Stalker Talian

Nama alternatif: Stalker talian

Akhir sekali, terdapat apa yang diharapkan oleh semua peminat siri yang terkenal permainan S. R. Banyak yang telah diperkatakan dan diceritakan tentang bagaimana ia harus kelihatan seperti permainan Stalker dalam talian di pelbagai forum dalam talian. Semua tentera besar pemain dalam talian CIS dijangka masa bila perlawanan yang sama dalam talian Stalker akan menggembirakan mereka dengan keluar berjaya untuk tanah lapang Internet.

Dan pada ketika itu tentulah, sebuah syarikat pengaturcara dari Yekaterinburg Sistem Cybertime berkumpul keberanian, dan cuba untuk menampung hasrat peminat siri ini, telah mengambil usaha ini lama ditunggu-tunggu dan menunjukkan kita harus kelihatan seperti permainan dalam talian Stalker. Tahniah pemain sayang! Sekarang anda boleh bermain stalker online!

Bagi mereka yang tidak tahu. Semua permainan dalam siri S. yang R. berdasarkan simulasi realisme maksimum kehidupan di Pengecualian Zon Chernobyl. Dan pada masa akan datang, di mana alternatif RFN berlaku pelepasan lebih kuat radiasi. Ini secara semula jadi memberi kesan kepada alam sekitar Zon. Mula muncul pelbagai anomali, artifak, dan lain-lain § Ia adalah kajian tentang fenomena ini dan berurusan dengan stalkers - bertapa Zone. Bagi salah seorang daripada mereka dan anda mempunyai untuk bermain permainan dalam talian pesalah.

Dalam Stalker talian mempunyai bermain dengan memulakan fail permainan dari komputer anda. Anda boleh memuat turun permainan di laman utama permainan ini.
1. Dalam "Memuat turun permainan" kemudian pilih salah satu pautan untuk memuat turun.
2. Apabila arkib kepada permainan yang dimuatkan pada komputer anda, mengekstrak fail di dalamnya.
3. Menggunakan unzip fail pemasangan mudah, dan anda boleh bermain permainan dalam talian pesalah.
Maka di laman permainan anda mesti diluluskan pendaftaran Stalker.
1. Pertama anda perlu bersetuju kepada peraturan forum Stalker-Online yang,
2. Kemudian masukkan login anda (nama yang anda akan belajar dalam permainan dan di laman web)
3. Alamat e-mel
4. Pengesahan kata laluan
5. Pilih bahasa yang anda selesa untuk bermain, zon masa.
6. Menyelesaikan pemeriksaan mudah yang pendaftaran Stalker dilalui seseorang secara langsung dan tidak bot.

Main Stalker Online anda mendapat hanya jika komputer anda memenuhi ini keperluan sistem minimum:
Keperluan Sistem Minimum:
Video: NVidia GeForce 8600, Ati X1600 dengan SM3. 0 dengan sekurang-kurangnya memori 256MB
RAM: 2Gb
CPU: 1800 MHz
OS: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32/64bit)
Sistem: DirectX Terkini 9. 0C. NET Framework 3.

Apabila memeriksa dalam permainan sebelum anda Stalker membuka luas alam semesta memelihara perjuangan rombongan untuk terus hidup dalam zon terhad Chernobyl RFN. Stalker talian kini dalam beta. Iaitu, pada masa akan datang anda boleh mengharapkan hanya menghasilkan pembaikan yang baru daripada pemaju permainan.

Stalker permainan dalam talian di mana sebahagian besar masa yang diberikan untuk melaksanakan pelbagai tugas dan pencarian. Pada mulanya mereka mungkin kelihatan terlalu mudah, tetapi dengan pengumpulan pengalaman stalker anda akan menjadi lebih kuat dan menerima tugas bertujuan, sebagai contoh, kajian mendalam anomali Zone. Untuk pelaksanaan semua tugas-tugas anda mendapat pengalaman yang berlaku di ciri-ciri pembangunan stalker anda. Permainan ini telah ditakrifkan tidak jelas ciri-ciri kelas, kerana anda sendiri adalah bebas untuk memilih peranan yang anda suka.

Semua permainan dalam talian Stalker dibina di atas prinsip-prinsip demokrasi, di mana setiap permainan forum peminat permainan video hak untuk menyiarkan pandangan dan cadangan kepada permainan kegemaran anda, untuk menjadikannya lebih baik. Menjadi pendatang baru di kalangan stalkers. Anda boleh memilih untuk diri mereka sendiri nasib upahan atau pergi jalan pertapaan, dan mungkin anda akan menjadi lebih menarik untuk membongkar misteri Zon. Pilihan anda menavigasi Stalker dunia menarik talian anda melimpah ruah, dan setiap daripada mereka memberikan emosi tulen.
Stalker permainan dalam talian sedang menunggu untuk anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag