Star Supremacy

Nama alternatif: Star Supremacy

Pembangun Aeria Permainan sentiasa menjadi terkenal dengan rasa besar mereka dan idea yang bernas. Permainan New Star Supremacy - pengesahan ini dan bermaruah. Strategi ruang. Secara tradisi, untuk lebih atau kurang serius grafik bersembunyi kanak-kanak dan permainan ketagihan. Projek ini telah berdaftar beberapa juta orang dari seluruh dunia, dan memandangkan bilangan pengguna berdaftar berkembang, sesuatu yang dalam permainan ini, ya ada ketagihan!

Star Supremacy talian akan membolehkan anda untuk merasa seperti renjer ruang sebenar. Anda kini mempunyai untuk mendapatkan digunakan untuk terbang dalam kapal angkasa dan kelakuan pertempuran dengan makhluk asing. Permainan ini mempunyai beberapa bangsa-bangsa manusia, setiap yang mempunyai kebolehan yang tersendiri. Misi anda - untuk menjaga keamanan di dalam ruang, yang mana anda dikeluarkan senjata dan dilengkapi dengan pesawat ruang angkasa teknologi terkini. Setiap perjuangan adalah sepenuhnya di tangan anda - anda boleh memikirkan semua di dalam dan keluar, memilih strategi yang paling sesuai dan berkesan. Percayalah, bilangan musuh yang ingin menyemak anda untuk kekuatan, semakin meningkat setiap hari, tetapi kerana anda tidak perlu lepaskan. Dan terima kasih kepada bilik darjah yang dilaksanakan dan cekap menguruskan untuk terus berjuang dan pertempuran akan menjadi lebih mudah daripada ia mungkin kelihatan pada pandangan pertama.

Jika permainan dalam talian ini, maka, sudah tentu, dalam pendaftaran Star Supremacy akan hanya perlu untuk memulakan permainan. Walaupun permainan pelayar ini, selepas anda mendaftar, anda perlu memuat turun dan memasang Web Player Perpaduan, yang boleh dimuat turun terus di laman Aeriya, dan selepas pemasangan, anda boleh dengan mudah bermain secara langsung dari pelayar kegemaran anda. Walaupun di sana sini (lagi? ) Pengurusan berbahasa Rusia, memahami permainan tidak sukar untuk sesiapa sahaja, dan juga borang pendaftaran. Semua menjadi jelas pada tahap yang intuitif, dengan baik, kamus dan penterjemah dalam kes kecemasan tidak dibatalkan, sudah tentu!

Untuk memulakan pendaftaran, anda perlu klik pada «percuma Play» butang, yang terletak di bahagian bawah halaman permainan.

Selepas itu anda akan melihat satu bentuk yang anda perlu mengisi dan untuk memulakan bermain di Star Supremacy. Sila baca dengan teliti semua petua dan cara sistem dan seterusnya mengisi medan borang (anda perlu memasukkan nama pengguna, kata laluan, e-mel).

Setiap pemain yang jika dikehendaki, dan bukannya mengisi borang boleh memilih pengesahan menggunakan akaun anda di rangkaian Facebook, yang sangat mempercepatkan proses. Dan jika anda bermain sebelum ini salah satu permainan Aeria, maka proses pendaftaran untuk anda semua akan dikurangkan kepada apa-apa, anda hanya boleh pergi di bawah data sebelumnya.

Galaksi anda telah menunggu untuk anda. Main permainan Bintang Keluhuran menarik kerana ia tugas sentiasa baru dan pencarian. Bersedia untuk pembangunan berterusan dan pembaikan. Mendapatkan kawalan ke atas laluan perdagangan, dan anda boleh mendapatkan kawalan ke atas bintang-bintang! Dan jangan lupa bahawa bermain percuma Star Supremacy sesiapa boleh! 

Bermain juga