STARQUAKE

Nama alternatif: STARKVEYK

Online permainan StarQuake - secara besar-besaran berbilang subjek ruang RPG. Mahu meneroka alam semesta dan dunia mendiami untuk mewujudkan tanah jajahan, untuk mengambil bahagian dalam pertempuran pertahanan dan, dalam berbuat demikian, membangunkan watak anda? Selamat datang ke StarQuake talian. Dedikasi kepada permainan bermula dengan mendaftar.

Sertai dalam permainan StarQuake tidak apa-apa yang luar biasa. Anda perlu datang dengan nama watak itu, masukkan alamat e-mel yang sah, kata laluan dan kod pengesahan. Kemudian membaca dan menerima perjanjian pengguna dan undang-undang StarQuake alam semesta. Sekarang klik "ruang menakluk" dan pendaftaran ini StarQuake selesai.

Seterusnya ke akaun e-mel yang dinyatakan anda akan dihantar kepada data, dan anda boleh memastikan bahawa pendaftaran dalam talian anda di StarQuake berjaya. Lagi terlibat dalam penciptaan watak. StarQuake permainan dalam talian tidak mempunyai bahagian kaum dan tamadun - anda dilahirkan di planet ini Omega, memilih avatar anda sendiri dan mendapatkan rasa anda sudah diperolehi kapal angkasa, sebagai contoh, yang modul dipasang pada, atau apa jenis unit kediaman. Mengenai senjata, keuntungan di pusat membeli-belah. Pelbagai: laser, plasma, peluru berpandu, saya, dan senjata-senjata tenaga graviti. Di sini, di stesen Omega, anda boleh mendapatkan yang lain dan peluru yang disertakan.

Dalam senjata dan mengukuhkan kapal angkasa mereka untuk bermain permainan dalam talian StarQuake anda perlu modul lain

- Planet - penyelidikan, pengeluaran bahan mentah, kilang pembuatan, kilang pemprosesan, dan lain-lain dan lain-lain Dengan mereka, anda boleh menggunakan aktiviti-aktiviti mereka kepada susunan dan tanah jajahannya pembangunan infrastruktur;

- Biomodule - bonus khas kepada ciri-ciri asas watak anda.

StarQuake permainan dalam talian di mana sistem pemarkahan adalah mudah dan jelas untuk sesiapa sahaja - selepas kursus yang berjaya, dianugerahkan mata pengalaman. Dengan mereka anda boleh membeli modul, atau mendapatkan wang (dijual kepada pemain lain). Juga mempunyai sistem pangkat, sehingga ke pemain di atas paras 4. Mendapat pangkat baru dengan beliau dan anda mendapat ganjaran ketara - sebanyak enam gelaran dan setiap tugasan membawa berikut 5, 10, 20 dan 25 mata kepada spesifikasi anda. Untuk mendapatkan pangkat seterusnya, anda perlu untuk mengambil bahagian dalam apa yang dipanggil perjuangan-matlamat - terhadap pemain lain dan di luar stesen mereka.

Main StarQuake - ini adalah satu peluang yang besar untuk mengetahui alam semesta. Anda akan melayari galaksi, planet-planet sistem solar untuk melawat, yang tergolong dalam puak-puak yang berbeza, mendapatkan mereka sumber untuk melibatkan diri dalam pembinaan dan negara jajahannya. Sebelum anda bermain permainan dalam talian StarQuake membaca "Atlas." Pendek kata, di sana anda akan mendapati bahawa terdapat sejumlah 11 planet dan lima jenis mereka - akuatik dan daratan, dibekukan, gas dan mati. Sasaran yang paling kerap untuk pembangunan, sememangnya, Bumi Planet. Kekayaan dan mineral sumber, serta keadaan semula jadi yang menggalakkan (kehadiran oksigen dalam atmosfera) menjadikannya lokasi yang ideal untuk penciptaan sistem penjajah.

Memandangkan di atas, seseorang mungkin mendapat gambaran bahawa StarQuake bermain roleplayers lebih baik hanya keras, tetapi bersegera untuk memberi jaminan kepada anda - untuk bermain di ruang-penuh "voynushki" di sini anda juga akan mungkin. Penaklukan wilayah-wilayah untuk melindungi tanah jajahan atau koloni yang puak beliau - yang mana anda boleh meluahkan sepenuhnya kemahiran dan mencapai potensi mereka sebagai pemimpin tentera.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag