Star Wars: Empire di Perang

Nama alternatif: Star Wars: Empire di Perang

Star Wars: Empire di permainan Perang, di mana peristiwa berlaku, seperti dalam ruang, jadi di bumi. Permainan ini adalah permainan komputer strategik, cerita itu dibuat oleh yang unik Star Wars trilogi.

Permainan ini hanya mempunyai dua mod permainan: mod kempen dan Galactic Conquest. Setiap mod mempunyai ciri-ciri sendiri:

1. Mod kempen. Adalah kisah klasik RTS.

2. Mod Galactic Conquest. Ini adalah cara dengan strategi global dan pertempuran taktikal dan dalam masa nyata.

Permainan Star Wars: Empire di Perang boleh muat turun pemain dewasa sahaja. Bagi pengguna di bawah umur akses kepada permainan ini ditutup. Muat turun

Star Wars: Empire di Perang anda mempunyai peluang dan mana-mana laman web lain yang menawarkan keupayaan ini. Sebagai contoh, ini boleh dilakukan pada torrent.

Adakah anda mempunyai peluang menarik untuk melihat permainan

Star Wars: Empire di video Perang. Ini boleh dilakukan di laman web rasmi permainan atau di youtube. Dalam video itu mendedahkan maklumat asas tentang permainan, menerangkan misi, mode permainan dan banyak lagi.

Permainan Star Wars: Empire di Perang adalah cara yang lebih menarik Galactic Conquest. Mod ini dibahagikan kepada beberapa bahagian:

1. Sebahagian strategik. Di sini anda perlu membina bangunan besar, armada dan tentera memimpin pada peta strategik. Semasa permainan anda boleh menjalankan penyelidikan dan mencipta teknologi baru, kapal baru, dan senjata baru. Terdapat beberapa tahap teknologi. Pemberontak dalam permainan ini tidak membangunkan teknologi mereka sendiri, dan mereka mengambil dari Imperials mana-mana teknologi maju, yang menjadi pemberontak utama.

2. Sebahagian pembentukan. Pertempuran taktikal, sentiasa dibahagikan ke angkasa dan planet. Ia berlaku dalam masa nyata. Dalam pertempuran ruang yang sentiasa termasuk bilangan yang terhad kapal. Dalam permainan kapal-kapal baru dipanggil sebagai bala bantuan. Selain stesen pertempuran, pihak bertahan mungkin mempunyai radar tambahan. Turut hadir di planet bateri. Bergantung kepada saiz kapal itu adalah kawasan yang terjejas berikut: senjata api, penjana perisai, enjin, perisai dan hangar.

Star Wars: Empire di senjata Perang adalah daripada beberapa jenis:

1. Senjata adalah antara.

2. Senjata pertempuran jarak dekat.

Bergantung kepada situasi, anda akan menggunakan jenis tertentu senjata.

Dalam permainan Star Wars: Empire di Perang, anda boleh memainkan watak yang berbeza daripada Star Wars. Kebanyakan mereka boleh mengambil bahagian dalam pertempuran ruang, dan watak-watak lain hanya dalam pertempuran darat. Terdapat watak-watak yang memberikan anda bonus, tetapi tidak mengambil bahagian dalam peperangan.

Anda secara aktif boleh bergerak medan perang, bangunan menangkap dan menggunakan kebolehan khas, tetapi anda tidak boleh menembak.

Dalam pertempuran tanah berjuang lightsabers dan aktif menggunakan Force.

Adakah turut hadir sebagai tambahan kepada watak-watak dalam permainan dan menyokong aksara bernama, yang anda boleh menyewa pemain. Mereka dipanggil pemburu limpah kurnia, ejen, penyeludup, dan sebagainya.

Permainan SW EaW untuk para pecinta sebenar Star Wars!

 

Bermain juga