Star Conflict

Nama alternatif: Star Conflict

Star permainan Konflik lagenda kosmos.

The Konflik permainan Star adalah projek berbilang talian, yang bagi sejarah kewujudannya menarik perhatian ramai pemain. The Star Conflict menceritakan cerita yang berlaku di luar planet Bumi. People, setelah menguasai teknologi kapal angkasa, dan penerbangan antara galaksi, telah dipaksa untuk meninggalkan planet mereka sendiri, dan akan pulih untuk menguasai dunia baru. Dalam ruang yang jauh mereka mendapati serpihan tamadun besar ini yang telah dimusnahkan oleh kuasa yang tidak diketahui. Sekarang persatuan dan organisasi yang berbeza yang berjuang untuk kuasa dalam ruang antara bintang yang luas, memasuki ke dalam pertempuran sengit antara mereka sendiri.

galaksi

The didiami bukan sahaja oleh rakyat, tetapi juga oleh makhluk ruang angkasa. kapal angkasa mereka mempunyai banyak pengubahsuaian dan mengatasi teknik earthlings.

Star Konflik adalah simulator ruang, pengarang projek memanggilnya permainan arahan, kerana semata-mata pemain pada satu ketika tidak dapat menampung. pertempuran udara Spectacular sedang menunggu untuk pengguna dalam projek itu, mereka boleh mengambil bahagian dalam pasukan, bekerjasama dengan pemain lain dan melancarkan pertempuran untuk hidup dan mati dengan musuh-musuh sebenar kini duduk di hadapan monitor komputer. Pilihan adalah biasa, mereka yang tidak tertarik kepada rejim realistik, boleh menghabiskan masa, melaksanakan pelbagai misi, dan mereka berada dalam melimpah ruah permainan.

In permainan terdapat mod yang dipanggil"Open World", anda boleh pergi ke sana dengan membuat lompatan hyper. Ia mempunyai besar lokasi yang berbeza, pemain diberi kebebasan penuh tindakan, dia boleh melakukan rompakan dan mengeluarkan sumber-sumber berharga, memenangi komputer atau saingan sebenar. Walaupun dalam ruang yang terbuka terdapat anarki, polis dalam ia masih wujud, memilih sebelah yang baik atau jahat, pemain menentukan karma beliau.

Virtual World Star Conflict

Despite hakikat bahawa permainan ini telah mempunyai berjuta-juta pengguna, ia tidak akan menjadi terlalu lewat untuk menyertai peperangan ruang dan pengembaraan. Untuk melakukan ini, anda perlu memuat turun Star Conflict, kerana ini adalah permainan pelanggan dalam talian, ia memerlukan satu program yang dipasang pada komputer peribadi. Selepas prosedur ini, pemain bergerak ke dunia maya pertempuran bintang, di mana dia boleh bermain secara percuma. Muat turun Star Conflict tidak boleh pada komputer yang paling berkuasa dan moden, ia harus mempunyai satu gigabit RAM dan hanya dua gig ruang cakera keras.

Spacecraft dalam permainan tiga kelas dan setiap kelas mempunyai tujuan tersendiri dan ciri-ciri:

  • Interceptors ialah kapal-kapal yang paling mudah dikendalikan dan kecil, mereka direka untuk serangan kilat pada objek tanpa tetulang. Dengan bantuan mereka, anda boleh mendapatkan dekat dengan musuh, menyebabkan kerosakan yang ketara dan cepat melarikan diri. Pengubahsuaian kapal-kapal ini boleh digunakan untuk peninjauan dan sabotaj. Mereka mempunyai perisai yang paling lemah.
  • pesawat
  • Ground serangan adalah kelas menengah, mereka mempunyai ciri-ciri perlindungan yang lebih baik daripada pemintas, saiz yang lebih besar, sebab itulah senjata yang lebih berkuasa, tetapi mereka kurang pantas. Mereka dibahagikan kepada pasukan, perkusi dan barrage. Bekas diperlukan untuk mengukuhkan sekutu, yang kedua untuk kejayaan dan ketiga untuk pemintasan.
  • The frigat adalah pesawat tempur yang terbesar, yang bersenjata. Mereka juga mempunyai peranan yang berbeza: kejuruteraan diperlukan untuk pelbagai bangunan, kapal frigat perlindungan - bertindak sebagai perisai, orang-orang yang jauh - yang besar untuk pertempuran di jarak yang jauh.

All pelbagai teknologi ini boleh dibekalkan dengan peralatan yang berbeza, memasang modul tambahan dan senjata. Selain itu, sebagai tahap lulus dan pengalaman bertambah, pembangunan juruterbang juga berlaku.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag