Star Trek Alien Tanah

Nama alternatif: Star Trek Alien Tanah

Permainan Star Trek Alien Land realiti baru.

iPlayer Star Trek Alien Earth menjanjikan untuk semua rakyat adalah terbuka kepada suku pertama tahun 2016. Pemaju hari ini mengumumkan bahawa mereka menjangkakan pengguna berdaftar pertama di sekarang, menjanjikan mereka kit permulaan yang akan memberi kelebihan pada masa akan datang. Selepas permainan dalam akses percuma ke pejabat pos yang dinyatakan pada borang pendaftaran akan datang permulaan notis projek.

Berdasarkan Star Trek dikeluarkan sejumlah besar produk media, generasi yang sedang tumbuh dengan sejarah hebat Star Trek. Alam semesta ini adalah yang paling maju dari semua dunia fiksyen yang sedia ada.

Permainan Star Trek ruang Alien Bumi akan dipenuhi dengan pengembaraan yang menarik, pertempuran dalam luas yang terbuka galaksi dan jumlah besar pesawat daripada pengubahsuaian paling luar biasa. Daripada siaran dan screenshot, yang kita akan beransur-ansur merebak ke grid yang boleh dilihat, mana jadual akan menjadi kualiti yang sangat tinggi, di atasnya boleh dilihat bukan sahaja kapal angkasa dan planet besar yang bertaburan di seluruh alam semesta, tetapi juga asteroid lebih kecil dan serpihan ruang yang lain, yang boleh menyebabkan kerosakan besar kepada udara unit.

Ia dikenali bahawa permainan ini adalah berbilang, berasaskan pelayar, pelanggan perlu memuat turun program yang tidak akan. Untuk mula bermain ikonik Star Trek Pendaftaran tanah Alien diperlukan, dan pada akhir ini keperluan khas. Dalam tempoh sebulan dari permulaan permainan itu boleh didapati di laman web, dan kemudian muncul di rangkaian sosial.

 

 

Berita pertama mengenai permainan Star Trek tanah Alien.

Menurut data pertama dari pengarang semua tindakan dalam permainan akan mengambil tempat di ruang cecair, di mana pemain akan mempunyai penghormatan untuk menyiasatnya. Dalam genre permainan boleh dikaitkan dengan strategi untuk pelbagai pengguna, iaitu, pemain tidak memerlukan sebarang kemahiran khas, ia hanya boleh menjadi masa yang baik dengan rakan-rakan anda, tetapi dalam perjalanan pembangunan dan kemas kini, ciri-ciri dan fungsi akan menjadi lebih .

V Star Trek bermain Alien Tanah boleh menjadi salah satu daripada kedua-dua puak, dan yang ketiga akan menjadi terhadap semua, dan menjadi ahli ia tidak akan berfungsi:

  • Obedinennaya Persekutuan planet - sebagai tambahan kepada Vulcan dia  vhodyat duniawi makhluk, ia adalah satu falsafah menggabungkan demokrasi dan sains;
  • Kolgonskaya Empire - menyelesaikan masalah kuasa adalah sangat militan,
  • Vid 8472 - zalim kedua-dua perlumbaan, mereka mengidamkan kemusnahan dan pembinaan semula telah memasang dunia, sangat agresif.

tugas-tugas sibuk dan dalam permainan akan cukup, pemain akan mempunyai untuk membina semula dari asas ruang awal dengan menetapkan di dalamnya segala-galanya - kawalan, sokongan hidup, yang perlu bagi pengeluaran sumber-sumber kehidupan dan pengeluaran, sangat terhad dalam ruang terbuka. Kita sudah tahu bahawa salah satu sumber yang paling penting adalah kristal logam lain. Permainan ini akan mendapat bekas, tetapi mereka tidak terbuka tanpa kunci khas. Ia adalah perlu untuk mewujudkan penyelidikan dan pembangunan dan pengeluaran, untuk membina armada sendiri dan untuk meningkatkan saiz dan meningkatkan prestasi sepanjang permainan.

Main permainan Star Trek Alien Bumi bukan sahaja terlibat dalam komponen ekonomi rutin, pemain sedang menunggu untuk pertempuran antara bintang panas, sebagai musuh dikawal oleh kecerdasan buatan, dan pemain sebenar, terletak di hadapan monitor komputer mereka sendiri. Interaksi pemain melibatkan bukan sahaja perang, sebagai sebahagian daripada puak boleh membina pakatan, bersama-sama, boleh menang ke atas lawan yang paling kuat dan paling menggerunkan.

 

Bermain juga