Negeri Kerosakan

Nama alternatif: Negeri Kerosakan

Permainan Negeri Kerosakan adalah projek baru. Pelepasan rasmi akan melihat pemain semua orang tidak lama lagi - pada 29 November. Untuk mula bermain program ini akan melalui wap, sebagai kos yang dinyatakan sebelum ini permainan akan menjadi 6.99 dolar. Pencipta janji permainan untuk membentangkan sesuatu di luar. Sesuatu yang dapat menghasilkan hanya fantasi. Permainan ini akan menjadi rahmat bagi orang-orang pemain yang suka cerita tentang zombi dan hanya hidupnya tidak adalah permainan dalam talian percuma.

Tindakan Negeri Kerosakan talian berlaku di dunia selepas berakhirnya dunia. Selepas kepulangan ibu kepada semua dunia zombie seperti yang kita digunakan untuk melihat dia, hilang. Manusia telah hilang hampir sepenuhnya. Di atas tanah hanya beberapa terselamat bertuah, antaranya watak anda. Pada bahu mereka bernasib baik kini menanggung tanggungjawab yang luar biasa, kerana mereka perlu menyelamatkan dunia dan membawa kembali kepada kehidupan asalnya.

Terus terang, permainan ini bukan untuk mereka yang lemah jantung. Di sini anda perlu bertahan dan membuat mempunyai masa. Sebagai pemaju projek itu, kini bermain Negeri permainan Kerosakan akan jauh lebih sukar, menjadikan permainan itu sendiri akan menjadi amat menarik dan menarik. Untuk perhatian semua pemain yang ada sejumlah besar pencarian dan misi untuk terus hidup, anda boleh mendapat banyak pencapaian, dan akan berada di pelupusan anda senjata yang paling pelbagai.

Oleh kerana ini adalah permainan dalam talian yang, dengan itu, anda perlu sudah meneka bahawa di Negeri pendaftaran Kerosakan adalah proses mandatori. Anda perlu pra-memasang wap program ini (jika anda seorang pemain dengan pelbagai pengalaman, ia adalah yang paling mungkin sudah mempunyai program ini pada komputer anda) dan mendaftarkannya. Dan hanya selepas itu anda akan dapat membeli permainan, memasang pada komputer anda dan mendaftar akaun anda di dalamnya.

Anda tidak perlu menakutkan hakikat bahawa kini di laman utama permainan tidak ada perkataan di Rusia. Pertama, anda akan tidak mempunyai masalah untuk memahami semua intuitif, dan kedua, semasa proses pendaftaran anda akan disediakan untuk Stim antara muka Rusia, jadi memuat turun dan memasang program untuk anda tidak sukar.

Untuk mula bermain Negeri Kerosakan, anda boleh menentukan kelayakan biasa: nama pengguna, kata laluan, e-peti mel.

Ini adalah dunia agak luar biasa daripada zombi. Malah, permainan ini adalah sejenis penemuan. Permainan ini - satu kaum yang berterusan atau berhenti untuk terus hidup. Apa yang membuatkan projek itu daya tarikan yang lebih, adalah kekurangan pemaju pelan terancang terlebih dahulu. Hidup anda adalah di tangan anda. Jangan bergantung kepada plot permainan, kejayaan anda akan bergantung kepada anda dan bagaimana berjaya akan pelan anda penyelamatan!

Walaupun sehingga Negara bermain Kerosakan percuma gagal, banyak pemain telah menyatakan kesanggupan mereka untuk membeli akses kepada satu projek untuk menguji semua ciri-fiturnya.

 

Bermain juga