Star Tsitizen

Nama alternatif: Roberts Space Industries, Star Citizen

permainan Star Citizen: memenuhi bintang.

– Permainan Star Citizen ruang simulator di bawah pembangunan Corporation Cloud Imperium Permainan sedang bersedia untuk melepaskan pada 2016, walaupun ia pada asalnya dirancang untuk diterbitkan pada 2015. Di dalamnya, pemain boleh meneroka dunia yang besar dalam mod multiplayer, lulus misi sendiri dan bekerjasama dalam kumpulan peribadi yang kecil.

Pembangun ingin menawarkan Star Citizen turun sebagai pembebasan add- ons, membayar setiap individu, atau menunggu untuk versi penuh permainan. Banyak pemain telah memutuskan untuk memilih pilihan yang pertama daripada studio membantu mengumpul dana yang diperlukan untuk kajian lanjut. Dan wang itu adalah lebih daripada cukup. Jika pengurus projek – Chris Roberts, berharap untuk mengumpul 2 juta. dolar, bertukar lebih 100 juta pada Disember 2015 pada kreditnya. Ini menunjukkan keyakinan terhadap pemain dalam projek itu dan mahu lebih untuk menyertai dalam aliran penuh.

 

 

Ciri-ciri dan plot.

Pemaju cuba lakukan bukan hanya sebuah mainan yang baik, tetapi simulator realistik, yang akan animasi semua butiran kapal itu, yang dalam kehidupan boleh menjadi mudah alih. Pemain juga boleh menambah objek anda sendiri, seperti kapal –. Apabila permainan ini dikeluarkan secara rasmi dan akan menjadi mungkin untuk memuat turun Star Citizen, alat pengubahsuaian akan dibentangkan dalam domain awam. Antara ciri-ciri lain permainan – bahasa asli untuk kaum asas 3 bintang ini, dan semua lima daripada mereka:

  • Lyudi – penduduk bumi sekali dan kini rangers ruang United Earth Empire. Di Bumi, ia tetap ibu negara dan pusat kebudayaan, perdagangan dan politik terletak di Terra.
  • – Tevariny tamadun pertama, disambut orang.
  • – Vandal tidak dikonfigurasikan mesra kepada semua jiran-jirannya. Dalam budaya mereka, ada menyembah pisau keluli sejuk –, jadi imej mana-mana. Kepentingan yang besar diberikan kepada koleksi trofi (senjata, tulang musuh, simbol-simbol agama, dan lain-lain).
  • Zi’Ane orang yang berfikiran mesra seperti humanoid reptilia. Mereka adalah perdagangan yang kuat, maju pelancongan, terdapat pertukaran kemajuan teknologi.
  • – Banu dan mesra rakyat tamadun.

Mesyuarat dengan mereka adalah di luar jangkaan bagi seorang lelaki, dan tidak semua pelancong memeluk pendatang baru dengan kegembiraan. Bersama-sama dengan kaum-kaum yang mencukupi ada juga militan tegas mengawal sempadan mereka terhadap penceroboh.

Rakyat perlu kekal kesediaan pertempuran berterusan, membina kapal perang mereka sendiri, mengukuhkan armada kapal pengangkut pesawat berat dan pejuang ringan. Sememangnya, pemain beransur-ansur akan mencari peluang untuk mengembangkan kumpulan pesawatnya, melengkapkan pencarian, yang mengambil bahagian dalam misi, pembelajaran ruang kawasan lapang. Tetapi setelah mempelajari prinsip kawalan unprepossessing pengilang kecil, dan juga belajar untuk memberikan rintangan kepada orang luar, akan gembira untuk memindahkan kepada cruiser yang kukuh tanpa mengalami masalah dengan perkembangannya.

The Citizen Star pada PC yang menyediakan mengepam kapal, dan masing-masing akan meningkat secara beransur-ansur ciri-ciri. Tetapi jika anda kehilangan salah satu kapal angkasa dalam peperangan, anda hanya boleh membuat untuk kerosakan pengambilalihan baru, yang akan mempunyai untuk meningkatkan ke tahap yang asal lagi, membelanjakan wang.

Sandbox Roberts Space Industries menawarkan pemain kemungkinan yang tidak terhad apabila anda boleh membuat keputusan apa yang perlu dilakukan: untuk menggerudi asteroid, perdagangan dengan negara-negara jiran untuk membangunkan kerjaya lanun.

Keperluan sistem petunjuk

  • Untuk RSI dirancang untuk menyokong Linux dan OS X
  • OS: Windows Vista / 7/8/10 (x64)
  • 8Gb RAM dan vyshe
  • Chetyrehyaderny protsessor
  • Videokarta dengan DirectX 11 sokongan dan ingatan 1Gb
 

Bermain juga