Stalker: Clear Sky

Nama alternatif: Stalker: Clear Sky

Permainan Stalker: Clear Sky - berbilang hebat permainan peranan bermain dalam genre penembak orang pertama, yang merupakan prequel sebahagian rasmi dipanggil S. : Bayangan Chernobyl. Sebagai bahagian pertama dan prequel yang dibangunkan oleh GSC Dunia Permainan. Permainan Stalker Clear Sky menunjukkan peristiwa yang berlaku setahun sebelum insiden yang diketahui dari bahagian rasmi plot. Menjelang tengah Zon terlalu kumpulan penutupan stalkers. Berlaku letusan tidak disangka-sangka ganas, selepas itu perubahan keseluruhan kawasan. Kebanyakan askar yang mendapati diri mereka di tempat-tempat anomali meninggal dunia. Tidak lama kemudian bercanggah antara puak, akhirnya berkembang menjadi perang sebenar untuk wilayah dan bidang artifak. Protagonis - upahan bernama Scar. Beliau terselamat lebih pelepasan, manakala semua ahli pasukannya terbunuh. Wakil kumpulan itu rahsia "Clean Sky" lelaki miskin yang terdapat pada kereta api di utara paya dan dibawa ke pangkalan mereka. Di sinilah Parut oklemalsya dan kemudian mula untuk bekerjasama dengan penyelamat mereka. Apa yang berlaku seterusnya, anda boleh belajar, mula bermain Stalker Clear Sky.

Terperangkap dalam dunia fantasi, anda akan dapat untuk memilih perlakuan. Anda boleh menjadi pemerhati atau peserta yang aktif dalam apa yang berlaku di sekeliling. Tidak kira apa tindakan anda dunia adalah sentiasa kaya dengan pelbagai acara. Dengan setiap langkah yang anda mengharapkan kejutan baru. Sebagai contoh, untuk giliran seterusnya boleh dikonfigurasikan dalam kumpulan mesra stalkers atau raksasa berbahaya den, perangkap dari mana ia boleh dikatakan mustahil untuk mendapatkan atau trofi berharga. Dan untuk melaksanakan apa-apa perjalanan yang tidak dapat dilupakan, anda hanya perlu memuat turun Stalker Clear Sky. Permainan simulasi kehidupan sistem inovatif mengawal semua watak-watak dan peristiwa-peristiwa di Zon. Oleh itu, dunia adalah benar-benar meriah dan tangkas. Dinamik dalam permainan menambah dan menukar masa hari. Sesungguhnya, pada hari atau malam di jalan bergantung kepada banyak perkara. Kami memberi satu contoh yang kecil. Dalam kegelapan, banyak haiwan melihat lebih baik, anda tidak akan memberitahu orang yang kepadanya dalam gelap perlu lebih berhati-hati. Mungkin pada waktu malam tidak bernilai bersandar keluar tempat perlindungan? Secara umum, setiap masa, dan anda akan perlu belajar untuk memahaminya. Kira-kira satu ribu stalkers berjaya hidup di dunia ini. Mereka menjalankan penyelidikan, jika perlu masuk ke dalam pertempuran, membuat urus niaga perdagangan, berkomunikasi antara satu sama lain dan jangan lupa tentang yang lain. Anda boleh menjadi salah seorang daripada mereka dan hidup gaya hidup yang paling suka. Mujurlah, kebebasan tindakan dalam permainan membolehkan ia.

Untuk keluar tanpa cedera dari pertempuran itu, anda perlu menjaga gear dipercayai. Senjata Stalker Clear Sky agak pelbagai, di samping perkara-perkara kecil seperti penyenyap, pelancar bom tangan, skop sniper tertakluk kepada penambahbaikan. Tersedia untuk digunakan dan barangan sampingan lain: pakaian pelindung, kit pertolongan pertama, pengesan, pembalut, perlindungan daripada radiasi. Sebaik sahaja anda memuat turun video Stalker Clear Sky, dengan serta-merta boleh mengambil tindakan dan akhirnya untuk mencapai kekayaan dan kemasyhuran dan, walaupun segala kesukaran yang akan datang.

Prequel mampu sila pengguna dengan banyak ciri-ciri, yang akan menggoda anda. Kehidupan tidak terhenti, dan dengan itu berubah dan hiburan kegemaran. Cuba - anda tidak akan menyesal!

 

Bermain juga