjualnya.

Secara umum, adalah perlu untuk menjadikan lebih fraud dan memperbaiki peralatan anda.

Spiral Knights permainan dalam talian yang dibangunkan grafik kartun, seperti yang mudah, tetapi kualiti agak tinggi. Jadi anda tidak mendapat digalakkan, permainan ini memberikan banyak keseronokan dan keseronokan. Permainan ini juga cukup menghiburkan, seperti banyak perjuangan massa tidak bertemu di mana-mana.

Peluang untuk bermain permainan ini Spiral Knights secara percuma, pengeluar secara automatik meningkatkan bulatan mereka peminat, dan ini menarik pemain lain.

Di dunia ini menarik dan semua orang boleh jatuh, tetapi berpegang kepadanya cukup tidak mudah. Tetapi ia adalah bernilai untuk mencuba tangan anda! Seterusnya, dalam dunia yang tidak diketahui!

 

Bermain juga