Bintang Konflik

Nama alternatif: Bintang Konflik

Bintang Konflik permainan - hebat MMO - tindakan [_5_ ], di mana peristiwa yang berlaku di masa depan yang jauh. Tindakan dinamik, di mana pemain perlu berjuang dalam ruang untuk mengawal bandar-bandar di ditinggalkan Gaza 1337. Duduk di belakang roda starship, anda sedar bahawa anda pergi tempat yang sangat berbahaya. Tetapi warisan yang Pelopor benar-benar berbaloi. Artifak berharga meninggalkan pelarian - ia adalah, sebenarnya, mereka tidbits yang menjanjikan kekayaan. Jadi juruterbang terdesak tidak berhenti kehilangan keseluruhan ekspedisi. Walaupun memahami bahawa tanah itu akan disita tertakluk kepada hanya beberapa hari, tidak menghalang pertempuran ganas untuknya. Sejak tempoh aktiviti kebangkitan berdenyut anomali membakar semua kehidupan di sekeliling, dalam tempoh itu hanya semata-mata tidak boleh menjadi di pinggir galaksi. Satu tidak pernah tahu apa titik bencana yang, membuang bekas pemilik bandar-bandar terbengkalai, sekali lagi, akan mempunyai kesan. Rasa risiko sentiasa mengejar, tetapi kita hanya boleh berharap bahawa anda akan membawa dan untuk tempoh yang singkat penginapan percuma di ruang ditambak, anda akan mempunyai masa untuk banyak. Main Bintang Konflik - bermaksud untuk mengambil bahagian dalam pertempuran antara puak menerima panggilan kumpulan bebas untuk mempertahankan empayar mereka, dan berusaha untuk melakukan segala yang mungkin untuk kebaikannya. Bersedia untuk pengembaraan mendebarkan di dunia yang akan membawa anda Bintang Konflik pendaftaran.

Sertai dalam permainan Bintang Konflik akan membolehkan anda untuk meneruskan untuk muat turun pelanggan permainan, yang kemudiannya dipasang pada PC. Anda perlu mengisi dalam bidang berikut: panggilan, alamat e-mel, negara dan watak-watak dalam gambar. Langgan berita berlaku secara automatik, tetapi mematuhi peraturan permainan perlu mengesahkannya dengan berdetik. Dengan menghasilkan akaun, anda perlu memastikan bahawa komputer anda memenuhi parameter yang diperlukan dan tanpa masalah memasang. K Bintang Konflik Online dicalonkan keperluan sistem minimum yang berikut:

- Sistem operasi Windows XP , Vista , 7; [ _31_]

- Processor Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2;

- Kad video serasi dengan Pixel Shader 3. 0 dengan 512 MB memori grafik ( Nvidia GeForce 260 GT atau lebih baik);

- Sesuai dengan DirectX 9. 0 c kad bunyi;

- 1 GB RAM;

- Ruang Percuma pada pemacu keras anda 2 GB.

Berkaitan dengan isu-isu teknikal, anda menjadi seorang juruterbang starship, dan teliti perlu bersedia untuk berperang. Jaga tangan yang baik, pam dan kapal kemahiran mereka sendiri untuk menguruskannya. Anda akan menjalankan penerokaan, memburu dan menyerang, mempertahankan dan mengekalkan sekutu. Sudah tentu, pemain tidak selamat boleh tidak berjaya Bintang Konflik bermain. Feats di bahu yang paling tegas, bijak, bercita-cita tinggi, ahli-ahli berdarah sejuk komuniti ruang. Perang hebat antara puak yang bertelagah tidak menakutkan anda. Sertai salah satu pihak dan segera menerima bonus kepada pecahan kuasa awal. Ia baik bahawa sebahagian daripada pencapaian yang disediakan untuk pemula puak yang dipilih dan cara anda anda mula, jadi untuk tidak bercakap dengan penunjuk sifar. Terdapat dalam permainan puak berbeza dalam ciri-ciri mereka, kapal kit permulaan dan, sudah tentu, reputasi. Puak-puak yang wujud subfractions. Empayar adalah Legion dan Varden, di Persekutuan - Armada dan Vanguard, dan pada Jericho - Reid dan Technologist. Jangan bimbang tentang apa yang menyertai satu, tidak akan dapat untuk menyertai lain-lain. Pilihan sepenuhnya berbalik. Jika beberapa nuansa tidak berpuas hati, anda mempunyai hak untuk menukar puak.

Mari kita lihat sistem PvP. Dalam pertempuran, juruterbang boleh menyertai 16. Dan sebagainya, sebagai salah satu perintis dibenarkan untuk mengambil hanya tiga buah kapal, armada musuh mungkin terdiri daripada 48 kapal. Perjuangan itu sendiri tidak bertahan lama, kira-kira 12 minit. Anda perlu untuk menangkap atau memusnahkan sepenuhnya semua kapal mereka atau menangkap 3 musuh rumah api. Peredaran masa, pertempuran secara automatik ditamatkan, supaya yang diperlukan untuk mencapai kemenangan yang benar-benar proaktif. Tetapi kehilangan kepala anda dan ingat menyerang itu, jangan lupa tentang pembelaan. Lagipun, anda adalah sasaran seseorang dan ia boleh dimusnahkan.

Lawan dipilih oleh sistem berdasarkan kepada tahap kapal angkasa. Anda akan bermain permainan Bintang Konflik talian, melibatkan diri dalam pertempuran, seperti pemain sebenar dan bot, yang, kebetulan, boleh pesaing tidak kurang layak.

Pembangunan Pilot adalah disebabkan untuk melaksanakan kontrak puak yang diberikan. Secara beransur-ansur mengumpul pengalaman, dan anda bergerak ke atas pembangunan pokok. Anda pada masa yang sama perlu memantau pangkat Pilot dan kapal bertambah baik. Berhubung dengan penggunaan mungkin untuk jenis kapal, permainan dalam talian Bintang Konflik menawarkan pilihan pilihan pemintas, pesawat serangan, kapal-kapal frigat. Mereka berbeza dalam reka bentuk dan menjalankan peranan pertempuran. Starships boleh melengkapkan senjata, peluru berpandu, senjata khas. Juga, anda perlu memasang modul tambahan dan pertempuran. Membeli semua yang anda perlukan dalam tetingkap utama. Dengan cara itu, anda dengan serta-merta mengambil kontrak dalam pecahan berkomunikasi dengan rakan-rakan dan hanya berehat antara kontraksi.

Jadilah diri sendiri dalam permainan untuk penuh! Memuaskan dahaga anda untuk pengembaraan! Mari jangkaan anda dipenuhi dan mood akan sentiasa berada pada tahap yang tertinggi!

 

Bermain juga