Strategoria

Nama alternatif: Strategoriya

Permainan Strategoria dianggap salah satu strategi terbaik, yang telah dilancarkan dalam talian pada tahun 2013. Pencipta permainan telah berjanji untuk membawa genre untuk tahap baru pembangunan. Oleh itu, dalam permainan baru ini, yang dilaksanakan elemen yang unik kepada genre strategik permainan yang advantageously digabungkan dengan petunjuk simulasi ekonomi. Kerana beberapa ciri-ciri struktur permainan benar-benar boleh dianggap sebagai wakil yang unik seumpamanya. Anda tidak pernah menghadapi apa-apa seperti. Membuka pintu Zaman Pertengahan untuk pemain dari seluruh dunia baru-baru ini, Strategoria talian telah yang telah dinyatakan, memenangi tempat pertama di kalangan semua permainan pelayar lain.

Permainan ini mempunyai banyak manfaat yang anda boleh bercakap tentang mereka panjang dan membosankan. Lebih mudah untuk diri daftar-dalam permainan dan pengalaman untuk diri sendiri, apa yang dipertaruhkan. Permainan ini ditetapkan pada masa-masa zaman pertengahan. Pemain bukan sahaja akan cuba untuk mengekalkan utuh harta mereka, tetapi juga kerap melakukan serbuan yang amat buruk kepada tanah-tanah jiran. Anda perlu belajar untuk mengekalkan keseimbangan di antara sisi ekonomi dan ketenteraan permainan, sebenarnya berbandul mengakui boleh membawa kepada kemalangan sistem.

Seperti yang disebutkan di atas, kenalan pertama dengan permainan Strategoria juga kekal proses pendaftaran wajib.

1. Di sebelah kiri halaman utama permainan ini anda akan melihat bentuk yang memberi kuasa kepada pengguna berdaftar.

2. Sistem ini membolehkan kebenaran dan pelaksanaan menggunakan akaun untuk Facebook.

3. Jika anda mendaftar melalui rangkaian sosial anda tidak mahu, anda perlu mengisi borang pendaftaran yang membolehkan anda untuk menguji beta permainan.

4. Klik pada butang "Daftar" di bawah borang untuk log masuk.

5. Sebelum anda membuka borang yang bidang ini dipanggil «E-mel», anda perlu untuk menunjukkan (seperti yang anda mungkin telah dapat meneka) alamat kotak e-mel anda.

6. Sistem percaya kepada kesucian niat anda, tetapi anda boleh cuba untuk bermain permainan Strategoria, anda perlu bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian ini. Apa yang boleh dilakukan dengan memeriksa talian yang sesuai.

7. Klik "Daftar" dan kemudian e-mel anda akan menerima surat dengan pautan untuk mengaktifkan akaun anda.

8. Klik pada link dan melengkapkan proses pendaftaran.

Cipta login dan tergesa-gesa dan bukan Strategoria bermain. Untuk permainan ini, anda tidak perlu memuat turun apa-apa fail tambahan, anda boleh dengan serta-merta selepas mencatatkan bermain dalam pelayar kegemaran anda. Satu fakta penting adalah hakikat bahawa permainan ini adalah percuma Strategoriya. Anda tidak perlu membelanjakan wang untuk membeli powerups dan memenangi pengiktirafan hanya akan oleh kecerdasan mereka dan pemikiran taktikal. Strategoriya sehampir mungkin kepada semua realiti dunia pada masa itu. Ini bukan satu permainan, ia kehidupan yang anda boleh hidup yang menarik dan menarik. Tergesa-gesa sehingga menyertai dan membantu dalam pelaksanaan rampasan kuasa dalam dunia permainan!

 

Bermain juga