StreetCrime

Nama alternatif: StreetCrime

Tidak berpuas hati dengan kejayaan mereka dan pemaju Rusia permainan dalam talian. Tidak lama dahulu permainan ini dipersembahkan StreetCrime. Projek ini boleh dikenali kepada anda dalam versi sebelum ini. Kini dia lebih halus, dikemas kini dan bertambah baik. Plot permainan samar-samar mengingatkan semua versi sebelumnya. Tindakan dalam permainan itu berlaku selepas krisis yang dahsyat yang melanda semua keluarga utama Mafia. Ini mencetuskan permulaan perjuangan liar untuk kawalan dan kuasa ke atas pemulihan sedikit baki sumber.

Dalam StreetCrime talian jelas menggambarkan peristiwa-peristiwa perang yang berikutnya berlaku antara puak-puak mafia, yang tidak meninggalkan trek hidup tunggal - hanya huru-hara dan kemusnahan. Jalan-jalan bandar ke dalam perangkap berbahaya daripada perubahan rejim agresif, tetapi akan berada di bawah pengurus baru, tidak boleh tahu sesiapa. Apa yang boleh dilakukan dalam situasi ini keseluruhannya? Anda akan dapat untuk mendapatkan semula kuasa dan memberi keamanan kepada dunia!

Ramai pemain perasan persamaan reka bentuk grafik permainan ini dengan gemilang GTA. Perbandingan memuji-muji cukup, bukan?

Ini adalah permainan dalam talian tradisional, tetapi kerana anda dan anda sudah boleh meneka bahawa dalam proses pendaftaran StreetCrime akan diperlukan. Projek ini telah disesuaikan untuk pengguna berbahasa Inggeris antara muka, kerana mana-mana pemain bukan sahaja boleh berurusan dengan prinsip pengisian borang, tetapi juga mudah memahami prinsip-prinsip asas permainan.

Dengan mengklik "Main Sekarang. Percuma Daftar ", anda boleh memulakan proses pendaftaran.

Baca dengan teliti semua sistem bayangan dan mengisi medan borang dalam perintah itu, maka anda boleh mula bermain StreetCrime.

Selain itu, semua orang boleh memulakan permainan, yang digunakan untuk memberi kuasa kepada data mereka dalam rangkaian sosial Facebook atau Twitter.

Selepas memasuki projek yang anda ada dalam akaun itu muncul lima ribu ringgit, yang pada senario yang terbaik, anda mempunyai cukup untuk beberapa hari. Jadi sebelum anda menjadi mulanya tugas - untuk mencari cara yang paling sesuai untuk mendapatkan wang. Sejak dunia moden, di mana lebih ada dibuka mafia terlalu keras, maka anda akan perlu untuk mendapatkan sewajarnya. Apa yang boleh dilakukan? Merompak, mencuri kereta, yang terlibat dalam mendapatkan, dadah menjual atau membunuh. Main permainan StreetCrime boleh secara dinamik. Ini adalah permainan yang penuh dengan bahaya dan pengembaraan. Semua keadaan tegang ini akan membantu anda melupakan masalah sebenar bermain, anda benar-benar dapat melepaskan diri dan membiarkan diri anda berehat.

Buat wang anda anda boleh melabur dalam pembelian hartanah, kereta, hiburan, keselamatan dan keterlaluan yang lain. Lebih banyak wang anda menjadi, lebih banyak peluang anda akan mengambil tempat The Godfather. Tetapi berhati-hati, kerana walaupun Kelly yang mungkin akan meletakkan di belakang bar. Menjaga perlindungan anda dan berfikir tentang membuka firma undang-undang sendiri. Dan perkara yang paling menarik untuk bermain StreetCrime percuma.

 

Bermain juga